ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το "Clasico", κάτι παραπάνω από ένα ματς

Το "Clasico", κάτι παραπάνω από ένα ματς

Το συναρπαστικό Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπαλάρα και ευκαιρίες. Με 0% γκανιότα το «Clasico» από την Interwetten.gr, όπως και το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της Super League Interwetten και άλλες επτά αναμετρήσεις, οι οποίες παίζονται και συνδυαστικά.

Δεν έχει σημασία η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, η βαθμολογική τους θέση ή ακόμα και το χρώμα των εμφανίσεων. Για πρώτη φορά στην ιστορία, άλλωστε, καμία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν θα φορέσει τα παραδοσιακά της χρώματα σε «Clasico».

Η Βασίλισσα, πρωτοπόρος της La Liga, θα είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ η αναγεννημένη Μπάρτσα του Τσάβι στα κίτρινα με την σημαία της καταλανικής σημασίας. Ε και; Το «Clasico», όπως αυτό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (Κυριακή 20/03, 22:00), είναι πάντα κάτι παραπάνω από ένα ματς!

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την σπουδαία αναμέτρηση, μαζί βεβαίως με πάνω από 360 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που δίνει την δυνατότητα συνδυαστικού πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αναμετρήσεων με 0% γκανιότα, προσφέροντας συνολικά εννέα παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πέρα, λοιπόν, από το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το ντέρμπι Δικεφάλων της Super League Interwetten μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (Κυριακή 20/03, 19:30), αλλά και το ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο (20/03, 19:00).

Πέρα από τις προαναφερθείσες αναμετρήσεις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και τα εξής ματς: Άστον Βίλα - Άρσεναλ (Σάββατο 19/03, 14:30), Έλτσε - Βαλένθια (19/03, 17:15), Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης (19/03, 22:00), Βόλφσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (Κυριακή 20/03, 18:30), Τότεναμ - Γουέστ Χαμ (20/03, 18:30) και Άρης - Παναθηναϊκός (20/03, 19:00).

Και playout και Κύπελλο!

Αυτή την εβδομάδα, όμως, εκτός από τα playoffs, η Super League Interwetten καλωσορίζει και τα playout, στα οποία και θα κριθεί ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η Interwetten.gr, βεβαίως, προσφέρει υψηλές αποδόσεις και για τα συναρπαστικά παιχνίδια των playout, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο έχει φτάσει αισίως στα ημιτελικά. Η Interwetten.gr, εκτός από τον νικητή του Κυπέλλου, προσφέρει και το συνδυαστικό «Ακριβές ζευγάρι τελικού - Νικητής».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ