ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Champions League: Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ έφερε άνοδο και αξία στον άσο της Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ματς-τελικός για τη Μίλαν κόντρα στη Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να προβαίνει σε 8/11 αλλαγές σε σύγκριση με το ματς κόντρα στη Γουλβς, αποκτά αξία το 2.27.

Για την ευρωπαϊκή επιβίωσή της παίζει η Μίλαν κόντρα στη Λίβερπουλ σε λίγη ώρα (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Η ιταλική ομάδα θέλει μόνο νίκη και το Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ) να λήξει ισόπαλο. Επίσης ευνοείται και από επικράτηση της Ατλέτι και να διατηρήσει τη διαφορά τερμάτων. Με ισοπαλία είναι τρίτη σε περίπτωση ισοβαθμίας με Ατλέτικο, τέταρτη στην ισοβαθμία με την Πόρτο.

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε προαναγγείλει αλλαγές και σε σύγκριση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στη Γουλβς ξεκινάει με 3/11 βασικούς, τους Άλισον, Μανέ και Σαλάχ. Στην ενδεκάδα των Ρεντς ο Κώστας Τσιμίκας.

Η Μίλαν από μέρους της πάει σε αναμενόμενη αρχική σύνθεση, αφού ήταν μετρημένα κουκιά οι επιλογές της λόγω τραυματισμών.

Το ματς είναι τελικός και must win για τη Μίλαν, είναι αυτή που έχει το κίνητρο. Μετά την ανακοίνωση των ενδεκάδων καταγράφει ανοδική πορεία ο άσος της ιταλικής ομάδας και από το 2.10 που κυκλοφορούσε κατά μέσο όρο το μεσημέρι, πλέον τιμάται στο 2.27 και έχει αξία λόγω της φύσης του αγώνα.

Η ενδεκάδα της Μίλαν: Μενιάν, Καλουλού, Τομόρι, Ρομανιόλι, Τέο Ερναντέζ, Κεσιέ, Τονάλι, Κρούνιτς, Μεσίας, Ντίαθ, Ιμπραχίμοβιτς

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Ν. Γουίλιαμς, Κονατέ, Φίλιπς, Τσιμίκας, Τσάμπερλειν, Μόρτον, Μιναμίνο, Σαλάχ, Οριγκί, Μανέ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Λίβερπουλ: 1 (απόδοση 2.27), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ