BWIN BET

Η σύγχρονη αθλητική στέγη της Νέας Καλλικράτειας έχει τη σφραγίδα της bwin

Η σύγχρονη αθλητική στέγη της Νέας Καλλικράτειας έχει τη σφραγίδα της bwin

Η bwin έκανε το όνειρο των Πρωταθλητών του Team Future πραγματικότητα και το υπερσύγχρονο προπονητήριο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής έχει τη σφραγίδα της!

Μετάλλια, διακρίσεις, φιλότιμο, φιλοδοξίες, σκληρή δουλειά, αθλητές που δεν έχασαν ποτέ την πίστη στον εαυτό τους. Παρά τις αντίξοες συνθήκες πάλευαν με μοναδικό στόχο να κάνουν το βήμα παραπάνω. Από τα… χωράφια της Νέας Καλλικράτειας στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ρεκόρ και «παραστάσεις» που τους έκαναν να ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη. Την τελευταία τετραετία η bwin μέσω του χορηγικού προγράμματος «Τeam Future» είναι στο πλευρό πέντε Πρωταθλητών. Του Οδυσσέα Μουζενίδη, της Ελίνας Τζένγκο, της Αναστασίας Ντραγκομίροβα, της Σοφίας Κεσσίδη και του Τάσου Λατιφλλάρι. Στήριξε τις προσπάθειες τους και τους βοήθησε να ονειρεύονται. Και πλέον τους δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να συνεχίσουν να προοδεύουν!

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand ανέβασε τον πήχη κατακόρυφα με την πρωτοβουλία που ανέλαβε. Την πλήρη ανακατασκευή του προπονητηρίου της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, σ’ ένα περιβάλλον σύγχρονο, όπου τίποτα δεν θα εμποδίζει τους Πρωταθλητές του Team Future, ν’ αφοσιωθούν στην προπόνηση και τα όνειρα τους! Ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της bwin, η οποία απέδειξε γι’ ακόμα μία φορά, ότι παραμένει πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία και αποδεικνύει έμπρακτα πως στηρίζει τις επιθυμίες των αθλητών.

Οι πέντε Πρωταθλητές εκεί που «έπεφταν», σηκώνονταν και έπεφταν ξανά και μετά από λίγο ήταν πάλι όρθιοι. Δίπλα τους ο Γιώργος Μποτσκαρίωβ, ο άνθρωπος, του οποίου το βλέμμα ψάχνουν όλοι, στην προπόνηση, στους αγώνες τους έπειτα από κάθε προσπάθεια. Tο «χωράφι» της Καλλικράτειας και οι αποθήκες της, ήταν ο τόπος ονείρων τους, τα οποία όμως δεν θα θαφτούν εκεί. Η φιλοδοξία, το ταλέντο και το πάθος γι’ αυτό που έκαναν τους βοήθησαν να μην πέσουν στις... λακκούβες. Όσο τα πράγματα χειροτέρευαν τόσο το πείσμα τους για διάκριση μεγάλωνε. Το προπονητικό τους κέντρο αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στο δρόμο για την κορυφή, όμως οι προσδοκίες τους και η αγάπη τους για τον αθλητισμό τους βοηθούσε να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο.

Βάρη και όργανα για ενδυνάμωση και βελτίωση φυσικής κατάσταση ήταν κάπου… κρυμμένα στις σκοτεινές αποθήκες της Νέας Καλλικράτειας, μαζί με τα όνειρά τους. Οι τραυματισμοί ελλόχευαν σε κάθε προσπάθειά τους, όμως οι εικόνες απογοήτευσης ανήκουν στο παρελθόν. Η bwin σε συνεργασία με τον Δήμο, αποφάσισε να κάνει πράξη ένα όραμα ετών, μιας και χρηματοδότησε τη δημιουργία χώρου πολλαπλών χρήσεων.

Αυτός, παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και διαμορφώθηκε σ’ ένα υπερσύγχρονο και ασφαλές γυμναστήριο που θα φιλοξενεί τους αθλητές και θα τους κρατά απερίσπαστους και προσηλωμένους στο σκοπό τους.

Η bwin έκανε το όνειρο πραγματικότητα!

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, δε θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν κάτι που αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις των αθλητών. Όλοι τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό και οι εικόνες που αντίκρισαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τους. «Ο χώρος είναι απίθανος. Περίμενα κάτι τέλειο, αλλά όχι αυτό το αποτέλεσμα. Έπαθα ένα σοκ. Είδαμε αυτό που ακριβώς ονειρευόμασταν σε μια τόσο απαιτητική χρονιά, όπως αυτή λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων», τόνισε η Πρωταθλήτριας Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Μποτσκαρίωβ να προσθέτει εμφανώς συγκινημένος: «Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσους προσπάθησαν γι’ αυτό το έργο, ώστε να έχουν τα παιδιά τον καλύτερο χώρο για να προπονηθούν».

Πράγματι, το σύγχρονο προπονητήριο εντυπωσίασε τους αθλητές, μιας και ο χώρος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ασφαλή προπόνηση, μακριά από κινδύνους. «Είναι ένας φανταστικός χώρος, είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε προσέχουν, όπως η bwin. Τα δίνουν όλα για να τα δίνουμε κι εμείς όλα», υποστήριξε ο Πρωταθλητής Σφαιροβολίας, Αναστάσιος Λατιφλλάρι. «Δεν έχω λόγια. Πιο άνετη πλέον θα είναι η προπόνησή μας κι ελπίζουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε ο Πρωταθλητής Σφαιροβολίας, Οδυσσέας Μουζενίδης.

Φανερά χαρούμενη για το αποτέλεσμα που αντίκρισε και η Πρωταθλήτρια δισκοβολίας, Σοφία Κεσσίδη. «Όταν μου είπαν γι’ αυτό το έργο, μου φαινόταν κάτι ουτοπικό. Όταν όμως βγήκε το μαντήλι από τα μάτια τσίριξα, ήθελα να κλάψω, ο χώρος, τα χρώματα ήταν εντυπωσιακά. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη», τόνισε. Το τσιμέντο και ο παγωμένος χώρος είναι μια κακιά ανάμνηση, με την Πρωταθλήτρια του επτάθλου, Αναστασία Ντραγκομίροβα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Βλέπαμε τέτοια γυμναστήρια και λέγαμε ‘’μακάρι να είχαμε κι εμείς’’ και τώρα είναι δικό μας. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά».

Η bwin έχει επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σε νέα παιδιά με όνειρα, στόχους που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη, κάτι που αποτύπωσε και στις δηλώσεις της, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, Ιωάννα Μπερίου: «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό το project. Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση σε κάθε αθλητή σε ασφαλή και λειτουργικά προπονητήρια και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό. Πιστοί στη φιλοσοφία μας, στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό κάνοντας σταθερά βήματα, με ουσία. Ευχή μας, το νέο σύγχρονο προπονητήριο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής να αποτελέσει εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στον ελληνικό στίβο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ