CHARLIE BETS

Charlie bets: Ψάχνει τρόπο να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός με το 1.90

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο INTIME

Ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten στο Πανθεσσαλικό με το Λαμία - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ψάχνει τρόπο να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός με το 1.90


(18:00) Το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό λόγω ακαταλληλότητας της έδρας της Λαμίας. Αν δεν κερδίσει και τη Λαμία, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα διαχειρίσιμα για τον σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καθιερωμένα τεστ στον κορονοϊό προέκυψαν κρούσματα στη Λαμία, ενώ ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο.

Η αλήθεια είναι πως η συνολική συγκομιδή βαθμών αδικεί πολύ την εικόνα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Προβλήματα υπάρχουν, σημαντικές αδυναμίες, όμως πληρώνει πως στα οριακά παιχνίδια παίρνει πάντα χειρότερο αποτέλεσμα από αυτό που αξίζει. Μέχρι τώρα έχει χάσει 4 παιχνίδια, δεν ήταν κατώτερος, ούτε από τα Γιάννενα, ούτε από τον Άρη, ούτε από τον Αστέρα, τα έχασε όμως και τα τρία. Νοκ άουτ ο Ιωαννίδης, πάγια εκτός ο Πούγγουρας, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Το παιχνίδι με τη Λαμία, είναι από αυτά που πρέπει μία ομάδα να τα κερδίσει για να μπορέσει να συνεχίζει να χτίζει πάνω στο πρότζεκτ που δουλεύει και να μην υπάρχουν αναταραχές. Έχει κάνει λάθη ο Γιοβάνοβιτς, είναι όμως νωρίς για να αμφισβητηθεί η θέση του. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό μετά από 11 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες. Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο έχει μια καλή ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά, να ξεφύγει από τον Άρη στους τρεις, ο οποίος έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα στον πόντο επίσης. Το διπλό πιέζεται και από το αρχικό 2.05, τιμάται πλέον στο 1.90 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ