CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζει το 1.90 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Μπρινιόλι σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη Super League Interwetten
Ο Μπρινιόλι σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Συνεχίζεται η 22η αγωνιστική της Super League Interwetten. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Αξίζει το 1.90 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(15:00) Τρελά πράγματα συμβαίνουν στον Απόλλωνα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Φέστα, που είχε απολυθεί πριν από ένα μήνα ως ακατάλληλος. Ο Ιταλός έκανε δεύτερο ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Απόλλων όπως συνηθίζει έχασε δίχως να πετύχει κάποιο γκολ. Μετρά μόλις 7 γκολ σε 19 αγωνιστικές και μόλις 1 στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Η μία σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη για την ΑΕΚ, χειρότερη ομάδα όμως από τον φετινό Απόλλωνα δεν μπορούν να φέρουν στον Αργύρη Γιαννίκη, αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν, ας το κλείσουν το μαγαζί. Έρχεται πολύ σκληρή βδομάδα για την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κρίνει πολλά και ακολουθεί Καραϊσκάκης. Πρέπει να πάει με μία καθαρή νίκη σε αυτά τα παιχνίδια και ο αντίπαλος προσφέρεται. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 σημειώνει άνοδο και από το 1.83 προσφέρεται στο 1.90 στην Interwetten.

Εκτός έμεινε μεσοβδόμαδα ο Γέβτιτς για πειθαρχικό παράπτωμα, νοκ άουτ ο Στάνκοβιτς (13 συμ.), επιστρέφει ο μπακ Μοχαμάντι (13/0), λογικά και ο Άμραμπατ (15/3). Τιμωρημένοι Σιμόες (15/0) και Τζαβέλλας (15/1), θλάση ο Μάνταλος (18/2). Λογικά δεν θα ρισκαριστεί ο Βράνιες (17/3). Για τον Απόλλωνα τιμωρημένος είναι ο χαφ Κάστρο (17/0), νοκ άουτ ο στόπερ Αλβες (14/0). Εκτός αποστολής ο επιθετικός Ντάουντα (12/1) και ο εξτρέμ Βαν Λα Πάρα (17/0).

Charlie bets: Αξίζει το 1.90 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(17:15) Πήρε 4 πολύ σημαντικούς βαθμούς ο Ιωνικός την εβδομάδα που πέρασε. Κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο σε εξάποντο παραμονής, πήρε χρυσό βαθμό στον Βόλο. Ο προπονητής Δημήτρης Σπανός νιώθει ξανά γερός στη θέση του και η ομάδα στο + 8 από τα μπαράζ είναι πιο ήρεμη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερα του, όμως βρίσκει τον τρόπο, παίρνει ό,τι χρειάζεται από κάθε παιχνίδι και διατηρεί ένα προβάδισμα ασφαλείας 9 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Θετικό για τον Μαρτίνς που είδε να πετυχαίνει δύο γκολ ο Γκάρι Ροντρίγκες. Η επιστροφή των Αφρικανών τού προσφέρει περισσότερες λύσεις, χρειάζεται ο Ολυμπιακός την πρώτη εκτός έδρας νίκη το 2022 . Το διπλό με under 3,5 στο 1.90 από το αρχικό 1.77 στην Interwetten.

Έχασε τα δύο τελευταία ο φορ Τουράμ (13/2) και παραμένει εκτός, εκτός ο μεσοεπιθετικός Καμπράλ (16/0) και μέσος Γκοτσούλιας, κάρτες ο μπακ Βαλεριάνος (15/0) και ο μπακ Μύγας. Τρεις παίκτες παραμένουν θετικοί στον κορονοϊό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά (17/0), νοκ άουτ ο Λαλά (15/0), δεν έχουν επιστρέψει οι Σισέ (15/4) και Κουντέ (8/0).

Charlie bets: Αξίζει το 1.90 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(19:30) Δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς μία εβδομάδα νωρίτερα πως ο Παναθηναϊκός θα χάσει και από τον Αστέρα εντός και στο Ηράκλειο. Αυτές οι δύο ήττες τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Στον Παναθηναϊκό βράζουν για τη διαιτησία του Καραντώνη στο Ηράκλειο και έχουν δίκιο, ειδικά για την αποβολή του Βιγιαφάνες. Εδώ που έφθασαν τα πράγματα χρειάζεται να πάρει κάποια πραγματικά δύσκολα αποτελέσματα για να κρατηθεί στην πρώτη 6άδα και να μην ζήσει το απόλυτο φιάσκο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μαζεμένος, ο μοναδικός που έχει διατηρήσει μία αξιοπρεπή απόσταση από τον Ολυμπιακό, όμως και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο. Βαθμολογικά μοιάζει σαν να έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, όμως έχει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έναν μαγικό τρόπο να χάνει, ειδικά στα εκτός έδρας. Ταλέντο και ποιότητα για να σκοράρει στην Τούμπα υπάρχει, νοοτροπία και χαρακτήρας για να κρατήσει το μηδέν όχι. Το Goal/Goal στο 1.90 από το αρχικό 1.83 στην Interwetten.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Μπίσεσβαρ (18/1), έτοιμος ο Μίτριτσα (12/1), εκτός αποστολής ο Ζαμπά (4/1), ο Εσίτι (11/0), ο Βαρέλα (10/0), ο Λύραςτζης (8/1) και ο Μιχάι (4/0). Πάγια εκτός ο Ελ Καντουρί (7/0). Δίνονται διαθέσιμοι οι Αουγκούστο (16/3), Κρέσπο (6/0). Τιμωρημένος για τον Παναθηναϊκό ο κομβικός Βιγιαφάνιες (15/0), χτύπησε και είναι εκτός ο Μαουρίσιο (17/4) δεν προλαβαίνουν οι Μακέντα (13/3), Κώτσιρας (15/0). Θα τσεκαριστεί ο Βιτάλ (20/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ