CHARLIE BETS

Charlie bets: Δεδομένα που οδηγούν στο 1.77 στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Ο Μαρινάκης κόντρα στον Μόρσι σε αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναιτωλικός για τη Super League Interwetten
Ο Μαρινάκης κόντρα στον Μόρσι σε αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναιτωλικός INTIME

Δύο αναμετρήσεις για την πέμπτη αγωνιστική των playouts περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων.

Charlie bets: Δεδομένα που οδηγούν στο 1.77 στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός


(17:30) Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Θεωρητικά ο ΟΦΗ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση στα playouts, παίζει για την πρώτη θέση μαζί με τον Αστέρα, δεν μοιάζει όμως σαν να κυνηγάει τον συγκεκριμένο στόχο με μεγάλη όρεξη. Ο Παναιτωλικός δεν συνέχισε με την ίδια όρεξη στα playouts, πήρε μόλις την 4η αγωνιστική τον πρώτο του βαθμό στο εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα. Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγους να βάλουν σκοπιμότητες και μπορούν να το χαρούν. Και οι 4 αγώνες που έχει δώσει ο ΟΦΗ στα playouts έχουν αυτόν τον χαρακτήρα και έχουν έρθει στο Goal/Goal. Στο 1.77 στην Interwetten.

Προλαβαίνει ο εξαιρετικός φορ Φελίπε (10/7), συνεχίζουν εκτός ο φορ Ντουρμισάι (21/3) κι ο μέσος Ντε Γκουζμάν (21/0), χτύπησε κι ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (20/3). Τραυματίστηκε και χάνει την σεζόν ο αρχηγός Ντίας (14/3) στον Παναιτωλικό, σταθερά τραυματίες ο μέσος Τσιγγάρας (19/0) και ο αμυντικός Μαλής (20/0). Εκτός ο στόπερ Βργκοτς (15/0).

Charlie bets: Δεδομένα που οδηγούν στο 1.77 στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός

(20:30) Τελείως αδιάφορο το παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο. Στον Βόλο φεύγουν ποδοσφαιριστές μετά τους Ρεγκατέν (20/2), Κορέα (10/1), Ορός (18/5) αποχώρησε από την ομάδα και ο Νίνης (10/1), όπως και ο στόπερ Ρομέρο (25/0). Δείγμα πως στην πράξη η χρονιά μοιάζει να έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει με τον Κόλμαν την κυνικότητα που του έλειπε το προηγούμενο διάστημα και να πάρει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν για να παραμείνει στην κατηγορία. Με την ισοπαλία με τον ΟΦΗ σώθηκαν και μαθηματικά, είναι σε συζητήσεις η διοίκηση για την παραμονή του Ουαλού τεχνικού. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Βόλος. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο επιθετικός Σπιριντόνοβιτς (20/2). Εκτός οι επιθετικοί Τζαβίδας (6/0) και Κωτσόπουλος (7/0). Δεν υπάρχει κίνητρο, ούτε κάπου να στηριχτούμε για να βρεθεί στοιχηματική επιλογή. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ