CHARLIE BETS

Charlie bets: Ποντάρισμα του 2.10 στην Τούμπα, στα μέτρα του Παναθηναϊκού το 1.60

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ΙΝΤΙΜΕ

Η 15η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Ποντάρισμα με χάντικαπ στο Ολυμπιακός - Λαμία, ματς για γκολ το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Charlie bets: Ποντάρισμα του 2.10 στην Τούμπα, στα μέτρα του Παναθηναϊκού το 1.60

(15:00) Χωρίς να πιέζεται, δίχως να πετάει ο Ολυμπιακός τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με 12-2-0. Ασφαλώς δεν είναι σε θέση η Λαμία να του βάλει δύσκολα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς όποτε όσους χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς θα έχουν και σαν στόχο να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Η καθαρή νίκη του Ολυμπιακού δηλαδή να κερδίσει με ασιατικό χάντικαπ -1,5 δίνεται στο τίμιο 1.67 από την Interwetten, επιλογή που κυκλοφορούσε αρχικά στο 1.55. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Βαλμπουενά, στην αποστολή ο Μαντί Καμαρά (12/0), αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Σημαντική απώλεια για τον Γρηγορίου ο τιμωρημένος αρχηγός της ομάδας κεντρικός χαφ Μπεχαράνο (10/1). Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Καραμάνος (8/1), Μανούσος (9/1), αμφίβολος ο Μαρτίνεθ (12/0).

Charlie bets: Ποντάρισμα του 2.10 στην Τούμπα, στα μέτρα του Παναθηναϊκού το 1.60

(19:30) Είναι σοβαρό το πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς θα πάει πιο φρέσκος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το περασμένο Σάββατο είχε ένα εύκολο απόγευμα με τον Ατρόμητο, ενώ η ομάδα του Μεταξά έδωσε μάχη για να γυρίσει το παιχνίδι με τον Βόλο. Μεσοβδόμαδα είχε ρεπό, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο ΠΑΣ έδωσε με απουσίες ένα απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 4-0. Ειδικά η απουσία του Περέα έβγαζε μάτια. Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει επιτέλους τον ΠΑΣ για να μείνει σε πορεία τετράδας. Καλό νέο για τον Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του Σένκεφελντ στη βασική ενδεκάδα. Ο άσος πιέστηκε και από το 1.70 πλέον κυκλοφορεί στο 1.60 στην Interwetten.

Πάντα εκτός ο Πούγγουρας (5/0) ο οποίος πάντως επέστρεψε στις προπονήσεις, κανονικά διαθέσιμος ο Σάρλια που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του με τον Απόλλωνα. Παραμένει εκτός ο Χατζηθεοδωρίδης (3/0). Έχει δύο καλές επιστροφές ο Μεταξάς, που μπορεί να υπολογίζει στον φορ Περέα (12/3) και στον μέσο Καραχάλιο (13/0). Τιμωρημένος ο πρώτος σκ;oρερ Εραμούσπε (14/5).

Charlie bets: Ποντάρισμα του 2.10 στην Τούμπα, στα μέτρα του Παναθηναϊκού το 1.60

(19:30) Κέρδισε με καθαρό τρόπο ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ, το 4-0 όμως περισσότερο προέκυψε. Απέκτησε χωρίς να έχει δημιουργήσει ευκαιρία να βρει προβάδισμα δύο τερμάτων, επίσης στοίχισε πολύ στον αντίπαλο του η απουσία του Περέα. Ο Λουτσέσκου πάντως για δεύτερο στην σειρά παιχνίδι είδε την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τους Τσιγγάρα - Αουγκούστο μαζί με τον Κούρτιτς στον άξονα να ελευθερώνει τον Σλοβένο. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, όμως εξακολουθεί να έχει αδυναμίες. Ο Αστέρας δεν ήταν καλός με τον Παναιτωλικό, πέτυχε μία σημαντική αλλά και πολύ τυχερή νίκη στις καθυστερήσεις.

Είναι όμως δεδομένο πως έχει ποιότητα στο παιχνίδι του στην Τούμπα θα βρει χώρους ένα αμυντικό δίδυμο που υστερεί σε ταχύτητα και μπορεί να κάνει την ζημιά. Περιμένω να σκοράρει η ομάδα του Ράσταβατς, το Goal/Goal δίνεται στο 2.10 στην Interwetten. Τις απουσίες με τις οποίες πέρασε από τους Ζωσιμάδες εξακολουθεί να μετρά ο Λουτσέσκου, λείπουν ξανά οι Ελ Καντουρί (7/1), Τέιλορ (9/0), Ροντρίγκο (7/0), επέστρεψε Βιεϊρίνια (7/1), μάλλον επιστρέφει ο Μίτριτσα (8/1). Ο Κρέσπο με πρόβλημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αλλά είναι έτοιμος. Ο Μιχαηλίδης (11/1) εξέτισε αλλά έμεινε εκτός αποστολής. Για τον Αστέρα εξέτισε ο στόπερ Καστάνιο (13/0), λείπουν στα τελευταία οι μέσοι Σανταφέ (7/0) και Καπίγια (5/0). Δεν πρόλαβε ο επιθετικός Αλί Μπαμπά (4/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ