ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός AKTOR, σημάδια ζωής στο Μιλάνο, combo του 1.70

Ο Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική της EuroLeague. Σημαντικά παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτά και το Παναθηναϊκός AKTOR - Ολίμπια Μιλάνο.

Το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων στη EuroLeague και επτά συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, διακόπηκε την περασμένη Πέμπτη για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος έχασε για δεύτερη φορά φέτος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 90-75. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πλήρωσε τις πολλές απουσίες της και τον τραυματισμό του Κέντρικ Ναν, που είχε ως αποτέλεσμα να "στενέψει" ακόμη περισσότερο το ροτέισον.

Για το πρωτάθλημα πάντως, οι πράσινοι ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα, επικρατώντας με 87-55 στην Πάτρα. Παραμένουν εκτός οι Σλούκας και Μπαλτσερόφσκι, ενώ είναι πιθανό να μπει στην δωδεκάδα ο Λούκα Βιλντόσα και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κανονικά θα αγωνιστεί ο ηγέτης της ομάδας, Κέντρικ Ναν.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Στον αντίποδα, το Μιλάνο αρχίζει να χτίζει ένα μομέντουμ, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και επτά στα τελευταία εννιά παιχνίδια σε EuroLeague και ιταλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα ο Μεσίνα έχει δει τους περισσότερους από τους τραυματίες να επιστρέφουν στην δράση. Για παράδειγμα, ο Νίκολα Μίροτιτς θα δώσει κανονικά το παρών στο ΟΑΚΑ. Μοναδικός απόντας πλέον ο Μπίλι Μπάρον, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Μιλάνο προέρχεται από μεγάλο εντός έδρας αποτέλεσμα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 74-70. Χρειάζεται όμως και σπουδαία διπλά για να πλησιάσει τη 10αδα, αφού απέχει δύο νίκες από το play-in.

Ο Παναθηναϊκός έχει ασφαλώς το προβάδισμα, όμως και η Ολίμπια διατηρεί πολύ μεγάλο κίνητρο. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η ομάδα του Μεσίνα με περισσότερους από 8 πόντους και παράλληλα να σκοράρει τουλάχιστον 70 πόντους μας επιστρέφει απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR - Μιλάνο: 2 + 8,5 & Μιλάνο Over 69,5 (απόδοση 1.70), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ