BWIN BET

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν τα μυστικά της προετοιμασίας

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν τα μυστικά της προετοιμασίας

Η κάμερα της bwin ακολούθησε τον Ολυμπιακό στην προετοιμασία της Βουλγαρίας και στο "bwin tournament against Covid-19".

Γιώργος Πρίντεζης Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Γουόκαπ «αποκάλυψαν» τα στοιχεία που θα διέπουν τους «ερυθρόλευκους» φέτος, μίλησαν για τους στόχους, αλλά και για το ποια… μεταγραφή από το NBA θα ήθελαν στην ομάδα τους!

Μετά από μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με άδεια γήπεδα, ελέω της πανδημίας, ο «νέος» Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, μονταρίστηκε στη Βουλγαρία. Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκε στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί, πέντε παίκτες της ομάδας μίλησαν στην κάμερα της bwin για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και για τα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα, που σιγά σιγά αποτυπώνονται στο παρκέ. Οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν τους στόχους της νέας σεζόν και οριοθέτησαν την προσπάθεια της ομάδας στη EuroLeague και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα, στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου και στην ενέργεια που θα τους χαρίσει με την επιστροφή στα γήπεδα, ενώ αναφέρθηκαν και στην αίσθηση από την πρώτη προετοιμασία χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη! Τέλος, έγιναν…. GM για μια μέρα, επιλέγοντας έναν παίκτη από το ΝΒΑ για να ενισχύσουν το ρόστερ!

Η κάμερα της bwin βρέθηκε και στο διεθνές τουρνουά «bwin Tournament against Covid-19», το οποίο διεξήχθη στις 4-5 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, με τη συμμετοχή των Μονακό, Περιστερίου και Λαυρίου. Ήταν η πρώτη φορά που οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους, έπειτα από 1.5 χρόνο!

O Γιώργος Πρίντεζης και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκαν στην προετοιμασία, στα πλεονεκτήματα του νέου Ολυμπιακού και στο τι πρέπει να πετύχει για να θεωρηθεί η σεζόν επιτυχημένη!

Δείτε στο video τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της bwin οι 7 παίκτες των «ερυθρόλευκων»:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξτε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ