ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τα γκολ στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ και το ειδικό στοίχημα στην Πορτογαλία με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του Ολυμπιακού INTIME

Η δράση κορυφώνεται το τριήμερο με συναρπαστικές αναμετρήσεις να διεξάγονται στο πρόγραμμα της Πέμπτης (15/09). Δύο στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μετά από ένα διήμερο γεμάτο συγκινήσεις και γκολ στο UEFA Champions League, το τριήμερο ολοκληρώνεται την Πέμπτη (15/09) με τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και του Europa Conference League. Αντίδραση θα ψάξει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί στο Φάληρο τη Φράιμπουργκ. Επιλέξαμε δύο στοιχήματα με τις καλύτερες που έχει προσφέρει ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

(899) 19:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Μπήκε με το αριστερό στις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων. Έχασε στη Γαλλία με πικρό, αλλά δίκαιο τρόπο στην πρεμιέρα των γκρουπ από τη Ναντ ύστερα από γκολ στις καθυστερήσεις. Δυσάρεστος ο τρόπος που διαμορφώθηκε το κατά του 2-1, ωστόσο δεν άξιζε και κάτι διαφορετικό βάσει συνολικής παρουσίας στη δυτική Γαλλία. Η ομάδα του Κομπουαρέ ήταν πιο πειστική και έτσι οι ερυθρόλευκοι έμειναν για άλλο ένα ματς δίχως νίκη στην Ευρώπη. Ακολούθησε το πρωτάθλημα 1-1 εντός έδρας με τον Βόλο, κινήθηκε σε ρηχά νερά, δημιούργησε φάσεις βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 29’, ισοφάρισε με τον Αραμπί στο 77’, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Απέχει πλέον 4 βαθμούς από την κορυφή μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ανέτοιμος ο νεοεισελθείς σταρ Μαρσέλο.

Σερί ήττα και πάει για τη Φράιμπουργκ. Μετά από τέσσερις νίκες στη σειρά, ακολούθησε εντός έδρας ισοπαλία, δίχως γκολ κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Ζόρικο ματς, δεν έφερε το τέλος του κόσμου, ίσα ίσα. Απέδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ Φλέκεν που κατέβασε ρολά. Μοναδική ήττα φέτος από τη Ντόρτμουντ με 3-1 εντός έδρας, σ’ ένα ματς που είχε προηγηθεί και δέχτηκε τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κέρδισε εντός έδρας σε πανηγυρικό κλίμα την Κάραμπαγκ εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ορμή που απέκτησε στα πρώτα λεπτά και έτσι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο τέταρτο, δέχτηκε τη μείωση από τον Βέσοβιτς στο 39’, αλλά κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος. Off ο μεσοεπιθετικός Σάλαι.

Η Φράιμπουργκ έχει επικίνδυνους παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Γκρίφο, ενώ ο Ντοάν είναι ένας ταχύς επιθετικός. Έχει το μομέντουμ, δεν έχει όμως και την εμπειρία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα χωρίς νίκη εκτός συνόρων, κάποια στιγμή θα ανατρέψει την κατάσταση ώστε να βελτιωθεί και το κλίμα στο εσωτερικό. Έχει πολλές αδυναμίες ο Ολυμπιακός στην άμυνα, δεν πείθει, αλλά το Γ. Καραϊσκάκης έχει άλλη δυναμική. Οι Γερμανοί όμως είναι γρήγοροι και μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό. Στο 1.91 στο Πάμε Στοίχημα το Over 2,5, μπαίνει στο κάδρο με βάση τα όσα έχουν δείξει οι δύο πλευρές ως τώρα.

(916) 22:00 ΜΠΡΑΓΚΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια η Μπράγκα, έχει χτίσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που φέρνει αποτελέσματα. Αποτελούσε μικρό μέγεθος στην Πορτογαλία, ωστόσο πλέον δεν έχουν έτσι τα πράγματα, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ειδικά στην Ευρώπη είναι από τις υπολογίσιμες ομάδες. Με το με δεξί στη φάση των ομίλων του Europa League που υπέταξε 2-0 τη Μάλμε στη Σουηδία. Μπήκα δυνατά από την αρχή, είχε τον έλεγχο, προηγήθηκε στο 30' με τον Μπρούνο Ροντρίγκες, ενώ στο 70’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με το συνήθη ύποπτο Όρτα με πέναλτι. Συνέχισε το νικηφόρο σερί της και στο πρωτάθλημα που κέρδισε εκτός έδρας τη Ρίο Άβε 3-2, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενώ πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-0 στο 69’, χαλάρωσε στη συνέχεια και δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Αγχώθηκε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά άξιζε τη νίκη. Είναι αήττητη φέτος μετρώντας 6 σερί νίκες και τρέχει ρεκόρ 6-1-0 σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μοναδική ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-3.

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι ζόρικη και σκληροτράχηλη ομάδα. Ζει το όνειρό της με τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Έχασε με πικρό τρόπο από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με γκολ στο 39’ στο Βερολίνο. Έχασε τον έλεγχο στο α’ μέρος, άργησε να μπει στο παιχνίδι, αλλά φόρτσαρε στη συνέχεια, τελείωσε το ματς μάλιστα με δέκα παίκτες. Στην Bundesliga προέρχεται από νίκη επί της Κολωνίας με 1-0. Προηγήθηκε μόλις στο 3’, έχασε και πέναλτι στο 10’, είχε δοκάρι στο β’ μέρος, δημιούργησε και άλλες φάσεις, αλλά δεν ήρθε ποτέ το δεύτερο γκολ. Ήταν αξιοπρεπής ανασταλτικά και δεν έδωσε πολλά δικαιώματα. Εκτός ο καλός στόπερ Ντόεκι, θα τσεκαριστεί ο γκολκίπερ Ρενόφ. Δεν παίζει ο back up φορ Μίχελ λόγω τιμωρίας.

Η Μπράγκα είναι πιο έμπειρη ομάδα, ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται καταστάσεις κόντρα σε άπειρες ομάδες. Η Ουνιόν όμως έχει ηθικό, είναι πρωτοπόρος στην Bundesliga και πολύ σκληρή ομάδα. Θα το πάει στη δύναμη. Η Μπράγκα έχει την τάση να κερδίζει με μεγάλη συνέπεια πέναλτι, ειδικά ο Όρτα. Συν τοις άλλοις διαιτητής του αγώνα είναι ο άπειρος Φιλίπ Γκλόβα από τη Σλοβακία. Στο 3.00 στο Πάμε Στοίχημα το ενδεχόμενο να καταλογιστεί πέναλτι στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ