ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Μία ώρα πριν τη σέντρα: Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ και στο Instagram

Το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου
Το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ του Κατάρ και στο Instagram παρέα με τη NOVIBET, με τον Τσάρλυ να δίνει καθημερινά τα δικά του tips για τα ματς της ημέρας.

Η ώρα που περιμένει κάθε ποδοσφαιρόφιλος έφτασε. Το Μουντιάλ του Κατάρ ξεκινά και αναμένεται συναρπαστικό. Για έναν μήνα, ολόκληρος ο πλανήτης θα έχει στραμμένο το βλέμμα στο Κατάρ, εκεί όπου θα χτυπά - για πρώτη φορά στα χρονικά τον χειμώνα - η καρδιά του ποδοσφαίρου.

Τέσσερα χρόνια αναμονής, 32 ομάδες, 64 αγώνες και ένας μεγάλος νικητής, μία ομάδα, ένα έθνος που θα κερδίσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Αυτούς τους 64 αγώνες το SPORT24 θα τους ζήσει και στο Instagram account του, με τη βοήθεια του Τσάρλυ, του βασικού tipster του site.

Για τις 23 αγωνιστικές μέρες του Μουντιάλ, ο Τσάρλυ παρέα με τη NOVIBET, αναλαμβάνει να δίνει στο αναγνωστικό κοινό του SPORT24 μέσα από το Instagram account του SPORT24 τα δικά του tips, αναλύοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ξεκινώντας από την Κυριακή (20/11) και την πρεμιέρα του Μουντιάλ, μία ώρα πριν από κάθε ένα από τα 64 ματς της διοργάνωσης, ο Τσάρλυ θα αναλύει μέσα σε μισό λεπτό τον αγώνα που πρόκειται να δούμε, κάνοντας ένα μίνι preview και παράλληλα δίνοντας τα δικά του tips.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι από την Κυριακή (20/11), μία ώρα πριν από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ και το ματς Κατάρ - Εκουαδόρ, μείνετε συντονισμένοι στο Instagram account του SPORT24!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ