CHARLIE BETS

Charlie bets: Πιέζεται ο Παναθηναϊκός, αξίζει το 2.60 στο Ιωνικός - Ατρόμητος

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ατρόμητο στη Super League Interwetten
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ με τον Παναθηναϊκό ΙΝΤΙΜΕ

Ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Τσάρλυ αναλύει τους αγώνες της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Πιέζεται ο Παναθηναϊκός, αξίζει το 2.60 στο Ιωνικός - Ατρόμητος

( 15:00) Ο Παναθηναϊκός έστω και χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση πέτυχε το πρώτο του πραγματικό διπλό στο πρωτάθλημα. Του πάνε όλα καλά του Γιοβάνοβιτς, ο αποκλεισμός του Άρη από τη Λαμία ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Σέρβος προπονητής έχει εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δημιουργικό ποδόσφαιρο, που μέσα από την ασφαλή κατοχή και την ήρεμη κυκλοφορία μπάλας προσπαθούν να επιβάλουν τα θέλω τους. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είναι αξιόπιστος.

Ο Αστέρας χωρίς να εντυπωσιάζει κατάφερε να κερδίσει 4 συνεχόμενα παιχνίδια στο γήπεδο του με 1-0, να πατήσει στην έκτη θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον ΟΦΗ. Στη Λεωφόρο θα αναγκαστεί να παίξει πίσω από την μπάλα και το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή την εποχή βρίσκει γκολ και από τους ακραίους του επιθετικούς. Το γεγονός πως οι δύο εκ των Βιτάλ, Αϊτόρ, Παλάσιος, που παίζουν στα άκρα του Καρλίτος, το τελευταίο διάστημα πατάνε περιοχή και βρίσκουν γκολ είναι σημαντική πρόοδος.

Ο άσος δέχεται πιέσεις και από το 1.83 κυκλοφορεί στο 1.77στην Interwetten. Κάρτες ο Βιγιαφάνιες (14/0), δεν υπολογίζεται ο φευγάτος εξτρέμ Χατζηγιοβάνης (14/1). Για τον Αστέρα τιμωρημένος με κάρτες ο χαφ Κανελλόπουλος (11/0), 50-50 ο μπακ Γκαρθία (9/0) και ο μέσος Σανταφέ (7/0). Εκτός αποστολής ο Μπενίτο (13/0).

Charlie bets: Πιέζεται ο Παναθηναϊκός, αξίζει το 2.60 στο Ιωνικός - Ατρόμητος

(15:00) Η Λαμία κατάφερε να παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Άρη και να μην δεχτεί γκολ. Ασφαλώς η πρόκριση της είχε και υψηλό βαθμό τύχης, όμως η επιτυχία είναι τεράστια. Το γεγονός πως έπαιξε 120 λεπτά Τετάρτη βράδυ σε τόσο απαιτητικές συνθήκες είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Ο ΟΦΗ χωρίς να παίζει άσχημα τρέχει ένα προβληματικό ρεκόρ 1-1-3 το 2022 που τον έριξε από την 6άδα.

Είναι σημαντικό για την ομάδα του Νιόπλια να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πατήσει ξανά στην έκτη θέση αν την ίδια ώρα ο Αστέρας ηττηθεί στη Λεωφόρο. Η κουρασμένη Λαμία θα πάει με τη συνταγή του 0-0 που εφάρμοσε με τον Άρη, αν το παιχνίδι φύγει πιο εύκολα να πάει στον ΟΦΗ. Το Χ2 κατρακυλάει και τιμάται στο 1.37 από το 1.43 από την Interwetten.

Χτύπησαν στο παιχνίδι με τον Άρη και είναι αμφίβολοι ο βασικός μεσοεπιθετικός Τιρόνε (18/1) και ο μπακ Σαραμαντάς (10/0), αλλά ο δεύτερος μπήκε στην αποστολή. Ο Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τερματοφύλακα Επασί (13 συμ.), τους τιμωρημένους Νέιρα (13/6), Μεγιάδο (12/0) και Βούρο (18/1). Σημαντικές οι επιστροφές του χαφ Γκαγιέγκος (16/2) και του στόπερ Πασαλίδη (16/1).

Charlie bets: Πιέζεται ο Παναθηναϊκός, αξίζει το 2.60 στο Ιωνικός - Ατρόμητος

(17:15) Ο Ατρόμητος όπως δεν βελτιώθηκε όταν ανέλαβε ο Παράσχος, έτσι δεν έχει την παραμικρή πρόοδο με τον Κόλμαν στον πάγκο του. Στην πρεμιέρα του Ουαλού τεχνικού πήρε μία τυχερή ισοπαλία στα Γιάννενα. Ο Ατρόμητος είχε δεχτεί πολλές καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο του παιχνίδι, έχασε πολύ άνετα με 0-2 από την ΑΕΚ. Ο Ιωνικός κόντραρε τον Παναθηναϊκό, έπαιξε καλή άμυνα, δέχτηκε μόνο μία καθαρή ευκαιρία και θα μπορούσε να έχει πάρει αποτέλεσμα. Η ομάδα όμως του Σπανού, έχει πολύ μεγάλη δυσκολία στο γκολ.

Ο Ιωνικός αμύνεται πολύ καλύτερα από τον Ατρόμητο, όμως σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Ο Ατρόμητος ούτε αμύνεται ούτε επιτίθεται σωστά. Το παιχνίδι είναι ένα σημαντικό εξάποντο στη μάχη της παραμονής. Ομάδα με καλύτερες αγωνιστικές βάσεις ο Ιωνικός, ο άσος ανέβηκε και από το 2.55 προσφέρεται στο 2.60 από την Interwetten.

Νέα αποκτήματα για τους γηπεδούχους ο Πορτογάλος εξτρέμ Βαλέντε και ο γνώριμος Πλατέλλας που επέστρεψε μετά από έξι μήνες και μπήκε μάλιστα κα στην αποστολή. Εξέτισε ο βασικός μεσοεπιθετικός Καμπράλ (15/0), αλλά είναι τιμωρημένος ο βασικός χαφ Ρομαό (16/0). Δύο δείγματα θετικά έβγαλε ο τελικός έλεγχος στον κορονοϊό. Ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις ο Αοσμαν (17/5). Εκτός ο Τουράμ (13/2). Νέα αποκτήματα για τον Ατρόμητο ο Ρουμάνος εξτρέμ Ροτάριου και ο μεσοεπιθετικός Ναμπί από τον ΟΦΗ, ενώ κινείται και γι' άλλη κίνηση. Εξέτισε ο μέσος Σάλομον (15/0), τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μουνίθ (15/2). Νοκ άουτ ο χαφ Νάτσος (9/0), δεν παίζει ο επιθετικός Σπιριντόνοβιτς (14/2).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ