ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Combo του 2.45 στο κρίσιμο ματς της Μονακό με την Παρτίζαν

Προγνωστικά EuroLeague: Combo του 2.45 στο κρίσιμο ματς της Μονακό με την Παρτίζαν
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Μονακό με την Παρτίζαν, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της φετινής regular season στη EuroLeague διεξάγεται απόψε στο Πριγκιπάτο του Μονακό, εκεί όπου η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, περιμένει την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η Μονακό, μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με 88-63, απάντησε με πέντε σερί νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη. Ειδικά στη EuroLeague, πρώτα συνέτριψε εντός έδρας με 98-74 τη Ρεάλ και εν συνεχεία έβγαλε τεράστιο διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Εφές, με 80-78.

Στην οριακή νίκη επί της Εφές, οι Μονεγάσκοι απέδειξαν ότι δεν στηρίζονται αποκλειστικά στον Μάικ Τζέιμς. Ελι Οκόμπο (16 πόντοι), Τζόρνταν Λόιντ (14 πόντοι) και Άλφα Ντιαλό (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ), έκαναν σημαντικό step up για να παραμείνει η Μονακό στην πρώτη εξάδα της κατάταξης με 13-10.

Στον αντίποδα, η Παρτίζαν κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τη Ζάλγκιρις, στο Βελιγράδι, 81-72, με κορυφαίους τους Πι Τζέι Ντοζίερ και Ζακ ΛεΝτέι, που είχαν 23 και 21 πόντους αντίστοιχα. Δύο μέρες μετά πάντως, το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχασε με 88-86 από τον Ερυθρό Αστέρα για την ABA League.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θετικό για τον πολύπειρο τεχνικό είναι πως δεν προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού, επομένως η Παρτίζαν ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο πάνοπλη.

Οι Σέρβοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται οριακά στην πρώτη δεκάδα με ρεκόρ 12-11 και ψάχνουν τουλάχιστον ένα διπλό στην τρέχουσα διαβολοβδομάδα για να παραμείνουν τουλάχιστον σε τροχιά play-in. Υπενθυμίζεται, ότι την Παρασκευή η Παρτίζαν δοκιμάζεται στην Μπολόνια με τη Βίρτους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι μπουκ προσφέρουν λογικά φαβορί την έδρα με 5,5 πόντους, καθώς η Παρτίζαν μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες εκτός έδρας και έχει φέτος ρεκόρ 3-9 όταν παίζει ως φιλοξενούμενη.

Στον πρώτο γύρο πάντως, η Παρτίζαν είχε κερδίσει τη Μονακό στο Βελιγράδι, με 89-85 στην παράταση. Αυτό σημαίνει βέβαια, ότι η Μονακό χρειάζεται απόψε μία απλή νίκη με έναν πόντο για να πάρει μαζί της και την πιθανή ισοβαθμία κόντρα στους Σέρβους. Σε αντίθετη περίπτωση, η Παρτίζαν θα ντουμπλάρει τις νίκες της και θα προσπεράσει στη βαθμολογία τους Μονεγάσκους.

Η Παρτίζαν έχει την αθλητικότητα και το υλικό για να ματσάρει τη Μονακό και να παλέψει στα ίσα το παιχνίδι. Η αναμέτρηση αναμένεται ντέρμπι και οι φιλοξενούμενοι μπορούν τουλάχιστον να κρατήσουν ένα χάντικαπ 7,5 πόντων. Αν ζητήσουμε ταυτόχρονα και το κάτω όριο πόντων του Μάικ Τζέιμς, που βρίσκεται στο 15+, τότε χτίζουμε απόδοση 2.45. Ο ηγέτης της Μονακό σκόραρε τουλάχιστον 15 πόντους στα 12 από τα τελευταία 14 ματς της EuroLeague, ενώ στο παιχνίδι της Stark Arena είχε 16 πόντους σε σχεδόν 39 λεπτά συμμετοχής.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Παρτίζαν: 2 +7,5 & Τζέιμς 15+ πόντοι (απόδοση 2.45), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ