ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Περισσότερες από 600 αγορές στο Pamestoixima.gr για τον αποψινό αγώνα στις 21:00

Περισσότερες από 600 αγορές στο Pamestoixima.gr για τον αποψινό αγώνα στις 21:00
AP

Με τρεις πόντους στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ, οι Ελβετοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Βραζιλία που έχει 6 και μπροστά από το Καμερούν και τη Σερβία που έχουν έναν.

Σέρβοι και Έλβετοι τίθενται αντιμέτωποι απόψε στις 21:00 σε έναν οριακό αγώνα πρόκρισης που θα μπορούσε να έχει άλλη δομή αν οι Σέρβοι ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στον δεύτερο αγώνα τους με το Καμερούν, όταν απώλεσαν προβάδισμα δύο τερμάτων σε 3 λεπτά και ισοφαρίστηκαν από τους Αφρικανούς. Στο μεσοδιάστημα, η Σερβία βρίσκεται εν μέσω εξωαγωνιστικών ζητημάτων λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που έχουν αναστατώσει την ομάδα και η αποψινή μάχη δεν έρχεται και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Ελβετία βολεύεται και με την ισοπαλία στον αποψινό αγώνα, ενώ η Σερβία χρειάζεται μόνο νίκη.

Μόνο μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια Μουντιάλ για τη Σερβία

Στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η Σερβία έχει μόλις μια νίκη, με 4 ήττες και μια ισοπαλία. Ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας οι Σέρβοι έχουν κρατήσει το μηδέν μόλις σε 2 από τα τελευταία 10 τους παιχνίδια. Στο παραγωγικό κομμάτι, ο Μίτροβιτς έχει σκοράρει σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια του με την Εθνική έχοντας σημειώσει 7 γκολ. Η νίκη της Σερβίας από το ημίχρονο με Goal/Goal προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση 9.00 στο Pamestoixima.gr. Ενισχυμένη απόδοση, υπάρχει επίσης και στην επίτευξη του πρώτου γκολ του αγώνα με κεφαλιά που προσφέρεται στο 5.60.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το World Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ