PAME STOIXIMA PGS

Τελικοί πρόκρισης στον 4ο και 6ο όμιλο του Champions League

Τελικοί πρόκρισης στον 4ο και 6ο όμιλο του Champions League

Η στοιχηματική ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς Μαρσέιγ - Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ - Λειψία.

Στον 4ο όμιλο και οι 4 ομάδες θα δώσουν μάχη πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική . Η Τότεναμ μπορεί να τερματίσει από την 1η μέχρι την 3η θέση, οι υπόλοιπες τρεις από την 1η μέχρι την 4η. Στο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους "16", η Τότεναμ με την ισοπαλία.

Φυσικά είναι διαφορετικό το πρώτο από το δεύτερο εισιτήριο, καθώς η δεύτερη θέση το πιθανότερο είναι να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιο θηρίο στη φάση των "16", ενώ η πρώτη σού ανοίγει την πόρτα και για τη συνέχεια.

Η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και θα μπορέσει να αξιοποιήσει με παιχνίδι χώρου, την ταχύτητα και ποιότητα των Κέιν, Σόν, Μόουρα, το γεγονός πως η Μαρσέιγ, χρειάζεται μόνο τη νίκη. Το διπλό στο 2.40 από το Pame Stoixima.

Το VAR κράτησε ζωντανό το όνειρο της Σπόρτινγκ. Το γκολ του Κέιν ακυρώθηκε και η ομάδα του Αμορίμ την τελευταία αγωνιστική παίρνει την πρόκριση με δύο αποτελέσματα. Η Άιντραχτ θέλει μόνο τη νίκη, κάτι που θα οδηγήσει τους Γερμανούς σε ένα επιθετικό παιχνίδι, το οποίο θα ορίσει και την στοιχηματική μας επιλογή. To Goal/Goal στο 1,67 από το Pame Stoixima.

Για τον 6ο όμιλο ο τελικός πρόκρισης δίνεται σε ουδέτερο έδαφος. Η Σαχτάρ υποδέχεται στη Βαρσοβία τη Λειψία και χρειάζεται την νίκη για να πάρει την πρόκριση, οι Γερμανοί συνεχίζουν στη διοργάνωση και με την ισοπαλία.

Το 1-4 που κέρδισαν οι Ουκρανοί στην Λειψία έφερε την απόλυση Τεντέσκο. Αποτέλεσμα τελικά που αποδείχτηκε ευεργετικό, καθώς με τον Μάρκο Ρόζε η ομάδα μεταμορφώθηκε. Από την πρώτη Οκτωβρίου τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ 8 αγώνων, 6-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Ουκρανοί θέλουν μόνο την νίκη, θα ανοιχτούν και ο Ενκουλού αυτή την εποχή πετάει.

Ο Μάρκο Ρόζε αξιοποιεί την ταχύτητα του πάνω στους αντίπαλους στόπερ και έχει πετύχει 7 τέρματα σε αυτό το αήττητο των 8 αγώνων που τρέχει η Λειψία και φυσικά θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ρίσκο των Ουκρανών. Το διπλό στο 2,99 από το Pame Stoixima.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Το Champions League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ