CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Καρλίτος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε ντέρμπι αιωνίων στο Γ. Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten
Ο Καρλίτος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten το Σαββατοκύριακο με την 18η αγωνιστική. Δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Must win για Αστέρα Τρίπολης και Άρη. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Σάββατο 17:15) Πήρε ρεπό ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε. Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ που κρατά τους Αρκάδες στο κόλπο της εξάδας. Ακόμη όμως υπάρχει απόσταση να καλύψουν, είναι 6 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο κάτω από τον ΟΦΗ.

Αν η ομάδα του Ράσταβατς θέλει να πετύχει τον στόχο της πρέπει να πάρει τις νίκες σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Βόλο εντός έδρας. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κέρδισε από εύνοια τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα του Βόλου πάντως δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έβγαλε μάτια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για τους γηπεδούχους επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Τσιφτσής (9 συμ.) και ο στόπερ Καστάνιο (14/0). Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο σημαντικός χαφ Μπαρτόλο (15/3), αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Νίνης (11/1) και ο στόπερ Ρίνερ (8/2). Ο άσος στο 1.80 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Σάββατο 17:15) Ντέρμπι για τη σωτηρία. Η Λαμία βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς μία θέση πιο πάνω με 14 βρίσκεται ο Ιωνικός. Από 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη προέρχεται η Λαμία, που τρέχει ένα απογοητευτικό ρεκόρ 0-2-5, από τρεις ήττες στη σειρά με 1-0 ο Ιωνικός. Η ομάδα του Γρηγορίου βγάζει μία παθητική συμπεριφορά στα τελευταία της παιχνίδια και δεν έχει εκπαιδευτεί στο να ανοίγει άμυνες.

Έχει το χειρότερο ρεκόρ εντός έδρας με μόλις 3 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, χωρίς να έχει πετύχει κάποια νίκη. Ο Ιωνικός προέρχεται από τρεις ήττες με 1-0 και μπροστά του ένα παιχνίδι που του ταιριάζει. Θα παίξει πίσω από την μπάλα, έχει πολύ έμπειρους μεσοαμυντικούς και είναι σε θέση να αναδείξει το ποιοτικό έλλειμμα του αντιπάλου. Το Χ2 στο 1.65 στην Interwetten.

Για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζεται για εσωτερικούς λόγους ο Αντέτζο (14/0), λείπει καιρό ο φορ Μανούσος (9/1), επιστρέφουν ο μέσος Γκέντσογλου (10/0) και οι μπακ Προβυδάκης (10/0) , Βύντρα (7/0). Επιστρέφουν ο στόπερ Βαφέας (11/1), ο μπακ Μύγας (14/0) και ο εξτρέμ Ματσούκας (14/2) για τον Ιωνικό.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Σάββατο 19:30) Ο ΠΑΟΚ χωρίς να θέλξει με την απόδοση του έχει βρει χαρακτήρα με την αλλαγή τακτικής του Λουτσέσκου. Η τριάδα στον άξονα των Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Αουγκούστο κρατά πιο ασφαλή αμυντικά τον ΠΑΟΚ, έχει δώσει περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες στον Κούρτιτς και μέσα από αυτήν τη λογική έχουν έρθει 6 νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Βελτίωση υπάρχει αλλά και περιορισμένο ταβάνι.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από δύο παιχνίδια που δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Πήρε στις καθυστερήσεις τον βαθμό από τον ΠΑΣ, όμως είχε δημιουργήσει πολλές καθαρές ευκαιρίες πέρασε για πλάκα από τη Ριζούπολη μεσοβδόμαδα. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος καλύτερα να πάμε πάσο. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Ζίβκοβιτς (14/2), Άκπομ (15/4), πάντα εκτός ο Ελ Καντουρί (7/0). Αμφίβολοι Βαρέλα (10/0) και Μπίσεσβαρ (15/1).

Δυο σημαντικές επιστροφές για τους φιλοξενούμενους εξέτισαν ο μπακ Μαρινάκης (12/0) και ο μέσος Μεγιάδο (10/0). Στο Κόπα Άφρικα ο κίπερ Επασί (13 συμ.).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Σάββατο 19:30) Δύσκολα τα πράγματα για τον Απόλλωνα. Στο ντεμπούτο του Γερμανού Γκρότε τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα. Η προσπάθεια του Γερμανού τεχνικού για μεγαλύτερη επιθετικότητα από την τελευταία γραμμή άμυνας δημιούργησε προβλήματα, ήρθε και η γρήγορη αποβολή και το παιχνίδι πήρε πολύ δύσκολη μορφή. Το τελικό 0-3 ακούγεται και κολακευτικό. Θα πρέπει να αποδειχθεί μάγος ο Γερμανός τεχνικός για να κρατήσει τον Απόλλωνα στην κατηγορία.

Ο Άρης χρειάζεται να καλύψει έδαφος για τη μάχη της Ευρώπης και πρέπει να περάσει από την έδρα της κατώτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Θα πάει χωρίς φορ στη Ριζούπολη, όμως έχει καλές επιστροφές από τους περιφερειακούς επιθετικούς που θα καλύψουν το κενό. Στο Κόπα Άφρικα ο Καμαρά (14/3), λογικά εκτός ο Μάνος (12/0), χτύπησε και ο Λόπεθ (4/0). Εκτός παραμένει ο εξτρέμ Ιτούρμπε (14/0), αλλά είναι σημαντικό που επιστρέφουν οι εξτρέμ Γκαρσία (12/3), Γκάμα (14/4), Μαντσίνι (14/2), ο στόπερ Φαμπιάνο (13/0) και ο μέσος Ματίγια (10/0).

Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο μπακ Μπαξεβανίδης (10/0), τιμωρημένος ο μπακ Γιακιμόφσκι (2/0), ερώτημα ο φορ Ντάουντα (11/1), παραμένουν λογικά εκτός ο εξτρέμ Τσιλούλης (10/0) και ο στόπερ Ντομίνγκες (8/0). Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Άρης για να μην κερδίσει το διπλό στο 1.90 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Κυριακή 17:15) Στο πρώτο παιχνίδι του 2022 έδειξε πολύ επηρεασμένος ο Παναιτωλικός από τα προβλήματα που του δημιούργησε ο κορονοϊός. Δεν είχε τρεξίματα στην Τούμπα, δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα του Δεκεμβρίου και φαίνεται πως θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθει η ομάδα του Αγρινίου στα επίπεδα που κατάφερε να την φθάσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Καλό το χρονικό διάστημα για να υποδεχτεί τον Παναιτωλικό, έχει τις απουσίες του Αραούχο (14/6) και του τιμωρημένου Σιμάνσκι (16/1) η ΑΕΚ, αλλά και καλές επιστροφές, καθώς εξέτισε ο Βράνιες (15/3) και είναι διαθέσιμοι οι Τσούμπερ (15/5), Μισελέν (13/3), Στάνκοβιτς (12 συμ) , Τάνκοβιτς (5/0) και Ρότα (6/0). Αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους παραμένουν ο μπακ Χουχούμης (11/0), ο μέσος Αντούνες (12/0) και ο κίπερ Ροντρίγκες (5 συμ.), πάντα εκτός οι μέσοι Ντίας (5/1), Βαρόνε (7/1). Ο άσος με over 1,5 στο 1.53 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει αποτελέσματα δίχως να παίξει καλά στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το 2022. Χάρις στα τέρματα του Περέα κέρδισε 1-0 τον Ιωνικό και πήρε το 1-1 στο Ηράκλειο. Οι 4 βαθμοί είναι περισσότεροι από ό,τι άξιζε. Επειδή το ποδόσφαιρο τα δώρα τα παίρνει πίσω αν δεν βελτιωθείς, δεν αποκλείω να πληρώσει ο ΠΑΣ το μίνι ντεφορμάρισμα του. Από τον Ατρόμητο όμως δεν έχουμε εικόνα.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, δεν έχει αγωνιστεί το νέο έτος και μέσα στην βδομάδα πήρε καινούριο προπονητή. Ο έμπειρος Ουαλός Κόλμαν, είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών του, συνήθως κάνει καλά ξεκινήματα με τις ομάδες του. Δεν ξέρουμε όμως σε τι κατάσταση έχει βρει τους παίκτες του. Στον Ατρόμητο κλείνουν σχεδόν ένα μήνα χωρίς ματς στα πόδια τους, αφού τις προηγούμενες μέρες έβγαλαν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και είχαν διακοπεί οι προπονήσεις. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής κερδίζει πολύ εύκολα στη Λεωφόρο τις κατώτερες ομάδες, παρουσιάζει μία ελκυστική ποδοσφαιρική πρόταση, όμως στα εκτός έδρας και στα ντέρμπι παίρνει σχεδόν πάντα λιγότερα από ό,τι αξίζει. Παρουσιάζεται σοφτ και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει στο κοουτσάρισμα και την σωστή βοήθεια από τον Γιοβάνοβιτς, που στα υπόλοιπα κομμάτια κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο ντέρμπι του παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσει μία μεγάλη νίκη, την πρώτη σε ντέρμπι για φέτος, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρές απουσίες.

Το ρεπορτάζ τον ευνοεί, καθώς για τον Παναθηναϊκό επιστρέφουν οι Καρλιτος (13/9), Μαουρίσιο (13/4), λογικά και ο Χουάνκαρ (14/0) και θα έχει να καλύψει μόνο την απουσία του τιμωρημένου Σάντσες, θα πάρει δηλαδή ακόμη μία ευκαιρία ο επιρρεπής στο εύκολο λάθος Κώτσιρας.

Για τον Μαρτίνς τα προβλήματα είναι σημαντικά, ειδικά στον άξονα που χτύπησε ο Μπουχαλάκης (14/1) και λείπουν στο Κόπα Άφρικα οι Αγκιμπού Καμαρά (14/3) και Κουντέ (8/0). Επίσης απουσιάζουν για τη διοργάνωση οι Σισέ (15/4), Ονιεκούρου (11/0), Ροντρίγκες (7/0). Ίσως επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος (12/0). Οι απουσίες του Ολυμπιακού αλλά και το πρόβλημα χαρακτήρα που βγάζει στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με το δημιουργικό του σχέδιο, με οδηγούν πως θα δούμε ένα παιχνίδι με γκολ και πολλές φάσεις. Το Goal/Goal στο 1.97 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ