CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο Αγρίνιο, must win για τον Άρη

Ο Καρέλης πανηγυρίζει γκολ με τον Παναιτωλικό κόντρα στον ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Ο Καρέλης πανηγυρίζει γκολ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο Αγρίνιο, must win για τον Άρη

(19:30) Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε κάτι σπουδαίο την εβδομάδα που πέρασε. Έζησε έναν πραγματικά σκληρό αποκλεισμό από τη Λαμία. Το Κύπελλο ήταν ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς για τον Άρη, η κλήρωση είχε δημιουργήσει την προσδοκία πως φέτος η ομάδα θα πάει στον τελικό και ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός ήταν πολύ σκληρός. Φάνταζε δύσκολο να σηκωθεί η ομάδα, όμως έγινε. Ο Άρης πέτυχε δύο τεράστιες νίκες με Παναιτωλικό εκτός και με την ΑΕΚ εντός και μπήκε πολύ δυνατά στην μάχη για την 6άδα. Ο Βόλος παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο δεν ταμπουρώνεται και το γεγονός αυτό περιμένω να βοηθήσει τον Άρη να πάρει μία νίκη που έχει μεγάλη ανάγκη. Ο άσος στο 1.53 στην Interwetten.

Κάρτες ο πολύτιμος στόπερ Φαμπιάνο (17/0), αποθεραπεύθηκε ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (13/1). Πάγια εκτός ο μπακ Γκανέα (18/0). Επιστρέφει ο γκολτζής Φαν Βέερτ (19/13) για τον Βόλο που έλειψε πολύ με τον Ιωνικό, έξω ο τερματοφύλακας Κότνικ (7 συμ.), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Γκαραβέλης (12 συμ.). Έφταιγε στο γκολ με τον Ιωνικό ο τρίτος, Παπαδόπουλος. Ετοιμοπόλεμος ο μπακ Πουρίτα. (12/0).

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο Αγρίνιο, must win για τον Άρη

(19:30) Ο Παναιτωλικός έδειξε και στο Καραϊσκάκης πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Αναστασίου βρέθηκε μόλις στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της, να μπει ξανά μέσα στο παιχνίδι και να χάσει αξιοπρεπώς. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στο σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη. Παραμένει πάντως εντός 6άδας και χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει μαζί με τον Βόλο και τον Ατρόμητο τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, όχι επειδή δεν ξέρει να αμύνεται, αλλά επειδή βάζει φέτος μεγαλύτερη επιθετικότητα στο παιχνίδι του. Σκοράρει, αλλά δέχεται γκολ. Ο ΠΑΣ δύσκολα να μείνει για δεύτερο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι στο μηδέν, δεν είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμη η φόρμα του Παναιτωλικού. Το Goal/Goal στο 1.95 στην Interwetten.

Σημαντικές επιστροφές για τους γηπεδούχους ο κομβικός στην άνοδο της ομάδας μεσοεπιθετικός Μεντόσα (14/3), ο κίπερ Μελίσσας (15 συμ.) και ο μπακ Χουχούμης (14/0). Νοκ άουτ ο φορ Βέργος (19/5) και ο μπακ Αποστολάκης (13/0).

Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε ο βασικότατος μέσος Ντομίνγκεθ (18/0), αλλά έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, δεν πρόλαβε ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1), επιστρέφει ο εξτρέμ Σνάιντερ (17/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ