ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Η νίκη δίνει τίτλο

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Η νίκη δίνει τίτλο
EUROKINISSI

Η πιο μεγάλη ώρα για την ελληνική Σούπερ Λιγκ είναι... τώρα! Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ, η πρωτοπόρος ΑΕΚ (72 β.) υποδέχεται τον δεύτερο Παναθηναϊκό (71 β.) σε μια καθοριστική αναμέτρηση, όπου η νίκη μπορεί να δώσει πρωτάθλημα σε βάθος χρόνου για την ομάδα που θα την πάρει.

Το αποτέλεσμα στην ΑγιάΣοφιά, όμως, δεν αφήνει αδιάφορους τον τρίτο ΠΑΟΚ (67 β.) και τον τέταρτο Ολυμπιακό (66 β.), οι οποίοι έχουν ένα ματς λιγότερο και καραδοκούν με στόχο να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή, ώστε η τελική ευθεία των πλέι οφ να εξελιχθεί σε ένα θρίλερ - απόλαυση για κάθε ποδοσφαιρόφιλο που δεν έχει καρδιακά προβλήματα!

Η Interwetten.gr... παίζει μεγάλη μπάλα με ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Νίκη ίσον μισό πρωτάθλημα. Εφόσον, βεβαίως, υπάρξει νικήτρια ομάδα στο συναρπαστικό αθηναϊκό ντέρμπι (20:30), όπου η ΑΕΚ φτάνει ως πρωτοπόρος, αλλά με αμφιβολίες στο παιχνίδι της, με βάση την εικόνα της στην δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με ανατροπή. Ο δεύτερος Παναθηναϊκός, αντίθετα, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη την πεντάρα μέσα στην Λαμία και πρώτη αυτή με ανατροπή επί του Δικεφάλου στην Λεωφόρο, η οποία τον έβαλε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου.

Στο 5.75 από την Interwetten.gr να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 9.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 7.5 κάρτες συνολικά.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Στατιστικά - Τραυματισμοί

Εκτός από την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στα πλέι οφ ταλαιπωρήθηκε πολύ από έναν φουλ φορμαρισμένο Φώτη Ιωαννίδη. Το να ανοίξει το σκορ ο Έλληνας επιθετικός στην ΑγιάΣοφιά προσφέρεται σε απόδοση 7.50 από την Interwetten.gr, στο 5.00 να βρει δίχτυα σε οποιοδήποτε σημείο του ντέρμπι ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δημιουργεί παράδοση στο να σκοράρει σε μεγάλα ραντεβού. Αμφίβολος ο πολύτιμος Μπερνάρντ για τους Πράσινους, οι οποίοι είναι αήττητοι εκτός έδρας από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν είχαν ηττηθεί στην Τουμπα από τον ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Άρης - Ολυμπιακός

Ο πέμπτος Άρης (48 β.) δείχνει προ πολλού να έχει το μυαλό του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα των πλέι οφ επί ΠΑΟΚ και Λαμίας, η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες με απολογισμό τερμάτων 1-9 και θέλει να αλλάξει την αρνητική δυναμική, υποδεχόμενη τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό (19:30). Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν τρεις σερί νίκες στα πλέι οφ, ενώ σε μια εβδομάδα έχουν το ιστορικό ραντεβού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Στο 4.00 από την Interwetten.gr να νικήσει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στατιστικά - Τραυματισμοί

Με απουσίες και επιστροφές ο Άρης, αφού Ανσαριφάρντ και Βεστράτε είναι τιμωρημένοι και ο Βέλεθ τραυματίας, ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μορόν, Κουέστα και Φαμπιάνο, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κάρμο και Φορτούνης επιστρέφουν στην αποστολή και στην ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων, με Ρέτσο και Όρτα να μένουν εκτός και τον Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει σύνθεση που θα μοιάζει πολύ με αυτή που θα επιλέξει στο ευρωπαϊκό ραντεβού με την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Στο 4.25 από την Interwetten.gr (από αρχική απόδοση 3.80) να νικήσει ο Ολυμπιακός και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ συνολικά στην αναμέτρηση.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Συμπέρασμα

Συναρπαστική και καθοριστική αγωνιστική για την εξέλιξη της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, σε μια εβδομάδα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τύχη των δύο ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Η Interwetten.gr προσφέρει πάνω από εκατό ειδικές αγορές παικτών για την αποψινή (22:00) δοκιμασία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη και θα... παίζει μπάλα στο ίδιο μήκος κύματος για τις επόμενες αναμετρήσεις των δύο Αιωνίων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ