ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το "Ντέρμπι Αιωνίων" με 0% γκανιότα*, Yourbet* και ειδικά στοιχήματα παικτών

Το "Ντέρμπι Αιωνίων" με 0% γκανιότα*, Yourbet* και ειδικά στοιχήματα παικτών

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει το 209o ντέρμπι 'αιωνίων'!

Αυτή τη φορά, για την 18η αγωνιστική της Super League 2021-2022. Ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις σερί εντός έδρας νίκες κόντρα σε Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη είδε το θετικό του μομέντουμ να χάνεται στο Πανθεσσαλικό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

Ηττήθηκε 3-1 από τον γηπεδούχο Βόλο και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα. Από την 5η θέση με 26 βαθμούς, όσους και οι ΠΑΣ Γιάννινα (4ος) - ΟΦΗ (6ος) αλλά και με ένα ματς λιγότερο, ο φετινός στόχος των 'πρασίνων' δεν είναι απλά η συμμετοχή στα playoffs αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός σκόνταψε στο πρώτο του ματς για το 2022. Έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, εντούτοις διατήρησε το φετινό του αήττητο με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια. Το προβάδισμα του από την δεύτερη ΑΕΚ μειώθηκε, παραμένει όμως σημαντικό στο +9. Οι Πειραιώτες οδηγούν την κούρσα του τίτλου με σχετική ασφάλεια και με στόχο να μην απειληθούν στη συνέχεια. Η αποστολή τους πάντως στη Λεωφόρο κρύβει παγίδες.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Yourbet*

Οι απουσίες από το στρατόπεδο των δύο μονομάχων δεν λείπουν, με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Κυρίως εξαιτίας των παικτών που δίνουν το παρών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες) και την έξαρση κορονοϊού που 'χτύπησε' τον Ρέντη τις προηγούμενες μέρες.

Στη θεωρία, υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Όπως όμως έχει διδάξει η ιστορία, σε αυτό το ντέρμπι δεν παίζει ρόλο το όνομα στο πίσω μέρος της φανέλας, η κατάσταση των ομάδων ή η διαφορά στον πίνακα κατάταξης. Παρά μόνο η συγκέντρωση και η επιθυμία για το αποτέλεσμα. Καρλίτος, Μαουρίσιο και Χουάνκαρ ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και επιστρέφουν είναι ωστόσο ένα ερώτημα ο αγωνιστικός τους ρυθμός.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα παικτών

Πολύ σημαντικοί παίκτες και οι τρεις, με τον Ισπανό επιθετικό να αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης με απολογισμό 9 γκολ και 3 ασίστ σε 14 ματς πρωταθλήματος φέτος.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος με 4 γκολ και 2 ασίστ είναι ο πιο συνεπής δημιουργικά παίκτης του άξονα, ενώ ο Χουάνκαρ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και ενδεχόμενη απουσία του δεν συνοδεύεται από ανάλογα ποιοτικό μπακ απ. Από εκεί και πέρα, ο ανεβασμένος Παλάσιος μπορεί να αποτελέσει παίκτη - κλειδί για τους 'πράσινους' στο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός και φέτος στηρίζεται στον εκτελεστικό οίστρο του Ελ Αραμπί, που μετράει εννέα γκολ στη Super League ενώ έχει σκοράρει πέντε φορές με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Μασούρας παραμένει ο πιο αποδοτικός εξτρέμ της ομάδας, ενώ από την κατάσταση του Ρόνι Λόπες θα εξαρτηθούν πολλά στη μεσοεπιθετική λειτουργία των Πειραιωτών.

Βαρόμετρο ο πολύπειρος Εμβιλά και ο τρόπος που ξέρει να δίνει ρυθμό στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Και οι μάχες του Γάλλου με τους χαφ του Παναθηναϊκού θα γείρουν την πλάστιγγα στο ντέρμπι της Λεωφόρου...

Το ντέρμπι αιωνίων παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα οι χρήστες έχουν για ακόμα μία φορά τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της μοναδικής υπηρεσίας Yourbet* και να επιλέξουν μέχρι και 20 στοιχήματα από το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στα οποία και πλήθος ειδικών στοιχημάτων για παίκτες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ