ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το 2.05 στο Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, τα γκολ στο Καμπ Νόου και η ασφάλεια της Άρσεναλ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Επιστρέφουν οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις με πολλές δυνατές αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα. Τρεις επιλογές που πληρώνουν από 1.62 έως 2.05 με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Επιστρέφουν οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει για την ευρωπαϊκή συνέχεια ή μη των ομάδων. Σάλτσμπουργκ - Τσέλσι, Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν - Μακάμπι Χάιφα, Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν, Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, Μπαρτσελόνα - Μπάγερν, Αϊντχόφεν - Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέριφ Τίρασπολ, Ομόνοια - Σοσιεδάδ και Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν και το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις.

Οι αναμετρήσεις Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα - Μπάγερν και Αϊντχόφεν - Άρσεναλ μάλιστα είναι τα παιχνίδια που και τα τρία σημεία έχουν τις καλύτερες αποδόσεις.

(690) ΤΡΙΤΗ 22:00 ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Champions League. Πρωτοπόρος η Ρεάλ Μαδρίτης με 10 βαθμούς, δεύτερη η Λειψία με 6, ακολουθεί η Σαχτάρ Ντόνετσκ με 5, ενώ η Σέλτικ είναι ουραγός με έναν βαθμό. Η Ρεάλ έχει προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ με μη ήττα κατακτά και την πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Ρόζε από την άλλη ξεκίνησε με δύο ήττες στον όμιλο, αφού έχασε από τη Σαχτάρ με 4-1 στην πρεμιέρα και στη συνέχεια γνώρισε την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα ανέβηκε και κέρδισε μέσα (3-1), έξω (2-0) τη Σέλτικ σε δύο αναμετρήσεις πάντως που μέχρι ενός σημείου γνώρισε σθεναρή αντίσταση.

Στην Bundesliga προέρχεται από ισοπαλία, στην οποία γύρισε από την κόλαση στον παράδεισο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 64’, στο επόμενο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε και τελικά ισοφάρισε 3-3 σ’ ένα ματς που τελείωσε με 2,39 xG έναντι 1.91 της αντιπάλου της, με το πρώτο γκολ της Άουγκσμπουργκ να είναι πέναλτι μάλιστα. Οι Μερένγκες από την άλλη συνεχίζουν απτόητοι στο ισπανικό πρωτάθλημα, κέρδισαν και τη Σεβίλλη 3-1 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με μια άκρως πειστική εμφάνιση, που κινδύνεψαν σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενδεικτικό ότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 2,18 xG έναντι μόλις 0,52 των Σεβιγιάνων.

Νοκ άουτ ο Καρίμ Μπενζεμά, εκτός και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Λούκα Μόντριτς. Πάγια off ο Θεμπάγιος με τον Μαριάνο.

Με καταλυτικές απουσίες η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη προκριθεί. Η Λειψία έχει ανέβει επιθετικά, είναι αυτή που "καίγεται" για τη νίκη. Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν κολλήσει και στο Χ το παιχνίδι για την ομάδα του Αντσελότι. Έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να είναι η Λειψία η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει. Στο 2.05 τιμάται στο Πάμε Στοίχημα.

(1350) ΤΕΤΑΡΤΗ 22:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League. Παιχνίδι επιβίωσης για την Μπαρτσελόνα, που οι πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος της ώστε να συνεχίσει στο Champions League. Πρωτοπόρος η Μπάγερν Μονάχου με 12 βαθμούς, δεύτερη η Ίντερ με 7, τρίτη η Μπαρτσελόνα με 4, ουραγός η Βικτόρια Πλζεν χωρίς βαθμό. Η Μπάγερν έχει προκριθεί, θα κατακτήσει την πρώτη θέση εάν κερδίσει, ή δεν επικρατήσει η Ίντερ στο ματς στο Μιλάνο με τη Βικτόρια Πλζεν. Τα πράγματα είναι απλά για την Μπαρτσελόνα, δεν συνεχίζει στο Champions League εάν χάσει, εάν και τα δύο ματς έρθουν ισόπαλα ή στην περίπτωση που η Ίντερ κερδίσει την Πλζεν.

Η Μπαρτσελόνα ήταν επιβλητική το βράδυ της Κυριακής και υπέταξε για το πρωτάθλημα την Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-0 δίχως να πιεστεί από την ομάδα του Βαλβέρδε. Διάβασε ορθά το ματς, έκλεισε τους χώρους και δεν είχε πολλά ρήγματα αυτή τη φορά απέναντι σε μια ορμητική ομάδα, όπως η Μπιλμπάο. Αυτό ήταν η δεύτερη σερί νίκη με μηδέν παθητικό αφού είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Βιγιαρεάλ, ξανά εντός, την Πέμπτη (20/10) όπου παρά τις απουσίες είχε ήσυχο βράδυ στην οπισθοφυλακή της.

Η Μπάγερν ήταν επιβλητική απέναντι στη Χόφενχαϊμ στην Bundesliga το Σάββατο (22/10), επικράτησε 2-0 ύστερα από τα γκολ των Μουσιάλα και Τσούπο Μότινγκ στο πρώτο ημίχρονο, στο 17’ και στο 38’ αντίστοιχα. Θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες εκτάσεις το σκορ, αφού δημιούργησε ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες, τελειώνοντας το παιχνίδι με 3,13 xG. Πάγια εκτός για την Μπαρτσελόνα ο Αραούχο, εξαιρετικά αμφίβολοι Ντεπάι, Κρίστενσεν. Ενοχλήσεις ο Σέρτζι Ρομπέρτο. Λογικά έτοιμος ο Γκάβι. Ερώτημα ο Κομάν για την Μπάγερν, εκτός Ερνάντεζ, Νόιερ, και Σανέ. Θα τσεκαριστεί ο βαθμός ετοιμότητας του Μίλερ.

Η Μπάγερν ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, αλλά τον τελευταίο μήνα έχει ανέβει για τα καλά, είναι καταιγιστική, δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες για γκολ και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Η νίκη είναι επιτακτική στην Μπαρτσελόνα, έκανε δύο γεμάτες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και πάει με ηθικό. Δίνει ένα must win ματς στην έδρα της. Δύσκολα όμως θα αντέξει την ορμή της Μπάγερν. Μπερδεμένο, μπορεί να κολλήσει παντού η μπίλια. Στο 1.62 στο Πάμε Στοίχημα το Goal & Over 2,5.

(1366) ΠΕΜΠΤΗ 19:45 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ του Europa League. Πρωτοπόρος η Άρσεναλ με 12 βαθμούς, δεύτερη η Αϊντχόφεν με 7, τρίτη η Μπόντο Γκλιμτ με 4 και ουραγός η Ζυρίχη χωρίς βαθμολογική συγκομιδή. Η Άρσεναλ συνεχίζει στη διοργάνωση, μετά από το τρίποντο που πήρε στο εξ αναβολής παιχνίδι της προηγούμενη Πέμπτης με τους Ολλανδούς (1-0) στο Λονδίνο. Βέβαια εάν τερματίσει και πρώτη ακόμα καλύτερα, καθώς θα γλιτώσει έναν γύρο. Αυτό θα γίνει εάν δεν χάσει στην Ολλανδία. Η PSV συνεχίζει στο Europa League εφόσον δεν χάσει και η Μπόντο Γκλιμτ την ίδια ώρα χάσει από την ουραγό Ζυρίχη, στην περίπτωση που οι Νορβηγοί φέρουν ισοπαλία, τότε η PSV πρέπει να κερδίσει.

Μετά από την ήττα στο Λονδίνο, η ολλανδική ομάδα έχασε και στην Eredivisie σ’ ένα ματς ροντέο κόντρα στην Χρόνιγκεν εκτός έδρας με 4-2. Δεν ενθουσίασε με την εικόνα της, είχε αλλού το μυαλό της και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα πίσω στο σκορ με 3-1, μείωσε στο 76’, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε και τέταρτο γκολ.

Πρώτο Χ για την Άρσεναλ, που μετά από οκτώ σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις κόλλησε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον. Ο Τζάκα την έφερε σε θέση οδηγού στο 11’, που είναι ανεβασμένος τελευταία, αλλά ο Άρμστρονγκ έφερε το ματς στα ίσα στο 65’. Ισορροπημένο το ματς, σε γενικές γραμμές ήταν αυτή που έψαξε το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Τελείωσε το παιχνίδι με 1,58 xG, ενώ δέχτηκε 0,62. Δεν ήρθε πάντως το τέλος του κόσμου, οι Κανονιέρηδες παρέμειναν στην κορυφή της Premier League, ενώ είχε προηγηθεί μια δύσκολη εβδομάδα. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σε καλύτερο μομέντουμ η Άρσεναλ, η PSV έχει ανάγκη για τη νίκη, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπόρεσε να τη δει στα μάτια, πιο πολύ οι παίκτες του Αρτέτα είχαν τον έλεγχο. Στο 1.74 το 2 draw no bet στο Πάμε Στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ