BWIN BET

bwin και EuroLeague παραμένουν μαζί μέχρι το 2026!

bwin και EuroLeague παραμένουν μαζί μέχρι το 2026!

Συμπαίκτες στην ίδια ομάδα για τέσσερα ακόμα χρόνια παραμένουν η bwin και η EuroLeague Basketball, επεκτείνοντας την κοινή πορεία τους μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-26!

Όταν η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ ενώνεται με το κορυφαίο στοιχηματικό brand, τότε, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Η νέα συμφωνία έχει χαρακτήρα τετραετούς διάρκειας και η bwin συνεχίζει ν’ αποτελεί τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων μπάσκετ: Turkish Airlines EuroLeague και 7DAYS EuroCup.

Μεγάλοι παίκτες, μυθικές ομάδες και τεράστιες διοργανώσεις έχουν συνδέσει το όνομα τους με το κορυφαίο στοιχηματικό brand και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. bwin και EuroLeague συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους, αλλάζοντας επίπεδο σε δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι οποίες κάθε σεζόν καθηλώνουν εκατομμύρια φιλάθλους!

Η υπεύθυνη προσέγγιση, η τεράστια δυναμική του κορυφαίου brand, αλλά και η εμπιστοσύνη που αποπνέει, ήταν… ασίστ για την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα μια τετραετία. Ένας παγκόσμιος ηγέτης στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, με πλούσια και μακροχρόνια παράδοση συνεργασιών στον αθλητισμό θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτή η… κολόνια κρατά χρόνια, αφού είναι η τρίτη διαδοχική ανανέωση ανάμεσα στην bwin και τη EuroLeague.

Το κορυφαίο διασυλλογικό μπασκετικό ραντεβού άρχισε και οι παραστάσεις της EuroLeague είναι συναρπαστικές, κόβουν την ανάσα και απογειώνουν τη δράση. Ο νταμπλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός, με φόρα από την περσινή διοργάνωση, όπου και βρέθηκε στο Final Four, άρχισε ιδανικά τη νέα σεζόν και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τη διαφορά στη διοργάνωση και νίκες, όπως αυτή κόντρα στην Μπασκόνια του δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Μεγάλοι παίκτες, ομάδες – μύθοι και τα βλέμματα εκατομμυρίων φιλάθλων είναι στραμμένα πάνω τους. Η bwin βρίσκεται στο παρκέ, στις εξέδρες και κάνει τα πάντα να βοηθήσει στην εξάπλωση του σε μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την bwin για ακόμη τέσσερα χρόνια και αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας. Η bwin είναι κορυφαίο brand στον κλάδο του gaming και έχοντας στο πλευρό μας συνεργάτες όπως η bwin, σε μια τόσο «παραδοσιακή» και σημαντική αγορά για τη Euroleague όπως η Ελλάδα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν στους φιλάθλους», τόνισε η Roser Queralto, Chief Business Officer της Euroleague.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece υποστήριξε για την επέκταση της συνεργασίας: «Είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη EuroLeague, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μπασκετικό οργανισμό. Έχουμε τις ίδιες κοινές αξίες και στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη μεγαλύτερη προβολή και εξέλιξη του αθλήματος σε όλη την Ευρώπη. Ως brand, διαθέτουμε μια πλούσια και μακροχρόνια παράδοση συνεργασιών στον αθλητικό χώρο, υποστηρίζοντας συλλόγους, ομοσπονδίες και διοργανώσεις σε όλον τον κόσμο. Η μεγάλη εμπειρία με χορηγικές δράσεις ελπίζουμε πως θα αποτελέσει ανεκτίμητη συνεισφορά τόσο για τη EuroLeague όσο και για το EuroCup. Επιθυμία μας είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε η συνεργασία να βοηθήσει στην επίτευξη όλο και μεγαλύτερων στόχων».

Άλλωστε, είναι συνεπής σε όλα τα μεγάλα ραντεβού. Παράλληλα αποτελεί το πρώτο στοιχηματικό brand στον κόσμο που έπαιξε μπάλα στο πλευρό της UEFA, καθώς είναι ο «Επίσημος Χορηγός» του Europa League και του Europa Conference League, σε μια συμφωνία με τεράστια προοπτική και για τους δυο «συμπαίκτες».

Η φανέλα της bwin έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, έχει φορεθεί από τους κορυφαίους παίκτες, έχει βρεθεί στις πιο καυτές εξέδρες και αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο στοιχηματικό brand και στο χώρο του μπάσκετ.

Ένα απίθανο καλάθι, μια υπέροχη ασίστ, ένα τρομερό κόψιμο και ένα γήπεδο που «κοχλάζει» αποτυπώνουν στο έπακρο την κορυφαία αθλητική εμπειρία. Αυτό άλλωστε είναι το DNA της bwin, που είναι η πρώτη online gaming πλατφόρμα στην ιστορία που συνεργάζεται με τους κορυφαίους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ