CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Καρλίτος κόντρα στον Σάντσεζ σε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό για τη Super League Interwetten
Ο Καρλίτος κόντρα στον Σάντσεζ INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 20η αγωνιστική. Δεσπόζει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Σάββατο 15:00) Ο Παναθηναϊκός έστω και χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση πέτυχε το πρώτο του πραγματικό διπλό στο πρωτάθλημα. Του πάνε όλα καλά του Γιοβάνοβιτς, ο αποκλεισμός του Άρη από τη Λαμία ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Σέρβος προπονητής έχει εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δημιουργικό ποδόσφαιρο, που μέσα από την ασφαλή κατοχή και την ήρεμη κυκλοφορία μπάλας προσπαθούν να επιβάλουν τα θέλω τους. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είναι αξιόπιστος.

Ο Αστέρας χωρίς να εντυπωσιάζει κατάφερε να κερδίσει 4 συνεχόμενα παιχνίδια στο γήπεδο του με 1-0, να πατήσει στην έκτη θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον ΟΦΗ. Στη Λεωφόρο θα αναγκαστεί να παίξει πίσω από την μπάλα και το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή την εποχή βρίσκει γκολ και από τους ακραίους του επιθετικούς. Το γεγονός πως οι δύο εκ των Βιτάλ, Αϊτόρ, Παλάσιος, που παίζουν στα άκρα του Καρλίτος, το τελευταίο διάστημα πατάνε περιοχή και βρίσκουν γκολ είναι σημαντική πρόοδος.

Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten. Κάρτες ο Βιγιαφάνιες (14/0), δεν υπολογίζεται ο φευγάτος εξτρέμ Χατζηγιοβάνης (14/1). Για τον Αστέρα τιμωρημένος με κάρτες ο χαφ Κανελλόπουλος (11/0), 50-50 ο μπακ Γκαρθία (9/0) και ο μέσος Σανταφέ (7/0).

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Σάββατο 15:00) Η Λαμία κατάφερε να παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Άρη και να μην δεχτεί γκολ. Ασφαλώς η πρόκριση της είχε και υψηλό βαθμό τύχης, όμως η επιτυχία είναι τεράστια. Το γεγονός πως έπαιξε 120 λεπτά Τετάρτη βράδυ σε τόσο απαιτητικές συνθήκες είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Ο ΟΦΗ χωρίς να παίζει άσχημα τρέχει ένα προβληματικό ρεκόρ 1-1-3 το 2022 που τον έριξε από την 6άδα.

Είναι σημαντικό για την ομάδα του Νιόπλια να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πατήσει ξανά στην έκτη θέση αν την ίδια ώρα ο Αστέρας ηττηθεί στη Λεωφόρο. Η κουρασμένη Λαμία θα πάει με τη συνταγή του 0-0 που εφάρμοσε με τον Άρη, αν το παιχνίδι φύγει πιο εύκολα να πάει στον ΟΦΗ. Το Χ2 στο 1.43 από την Interwetten.

Χτύπησαν στο παιχνίδι με τον Άρη και είναι αμφίβολοι ο βασικός μεσοεπιθετικός Ταϊρόν (18/1) και ο μπακ Σαραμαντάς (10/0). Ο Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τερματοφύλακα Επασί (13 συμ.), τους τιμωρημένους Νέιρα (13/6) και Βούρο (18/1). Σημαντικές οι επιστροφές του χαφ Γκαγιέγκος (16/2) και του στόπερ Πασαλίδη (16/1).

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Σάββατο 17:15) Ο Ατρόμητος όπως δεν βελτιώθηκε όταν ανέλαβε ο Παράσχος, έτσι δεν έχει την παραμικρή πρόοδο με τον Κόλμαν στον πάγκο του. Στην πρεμιέρα του Ουαλού τεχνικού πήρε μία τυχερή ισοπαλία στα Γιάννενα. Ο Ατρόμητος είχε δεχτεί πολλές καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο του παιχνίδι, έχασε πολύ άνετα με 0-2 από την ΑΕΚ. Ο Ιωνικός κόντραρε τον Παναθηναϊκό, έπαιξε καλή άμυνα, δέχτηκε μόνο μία καθαρή ευκαιρία και θα μπορούσε να έχει πάρει αποτέλεσμα. Η ομάδα όμως του Σπανού, έχει πολύ μεγάλη δυσκολία στο γκολ.

Ο Ιωνικός αμύνεται πολύ καλύτερα από τον Ατρόμητο, όμως σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Ο Ατρόμητος ούτε αμύνεται ούτε επιτίθεται σωστά. Το παιχνίδι είναι ένα σημαντικό εξάποντο στη μάχη της παραμονής. Ομάδα με καλύτερες αγωνιστικές βάσεις ο Ιωνικός, ο άσος στο 2.55 από την Interwetten.

Νέα αποκτήματα για τους γηπεδούχους ο Πορτογάλος εξτρέμ Βαλέντε και ο γνώριμος Πλατέλλας που επέστρεψε μετά από έξι μήνες. Εξέτισε ο βασικός μεσοεπιθετικός Καμπράλ (15/0), αλλά είναι τιμωρημένος ο βασικός χαφ Ρομαό (16/0). Νέα αποκτήματα για τον Ατρόμητο ο Ρουμάνος εξτρέμ Ροτάριου και ο μεσοεπιθετικός Ναμπί από τον ΟΦΗ, ενώ κινείται και γι' άλλη κίνηση. Εξέτισε ο μέσος Σάλομον (15/0), τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μουνίθ (15/2).

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 15:00) Ο ΠΑΣ μπορεί να έχασε στο Καραϊσκάκης, αν αναλογιστεί κανείς με πόσα προβλήματα πήγε, το πρόσωπο που έδειξε είναι θετικό. Φάνηκε για ακόμη μία φορά πως ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο σύνολο. Βρίσκεται τρία παιχνίδια σερί χωρίς νίκη και αυτή την αγωνιστική έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει το δύσκολο παιχνίδι που δίνει ο Αστέρας στη Λεωφόρο και να πάρει ανάσα στη μάχη για την εξάδα. Ο Απόλλων δεν σκοράρει με τίποτα, μετρά μόλις 1 τέρμα στα τελευταία 8 παιχνίδια κανένα γκολ από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Γερμανός Μάρκο Γκρότε. Η επιστροφή του Περέα θα βοηθήσει τον ΠΑΣ να βρει το γκολ που χρειάζεται για να κερδίσει τον Απόλλωνα.

Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten. Εξέτισε ο μπακ Γκαρντάφσκι (10/1), επιστρέφει και ο βασικός τερματοφύλακας Λοντίγκιν (15/0) συνεχίζουν εκτός ο εξτρέμ Σνάιντερ (17/) και ο μέσος Ντομίνγκεθ (17 συμ.). Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε ο πρώτος τους σκόρερ Ιωαννίδης (16/3), αμφίβολος ο μέσος Σλίβκα (12/0) και ο μπακ Μπαξεβανίδης (12/0), δεν υπολογίζονται ο στόπερ Άλβες (14/0) και ο κίπερ Βέρχουλστ (7 συμ.).

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 15:00) Ο Άρης γνώρισε έναν πολύ σκληρό αποκλεισμό. Κατάφερε να δώσει σε 6 ημέρες τρία παιχνίδια, να αγωνιστεί συνολικά περισσότερα από 300 λεπτά και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Στη Λαμία σπατάλησε δύο πέναλτι και πέταξε την πρόκριση. Κανένας δεν μπορεί με ασφάλεια να γνωρίζει πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Μάντζιου.

Στον Παναιτωλικό έζησαν την καλύτερη εβδομάδα της ιστορίας τους. Κέρδισαν με πολύ καλό ποδόσφαιρο μέσα σε 6 ημέρες 2-1 την ΑΕΚ εκτός, 2-1 τον Ολυμπιακό εντός και έβαλαν 4 στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Τρεις μεγάλες νίκες έχοντας δεχτεί γκολ μέσα από στοχευμένο παιχνίδι αντεπιθέσεων. Μεσοβδόμαδα η ρεβάνς στο Καραϊσκάκης αναβλήθηκε.

Είναι ειδικών συνθηκών το παιχνίδι για τον Άρη, που έχει μεγάλη ανάγκη να αντιδράσει κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει αν οι παίκτες του μπορούν να βγάλουν το ψυχικό σθένος που χρειάζεται. Καλύτερα να πάμε πάσο. Σε διεθνείς υποχρεώσεις ο στόπερ Κορνέλιους (17/1), νέο απόκτημα ο Σουηδός αμυντικός Λάρσον (Τζουργκάρντεν). Σε διεθνείς υποχρεώσεις λείπει και ο μέσος Τζέγκο (15/0) για τον Άρη.

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 17:15) Ταλαιπωρήθηκαν στην ΑΕΚ από την κακοκαιρία Το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα έκλεισε και μέσα σε αυτό εγκλωβίστηκαν 10 μέλη της ομάδας, ανάμεσα τους και ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Η κομβική για την συνέχεια της σεζόν ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο ήττες στη σειρά στο ΟΑΚΑ και δεν έχει περιθώριο να μην δει σοβαρά και να μην κερδίσει τον Βόλο. Υποδέχεται την ομάδα που παρουσιάζει την μεγαλύτερη πτώση το 2022.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως έχουν την ευκαιρία να καλύψουν έδαφος, καθώς λίγο αργότερα είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Με νίκη η ΆΕΚ είτε θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή είτε θα επιστρέψει στη δεύτερη θέση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στην Τούμπα θα συμβούν και τα δύο. Από την ημέρα που έφυγε από τον Βόλο ο Αμπασκάλ και ανέλαβε ο Κώστας Μπράτσος παρουσιάζεται ένα σύνολο που δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να παίξει. Στην πράξη η ομάδα έχει χάσει σε επιθετικότητα σε τρεξίματα δίχως να έχει βελτιωθεί αμυντικά.

Είναι υποχρεωμένη στην ΑΕΚ να κερδίσουν το παιχνίδι, βρίσκουν τον Βόλο σε άσχημη κατάσταση και περιμένω να το αξιοποιήσουν. Ο άσος με over 1.5 στο 1.50 από την Interwetten. Στην Εθνική Ιράν Ανσαριφάρντ (16/3), Μοχαμάντι (13/0) και Χατζισαφί (12/1) ξεμένοντας από αριστερό μπακ. Επιστρέφει ο Βράνιες (16/3). Νέο απόκτημα για τον Βόλο ο Αργεντινός εξτρέμ Κορέα. Παραμένουν αμφίβολοι ο μπακ Άλχο (2/0) και ο βασικός με τον Κώστα Μπράτσο κίπερ Κότνικ (7 συμ.).

Charlie bets: Αξιόπιστος για το 1.83 ο Παναθηναϊκός, σφιχτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Ο Μαρτίνς είναι κυνικός προπονητής, βλέπει την βαθμολογία την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και κατανοεί πως ο βαθμός θα διατηρήσει μία διαφορά ασφαλείας για την ομάδα του. Περιμένω λοιπόν από τον Ολυμπιακό μία διαχείριση που σε μεγάλο βαθμό θα μοιάζει με αυτή της Λεωφόρου. Παιχνίδι πίσω από την μπάλα σε χαμηλά μέτρα, που στο πίσω μέρος του μυαλού θα υπάρχει πως και το 0-0 είναι μία χαρά αποτέλεσμα. Ο Λουτσέσκου μετά από την ήττα στη Νίκαια κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική θωράκιση της ομάδας του χρησιμοποιώντας την τριάδα των Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Κούρτιτς στον άξονα.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις τρέχει ένα ρεκόρ 8-1-0. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα είναι κοντά στο πρόσφατο ντέρμπι που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για το 0-0, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να το κερδίσει στο 1-0. Η διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό είναι πως μπορεί πιο εύκολα να βγάλει κάποια καθαρή ευκαιρία, μπορεί όμως και πολύ πιο εύκολα να κάνει ένα ατομικό λάθος στην ανάπτυξη και να χάσει το παιχνίδι στο 0-1.

Η λογική των δύο προπονητών μάς οδηγεί στο under 2,5 που δίνεται στο 1.57 στην Interwetten. Δεν έχει προβλήματα ο Λουτσέσκου, καθώς εξέτισε και ο Σβαμπ (17/1), δεν υπολογίζεται ο Βαρέλα (10/0). Μόνο Σισέ (15/4) και Κουντέ (8/0) συνεχίζουν στο Κόπα Άφρικα, ειδικά η επιστροφή του Αγκιμπού είναι πολύτιμη.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ