CHARLIE BETS

Charlie bets: Μοναδικό κίνητρο η δεύτερη θέση

Ο Αϊτόρ σε αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Αϊτόρ σε αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνονται τα playoffs της Super League Interwetten. Παίζεται η δεύτερη θέση. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Μοναδικό κίνητρο η δεύτερη θέση

(Τρίτη 20:00) Βαρύ το σοκ για την ΑΕΚ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Η ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Μπούργος άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2 χωρίς ο Οφρυδόπουλος να απαντήσει. Στο 78ο λεπτό ο Πάλμα μείωσε το σκορ και από εκεί και πέρα έμοιαζε σαν να παίζει με την Μπάγερν την εποχή που προπονητής ήταν ο Φλικ. Κάθε φάση ήταν και μία μεγάλη απειλή για την άμυνα της που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το παραμικρό. Το τελικό 3-2 αφήνει την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης.

Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο. Ο Μαρτίνς επανέφερε ποδοσφαιριστές που έχει αποφασίσει να δώσει ευκαιρίες. Η εικόνα των εφεδρικών τόσο στο Βικελίδης όσο και με τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερη αυτήν την εποχή από ό,τι των βασικών. Έχουν περισσότερες δυνάμεις και κίνητρο να αποδείξουν πως είτε έχουν αδικηθεί από τον προπονητή τους, είτε για τους νεότερους πως αξίζει να βρίσκονται στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Δύσκολο να σηκωθεί η ΑΕΚ μετά από αυτήν την σφαλιάρα, το Χ2 στο 1.75 από την Interwetten.

Με απουσίες οι γηπεδούχοι, έχουν κάρτες οι Άμραμπατ (29/6), Μάνταλος (31/3) εκτός οι Τζαβέλλας (28/2) και Σιμάνσκι (32/2), συνεχίζουν εκτός ο Βράνιες (22/3), μαζί με τους Γέβτιτς (16/0) και Σιμόες (21/0). Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ούτε ο Αραούχο που μπήκε στην αποστολή με τον Άρη.

Ο Μαρτίνς λογικά θα πάει σε φρεσκάρισμα, καθώς αυτή την εποχή παίζουν καλύτερα όσοι δεν έχουν πιεστεί ολόκληρη τη σεζόν. Εκτός αποστολής Παπασταθόπουλος (25/1), Βατσλίκ (32/0), Λαλά (26/0), Ρέαμπτσουκ (32/1), Μαντί Καμαρά (28/0), Μανωλάς (11/0), Εμβιλά (31/1), Γκάρι Ροντρίγκες (19/5) και Ονιεκούρου (14/0).

Charlie bets: Μοναδικό κίνητρο η δεύτερη θέση

(Τρίτη 20:00) Ο ΠΑΟΚ μετρά ένα σερί 11 παιχνιδιών χωρίς νίκη, 0-4-7 με το οποίο ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ 57 ετών. Αν δεν κερδίσει σήμερα τον αήττητο στα playoffs Παναθηναϊκό θα το σπάσει. Επίσης όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι και μία μάχη για την δεύτερη θέση.

Ο νικητής εξασφαλίζει την δεύτερη θέση σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ τους προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ, όμως αν κερδίσει ο Άρης στους Ζωσιμάδες θα είναι αυτός δεύτερος. Το σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο θα είναι ο τελικός Κυπέλλου το Σάββατο, εκείνο το παιχνίδι θα ήθελαν να κερδίσουν. Μοιάζει σήμερα σαν να έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη.

Κούρασε πολύ την ομάδα του ο Γιοβάνοβιτς για να επιτευχθεί η έξοδος στην Ευρώπη, λογικά θα πάει σε αλλαγές για να παρουσιάσει φρέσκια την καλή του ενδεκάδα στον τελικό του Σαββάτου. Ο άσος στο 2.25 από την Interwetten.

Ιατρικά είναι έτοιμοι πλέον οι Αουγκούστο (21/3), Βιεϊρίνια (20/1), Λύρατζης (12/1) και Ολιβέιρα (4/0), δεν έχει λόγο να ρισκάρει την συμμετοχή τους ο Λουτσέσκου. Μόνο το πρόβλημα του Ιωαννίδη (26/4) και του Σάντσες (21/1) έχει ο Γιοβάνοβιτς, που έτσι κι αλλιώς όμως θα παίξει με αλλαγές

Charlie bets: Μοναδικό κίνητρο η δεύτερη θέση

(Τρίτη 20:00) Κουράστηκε ο ΠΑΣ να παίζει σαν αδιάφορος με ομάδες που καίγονται. Λογική η πτώση του στα τελευταία παιχνίδια, που έφερε δύο εύκολες ήττες χωρίς αντίδραση στην Αθήνα, 3-0 από την ΑΕΚ και 4-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Μεταξάς φέρεται να εξαργυρώνει την καλή του δουλειά στον ΠΑΣ παίρνοντας συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης με επική ανατροπή κλείδωσε την ευρωπαϊκή του έξοδο και στους Ζωσιμάδες έχει διπλό κίνητρο. Να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΣ που του έκανε σοβαρές ζημιές φέτος. Του έβαλε 5 γκολ στο Βικελίδης, του έδιωξε τον προπονητή στους Ζωσιμάδες. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως αν κερδίσει τον ΠΑΣ και έρθει ισόπαλο το παιχνίδι στην Τούμπα, ο Άρης θα τερματίσει δεύτερος. Το διπλό στο 1.83 από την Interwetten.

Λογικά δεν θα πιεστούν άλλο οι Λοντίγκιν (31 συμμετοχές) και Περέα (31/10) ο μέσος Καραχάλιος (30/0), ο στόπερ Εραμούσπε (32/6) και ο μπακ Πίρσμαν (26/2). Αποθεραπεύθηκε επίσης για τον ΠΑΣ ο Γκαρντάβσκι (20/1), όπως και ο Ποζνάσκι (5/0). Ξεπέρασε την ίωση ο Σούλης (4/0).

Για τον Άρη εκτός είναι οι Σάσα (30/0), Γκάμα (30/2), Σούντγκρεν (28/1) Εντιαγέ (31/4). Εκτός αποστολής επίσης ο Μπερτόγλιο (23/1). Πάγι εκτός ο Μπεναλουάν (6/0), με τους Χαΐροβις (9/0), Ντένις (4/0) και Λόπεθ (7/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ