BWIN BET

Λέντζας vs Πρίντεζης – Παπανικολάου

Λέντζας vs Πρίντεζης – Παπανικολάου

Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague, έφερε αντιμέτωπους τον Γιώργο Λέντζα και τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, σ’ ένα διαφορετικό «μπει, δεν μπει»!

Το ραντεβού δόθηκε στη Media Day της EuroLeague, το ΣΕΦ ορίστηκε ως το πεδίο της «μονομαχίας» και οι μπασκέτες της bwin στήθηκαν για να υποδεχθούν το επικότερο Challenge της χρονιάς!

Μετά το ΟΑΚΑ και την πρόκληση στους Παπαγιάννη – Παπαπέτρου (στη διάρκεια της οποίας μπήκαν καλάθια που οδήγησαν τους αρχηγό του Παναθηναϊκού στα πρόθυρα της... παράκρουσης), o Γιώργος Λέντζας πάτησε στο παρκέ του ΣΕΦ, θυμήθηκε την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, η οποία έληξε άδοξα μετά από μία… προπόνηση και ετοιμάστηκε για ένα «μπει, δεν μπει» που δεν μοιάζει με κανένα! Ο γνωστός παρουσιαστής προκάλεσε τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, με τον χαμένο σε κάθε γύρο να απαντά σε «σκληρά διλήμματα»!

Ποιον παίκτη θα έπαιρνε ο Κώστας Παπανικολάου από τον Παναθηναϊκό;

Θα άφηνε ο Γιώργος Λέντζας την καριέρα του ως παρουσιαστής για να γίνει παίκτης του βόλεϊ;

Ο Γιώργος Πρίντεζης προτιμά ακόμα μια EuroLeague με τον Ολυμπιακό, ή ένα Χρυσό στο Eurobasket με την Εθνική;

Θα γινόταν… Δήμαρχος Σύρου, ή προπονητής;

Δείτε το βίντεο της bwin, με τον Γιώργο Λέντζα να σκοράρει με… κάθε τρόπο, την εκτίμηση για το ταλέντο του από τον Παπανικολάου, τα «πεταχτάρια» του Πρίντεζη, αλλά και τις απαντήσεις τους σε όλα τα «καυτά διλήμματα»!

bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ