ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Πρεμιέρα Ελλάδας με φόντο... Μουντιάλ

Πρεμιέρα Ελλάδας με φόντο... Μουντιάλ

Η Ελλάδα του Γκουστάβο Πογιέτ κάνει ποδαρικό, την ώρα που όλος ο Πλανήτης διεκδικεί μέσω μπαράζ εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η Interwetten.gr προσφέρει πολλά ματς με 0% γκανιότα, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Κάθε αρχή και δύσκολη. Αλλά και ελπιδοφόρα και γεμάτη ενθουσιασμό. Η Εθνική Ελλάδας θέλει να μπει σε μια νέα εποχή με τον Γκουστάβο Πογιέτ στο τιμόνι της, βάζοντας με το «καλημέρα» τις βάσεις που θα της επιτρέπουν να διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις την παρουσία της στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, από τις οποίες απουσιάζει εδώ και οκτώ χρόνια.

Την ώρα που όλος ο Πλανήτης θα παλεύει μέσω των μπαράζ για τα εισιτήρια που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει (φιλική) πρεμιέρα στο Βουκουρέστι με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Ρουμανία (Παρασκευή 25/03, 20:15).

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Με 0% γκανιότα το ποδαρικό της Ελλάδας του Πογιέτ από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 110 ειδικά στοιχήματα, σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets σε υψηλές αποδόσεις.

Στο 2,85 από την Interwetten.gr το «διπλό» της εθνικής μας ομάδας, η οποία θέλει να μπει με το δεξί στη νέα εποχή, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και στο δεύτερο φιλικό, αυτό με το Μαυροβούνιο στη Ποντγκόριτσα (Δευτέρα 28/03, 21:00), το οποίο επίσης θα προσφερθεί με 0% γκανιότα.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για πιθανά κέρδη.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Εκτός, λοιπόν, από τα δύο φιλικά της νέας εθνικής ομάδας, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και τα παρακάτω παιχνίδια, με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ: Ουαλία - Αυστρία (Πέμπτη 24/03, 21:45), Σουηδία - Τσεχία (24/03, 21:45), Μεξικό - Ηνωμένες Πολιτείες (Παρασκευή 25/03, 04:00), Αίγυπτος - Σενεγάλη (25/03, 21:30) και Γκάνα - Νιγηρία (25/03, 21:30).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ