ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo στο Μαρούσι, με το Over στην Πάτρα

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo στο Μαρούσι, με το Over στην Πάτρα
ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI

Μετά την ολοκλήρωση της EuroLeague, στρεφόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γύρου στην Stoiximan Basket League. Τα παιχνίδια που θα εστιάσουμε είναι αυτά ανάμεσα σε Μαρούσι – Απόλλωνα Πάτρας και Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Μαρούσι, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να φιλοξενεί τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πάτρας. Οι "κίτρινοι" νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική την Καρδίτσα και οι ελπίδες για πρόκριση στα playoffs του πρωταθλήματος μεγάλωσαν.

Οι Πατρινοί μπορεί να μην έχουν αγωνιστικό κίνητρο, αλλά κέρδισαν δεύτερη φορά φέτος την ΑΕΚ και έδειξαν πως μέχρι τέλους θα παίξουν για την αξιοπρέπεια τους. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε δημιουργήσει ένα combo. Να κερδίσει το Μαρούσι με τουλάχιστον 6 πόντους και να έχει ο αγώνας τουλάχιστον 157 πόντους. Αυτό πληρώνει στο 1.75. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κίνητρο και σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ. Στον Άγιο Θωμά, επιδιώκει υψηλά σκορ και επιβολή του δικού της ρυθμού. Συνεπώς, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την 3η αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Οι Πατρινοί προέρχονται από νίκη κόντρα στον Άρη στο πρωτάθλημα, αλλά από ήττα μεσοβδόμαδα για το BCL απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, που σήμαινε και αποκλεισμός της ομάδας από το Final 4.

Ο Κολοσσός δεν έχει ακόμα νίκη στον τρίτο γύρο, αλλά ήταν ανταγωνιστικός και με το Περιστέρι bwin και με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Για το παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το over στους 159,5 πόντους. Αμφότερες είναι επιθετικές ομάδες και στα δύο παιχνίδια που έχουν ήδη κοντραριστεί έχουν σημειωθεί 163 και 223 πόντοι. Και τα δύο μάλιστα είχαν πάει στην παράταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρούσι - Απόλλων: 1 – 5,5 & over 156,5 (απόδοση 1.75), 18:00
  • Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου: Over 159,5 (απόδοση 1.70), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ