CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ΙΝΤΙΜΕ

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 22η αγωνιστική. Δεσπόζει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ


(Σάββατο 19:30) Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε κάτι σπουδαίο την εβδομάδα που πέρασε. Έζησε έναν πραγματικά σκληρό αποκλεισμό από τη Λαμία. Το Κύπελλο ήταν ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς για τον Άρη, η κλήρωση είχε δημιουργήσει την προσδοκία πως φέτος η ομάδα θα πάει στον τελικό και ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός ήταν πολύ σκληρός. Φάνταζε δύσκολο να σηκωθεί η ομάδα, όμως έγινε. Ο Άρης πέτυχε δύο τεράστιες νίκες με Παναιτωλικό εκτός και με την ΑΕΚ εντός και μπήκε πολύ δυνατά στην μάχη για την 6άδα. Ο Βόλος παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο δεν ταμπουρώνεται και το γεγονός αυτό περιμένω να βοηθήσει τον Άρη να πάρει μία νίκη που έχει μεγάλη ανάγκη. Ο άσος στο 1.53 στην Interwetten.

Κάρτες ο πολύτιμος στόπερ Φαμπιάνο (17/0), έλειψε και παραμένει αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (13/1).Επιστρέφει ο γκολτζής Φαν Βέερτ (19/13) που έλειψε πολύ με τον Ιωνικό, ερώτημα οι τερματοφύλακες Κότνικ (7 συμ.) και Γκαραβέλης (12 συμ.). Έφταιγε στο γκολ με τον Ιωνικό ο τρίτος, Παπαδόπουλος.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Σάββατο 19:30) Ο Παναιτωλικός έδειξε και στο Καραϊσκάκης πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Αναστασίου βρέθηκε μόλις στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της, να μπει ξανά μέσα στο παιχνίδι και να χάσει αξιοπρεπώς. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στο σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη. Παραμένει πάντως εντός 6άδας και χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει μαζί με τον Βόλο και τον Ατρόμητο τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, όχι επειδή δεν ξέρει να αμύνεται, αλλά επειδή βάζει φέτος μεγαλύτερη επιθετικότητα στο παιχνίδι του. Σκοράρει, αλλά δέχεται γκολ. Ο ΠΑΣ δύσκολα να μείνει για δεύτερο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι στο μηδέν, δεν είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμη η φόρμα του Παναιτωλικού. Το Goal/Goal στο 1.90 στην Interwetten.

Σημαντικές επιστροφές για τους γηπεδούχους ο κομβικός στην άνοδο της ομάδας μεσοεπιθετικός Μεντόσα (14/3), ο κίπερ Μελίσσας (15 συμ.) και ο μπακ Χουχούμης (14/0).

Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε και επιστρέφει ο βασικότατος μέσος Ντομίνγκεθ (18/0), αμφίβολοι δίνονται ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1) και ο εξτρέμ Σνάιντερ (17/0).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Κυριακή 15:00) Τρελά πράγματα συμβαίνουν στον Απόλλωνα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Φέστα, που είχε απολυθεί πριν από ένα μήνα ως ακατάλληλος. Ο Ιταλός έκανε δεύτερο ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Απόλλων όπως συνηθίζει έχασε δίχως να πετύχει κάποιο γκολ. Μετρά μόλις 7 γκολ σε 19 αγωνιστικές και μόλις 1 στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Η μία σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη για την ΑΕΚ, χειρότερη ομάδα όμως από τον φετινό Απόλλωνα δεν μπορούν να φέρουν στον Αργύρη Γιαννίκη, αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν, ας το κλείσουν το μαγαζί. Έρχεται πολύ σκληρή βδομάδα για την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κρίνει πολλά και ακολουθεί Καραϊσκάκης. Πρέπει να πάει με μία καθαρή νίκη σε αυτά τα παιχνίδια και ο αντίπαλος προσφέρεται. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.83 στην Interwetten.

Εκτός έμεινε μεσοβδόμαδα ο Γέβτιτς για πειθαρχικό παράπτωμα, παραμένει αμφίβολος ο Στάνκοβιτς (13 συμ.), επιστρέφει ο μπακ Μοχαμάντι (13/0), λογικά και ο Άμραμπατ (15/3). Τιμωρημένοι Σιμόες (15/0) και Τζαβέλλας (15/1), θλάση ο Μάνταλος (18/2).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Κυριακή 17:15) Πήρε 4 πολύ σημαντικούς βαθμούς ο Ιωνικός την εβδομάδα που πέρασε. Κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο σε εξάποντο παραμονής, πήρε χρυσό βαθμό στον Βόλο. Ο προπονητής Δημήτρης Σπανός νιώθει ξανά γερός στη θέση του και η ομάδα στο + 8 από τα μπαράζ είναι πιο ήρεμη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερα του, όμως βρίσκει τον τρόπο, παίρνει ό,τι χρειάζεται από κάθε παιχνίδι και διατηρεί ένα προβάδισμα ασφαλείας 9 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Θετικό για τον Μαρτίνς που είδε να πετυχαίνει δύο γκολ ο Γκάρι Ροντρίγκες. Η επιστροφή των Αφρικανών τού προσφέρει περισσότερες λύσεις, χρειάζεται ο Ολυμπιακός την πρώτη εκτός έδρας νίκη το 2022 . Το διπλό με under 3,5 στο 1.77 στην Interwetten.

Έχασε τα δύο τελευταία ο φορ Τουράμ (13/2) και παραμένει αμφίβολος, 50-50 ο μεσοεπιθετικός Καμπράλ (16/0), κάρτες ο μπακ Βαλεριάνος (15/0). Εξέτισε και επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά (17/0), νοκ άουτ ο Λαλά (15/0), δεν έχουν επιστρέψει οι Σισέ (15/4) και Κουντέ (8/0).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Κυριακή 19:30) Δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς μία εβδομάδα νωρίτερα πως ο Παναθηναϊκός θα χάσει και από τον Αστέρα εντός και στο Ηράκλειο. Αυτές οι δύο ήττες τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Στον Παναθηναϊκό βράζουν για τη διαιτησία του Καραντώνη στο Ηράκλειο και έχουν δίκιο, ειδικά για την αποβολή του Βιγιαφάνες. Εδώ που έφθασαν τα πράγματα χρειάζεται να πάρει κάποια πραγματικά δύσκολα αποτελέσματα για να κρατηθεί στην πρώτη 6άδα και να μην ζήσει το απόλυτο φιάσκο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μαζεμένος, ο μοναδικός που έχει διατηρήσει μία αξιοπρεπή απόσταση από τον Ολυμπιακό, όμως και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο. Βαθμολογικά μοιάζει σαν να έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, όμως έχει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έναν μαγικό τρόπο να χάνει, ειδικά στα εκτός έδρας. Ταλέντο και ποιότητα για να σκοράρει στην Τούμπα υπάρχει, νοοτροπία και χαρακτήρας για να κρατήσει το μηδέν όχι. Το Goal/Goal στο 1.83 στην Interwetten.

Δεν προλαβαίνει ο Μπίσεσβαρ (18/1), λογικά ούτε ο Μίτριτσα (12/1), αμφίβολος και ο Ζαμπά (4/1). Δίνονται διαθέσιμοι οι Αουγκούστο (16/3), Κρέσπο (6/0). Τιμωρημένος ο κομβικός Βιγιαφάνιες (15/0), χτύπησε και είναι εκτός ο Μαουρίσιο (17/4) δεν προλαβαίνουν οι Μακέντα (13/3), Κώτσιρας (15/0). Θα τσεκαριστεί ο Βιτάλ (20/1)

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Κυριακή 19:30) Δεν έγινε το παιχνίδι της Λαμίας στο Περιστέρι, καθώς εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Λαμίας. Άγνωστό τι θα συμβεί για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Ράσταβατς διανύει περίοδο τρελής φόρμας, έχει πετύχει 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί γκολ και αν κερδίσει στη Λαμία ισοφαρίζει το περσινό ρεκόρ των 6 συνεχόμενων νικών. Ένα σερί που έβαλε τον Αστέρα γερά, όχι μόνο στο κόλπο για την 6άδα, αλλά και για την πρώτη 4άδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Λαμία είναι ταλαιπωρημένη από τα πολλά παιχνίδια, δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τον κορονοϊό, αν γίνει το παιχνίδι θα έχει απουσίες και θέμα δυνάμεων. Δεν έχει ακόμα σωθεί η Λαμία, στο +8 είναι από τα μπαράζ, όμως βαθμολογικά έχει πολύ πιο σοβαρή ανάγκη τη νίκη ο Αστέρας. Το διπλό στο 2.45 στην Interwetten.

Τιμωρημένος ο αρχηγός/μέσος Μουνάφο (14/0), κάρτες κι ο πρώτος σκόρερ Σόνι (18/6), στην κορυφή όμως θα παίξει ο Μπαράλες.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με χάντικαπ η ΑΕΚ

(Δευτέρα 19:30) Δεν έγινε το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω κρουσμάτων κορονοϊου στον αντίπαλο. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Χρειάζεται μία νίκη για να μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση. Αμυντικά όμως το πρόβλημα είναι τεράστιο. Έχει δύο καλές απουσίες ο ΟΦΗ. Είναι τιμωρημένοι οι Μεγιάδο (13/0) και Νέρια (14/6), απουσίες που θα κάνουν την ομάδα του Νιόπλια πιο ευάλωτη αμυντικά. Το πρόβλημα όμως είναι πως το μηδέν πίσω φαντάζει αδύνατο να το κρατήσουν οι γηπεδούχοι. Οπότε η ανάγκη για νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τις δύο κομβικές απουσίες στον άξονα του ΟΦΗ και τον χαρακτήρα του Ατρόμητου οδηγούν στο Goal/Goal του 1.80 της Interwetten.

Εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Μουνίθ (15/2), τιμωρημένος ο μέσος Σάλομον (16/1), επιστρέφουν οι εξτρέμ Σπιριντόνοβιτς (14/2), Κλωναρίδης (9/1) κι ο χαφ Καρτάλης (7/0) για την Ατρόμητο.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ