STOIXIMAN

Τσέλσι - Μίλαν με Stoiximan Master, Μπενφίκα - Παρί με 8.75

Pierre-Emerick Aubameyang of Chelsea scores to make the score 1-1 and celebrates during the Premier League match between Crystal Palace and Chelsea at Selhurst Park, London, England on 1 October 2022. PUBLICATIONxNOTxINxUK Copyright: xKenxSparksx 33500006
Pierre-Emerick Aubameyang of Chelsea scores to make the score 1-1 and celebrates during the Premier League match between Crystal Palace and Chelsea at Selhurst Park, London, England on 1 October 2022. PUBLICATIONxNOTxINxUK Copyright: xKenxSparksx 33500006 IMAGO/UK SPORTS PICS LTD

Για μάχη η Μίλαν στο Λονδίνο, βολική περίσταση για Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει ο αγώνας της Τσέλσι με τη Μίλαν στο Λονδίνο, μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μόλις έναν βαθμό έχουν οι 'μπλε' με τις πρώτες δύο αγωνιστικές στο Group E της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η ανάγκη για την πρώτη νίκη είναι επιτακτική.

Ο Τούχελ πλήρωσε το προβληματικό ξεκίνημα, ο Πότερ άφησε τη Μπράιτον για να καλύψει το κενό και στο ντεμπούτο του πήρε νίκη - θρίλερ με ανατροπή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με γκολάρα του Γκάλαχερ στο 90'. Με ρεκόρ 4Ν-1Ι-2Η και γκολ 10-10, η Τσέλσι είναι 5η στην Premier League και στο -8 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Η Μίλαν οδηγεί την κούρσα στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς. Έχει κάνει την υπέρβαση συνήθεια και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και φέτος. Πολύ καλή δουλειά από τον Πιόλι, που παίρνει το 110% από το ρόστερ του και έχει φτιάξει την χρηματιστηριακή αξία πολλών παικτών του.

Ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα και έτοιμη πνευματικά, το έδειξε στην εκτός έδρας νίκη επί της Έμπολι. Όταν ισοφαρίστηκε στο 92', αλλά με γκολ στο 93' & το 96' επικράτησε 1-3 στο 'Carlo Castelani'! Με 17 βαθμούς είναι 4η στη Serie A και στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων στο 'Stamford Bridge', υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Τσέλσι. Έχουν τον πρώτο λόγο οι Λονδρέζοι, αλλά το ματς δεν είναι απλή υπόθεση. Η Μίλαν είναι σε θέση να ζορίσει τους γηπεδούχους, με το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & 2-3 γκολ στο ματς σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση για Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν για το Group H. Νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα και μεγάλο 'διπλό' στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους πέτυχε η Μπενφίκα, εκκινώντας εκρηκτικά στον όμιλο.

Έτρεξε από πέρσι μέχρι φέτος ένα εκπληκτικό σερί 19(!) νικών σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, πριν υποχρεωθεί στην πρώτη της απώλεια στο εκτός έδρας 0-0 με τη Γκιμαράες. Με 22 βαθμούς είναι πρώτη στη Liga Portugal, στο +3 από την 2η Πόρτο. Μοντέρνα ομάδα και εξαιρετικά αποτελεσματική η Μπενφίκα, ικανότατη στη διαχείριση των καταστάσεων που αντιμετωπίζει στο χορτάρι.

Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα νίκησε και η Παρί Σεν Ζερμέν για το 2/2 μέχρι στιγμής. Διακαής της πόθος η κούπα με τα μεγάλα αυτιά, γεμάτο σταρ παγκοσμίου φήμης το ρόστερ της, μένει να δούμε αν πλέον έχει τη μενταλιτέ να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League...

Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 20 Μαρτίου από τη Μονακό. Έκτοτε είναι αήττητη για 25 ματς, φιλικά και επίσημα, με απολογισμό 21 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Με ρεκόρ 8Ν-1Ι-0Η και γκολ 28-5 οδηγεί την κούρσα στη Ligue 1, με 25 βαθμούς και στο +2 από τη 2η Μαρσέιγ.

Φαβορί -και σωστά- οι Παριζιάνοι στο 'Da Luz', αλλά η Μπενφίκα δεν θα παραδοθεί έτσι εύκολα. Και στην ουσία ένας βαθμός δεν θα κακοπέσει σε κανέναν. Οι Πορτογάλοι ξέρουν να διατηρούν την ψυχραιμία τους, είναι άνετοι με τη μπάλα στα πόδια και δεν θα χαρίσουν τίποτα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα δεν χρειάζεται συστάσεις, όμως σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα δεν έχει και κανέναν λόγο να... πεθάνει για το 'διπλό'. To ειδικό στοίχημα Μπενφίκα να σκοράρει το 1ο γκολ και να λήξει ισοπαλία το ματς σε απόδοση 8.75 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ