CHARLIE BETS

Charlie bets: Ταιριάζει στον ΠΑΣ το ματς στο Ηράκλειο

Ο Μίλιντσεάνου κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League Interwetten
Ο Μίλιντσεάνου κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με την αναμέτρηση ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ταιριάζει στον ΠΑΣ το ματς στο Ηράκλειο

(17:15) Ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη. Ήταν κατώτερος από τον Αστέρα, το τελικό 1-0 μοιάζει και κολακευτικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ σε ακόμη ένα παιχνίδι, που η ένταση η ενέργεια που βγάζει ο Περέα έκανε την διαφορά, κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό. Το παιχνίδι μοιάζει να ταιριάζει στον ΠΑΣ. Η ομάδα του Μεταξά θα αφήσει την μπάλα στους παίκτες του Νιόπλια και αμυνόμενη σε 4-4-2 να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Έχει την σημαντική επιστροφή του Μεγιάδο ο ΟΦΗ, το γεγονός όμως πως θα πρέπει να κάνει παιχνίδι και να ανοίξει την άμυνα μιας καλά οργανωμένης ομάδας που ξέρει να χτυπά στην αντεπίθεση δεν του ταιριάζει.

Εκτός από τον Μεγιάδο επιστρέφει και ο χαφ Τοράλ (9/2), συνεχίζουν εκτός ο κίπερ Επασί (13/0), ο στόπερ Διαμαντής (10/1) και οι μπακ Μαρινάκης (12/0) και Ουές (4/0) με τον φορ Γιάννου (2/0). Για τους φιλοξενούμενους τραυματίας ο επιθετικός Σνάιντερ (16/1) εκτός ο μέσος Καραχάλιος (14/0), ο μέσος Λώλης (10/0), ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (9/1) και ο κίπερ Λοντίγκιν (15 συμ.). Με 17 μέλη η αποστολή, μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας ο Σούλης. Ανακοινώθηκε ένα κρούσμα πριν το ταξίδι στο Ηράκλειο. Το Χ2 στο 1.60 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ