ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η επιστροφή του Πότερ, το 1.92 του Παναθηναϊκού και ο διπλασιασμός στο ντέρμπι στην OPAP Arena

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  /  )
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με συγκινήσεις, γκολ και θέαμα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις επιστρέφουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σπουδαίες μονομαχίες. Τρεις επιλογές που πληρώνουν από 1.75 έως 2.12 με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, του Europa League και στο Europa Conference League ολοκληρώθηκε και στις επάλξεις επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου - Μάιντζ, Μπράιτον - Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά, Βόλος - Παναθηναϊκός, Βαλένθια - Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ, Ολυμπιακός - Λαμία, Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Βερόνα -Ρόμα είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν και το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις.

Οι αναμετρήσεις μάλιστα Μπράιτον - Τσέλσι, Βόλος - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Βερόνα - Ρόμα είναι τα παιχνίδια που και τα τρία σημεία έχουν τις καλύτερες αποδόσεις.

(891) ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ

Αντιμέτωπος με τον παρελθόν του Γκρέιχαμ Πότερ, τεχνικός της Τσέλσι. Πέρασε μια τριετία στον πάγκο της Μπράιτον, θεωρείται ο αναμορφωτής και την απογείωσε. Θεωρείται πλέον κάτι σαν τοτέμ για τους Γλάρους. Ο Ντε Τζέρμπι έδειξε ότι δεν θα αλλάξει φιλοσοφία στην Μπράιτον, θα συνεχίσει στη φιλοσοφία του Πότερ, για την ώρα η ομάδα είναι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, με’ ένα αρκετά ζόρικο πρόγραμμα στο διάστημα αυτό. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ με 3-1, σε μια αναμέτρηση που όπως ήταν λογικό δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα και δημιούργησε μόλις 0,53 xG, ενώ δέχτηκε 1.86 xG. Θα τσεκαριστεί ο στόπερ Φέλτμαν.

Η Τσέλσι πέρασε στους "16" του Champions League, καθώς έκανε το χρέος της κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ επικρατώντας 3-1. Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Άνοιξε το σκορ ο Κόβατσιτς στο 23’, ισοφάρισε ο Αντάμου στο 49’, αλλά ο Χάβερτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Μπλε στο 64’. Δεν χάνουν οι Λονδρέζοι εδώ και εννιά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τρέχουν ρεκόρ 6-3-0 στο διάστημα αυτό. Πάγια εκτός Τζέιμς, Καντέ και Φοφανά.

Ματς-γιορτή για την Μπράιτον που φιλοξενεί τον πρώην τεχνικό της, έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε και με το παραπάνω στην ομάδα και την έβαλε στις ράγες. Η ένατη θέση που βρίσκεται η γηπεδούχος παρά το ντεφορμάρισμα, είναι μεγάλη επιτυχία. Στην πεντάδα αυτή αντιμετώπισε Λίβερπουλ εκτός (3-3), Τότεναμ εντός (1-0 ήττα) και Μάντσεστερ Σίτι (3-1). Η Τσέλσι υπερτερεί ποιοτικά, προσπαθεί να μάθει τη ζωή χωρίς τον Καντέ, ενώ δέχεται φάσεις. Δεν περιμένουμε σκληρό παιχνίδι, έχουν δυνατότητες για να προσφέρουν ένα ματς σε υψηλό τέμπο αμφότερες. Στο 1.75 το Goal στο Πάμε Στοίχημα.

(994) ΣΑΒΒΑΤΟ 19:30 ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός πάει στο Πανθεσσαλικό και με τη δύναμη του κόσμου του να γράψει ιστορία. Πάνω από 10 χιλιάδες φίλοι του Τριφυλλιού θα βρεθούν στην πόλη της Μαγνησίας για το ματς της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον τρίτο Βόλο που βρίσκεται στο -7. Οι Πράσινοι έχουν τον τρόπο τους και κερδίζουν ακόμα και όταν ζορίζουν τα πράγματα, έχουν κάνει το 9/9 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρότσα που κρατούσε 28 χρόνια. Υπολογίσιμος αντίπαλος ο Βόλος, που μετράει 5 σερί νίκες, αφού πέρασε και από το Περιστέρι που κέρδισε τον Ατρόμητο 2-0 με γεμάτη εμφάνιση.

Πύρρειος νίκη για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις με τον Άρη στη Λεωφόρο. Ο Σπόραρ λύτρωσε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αλλά έχασε τον σούπερ ανεβασμένο Αϊτόρ που υπέστη ρήξη χιαστού και τέθηκε νοκ άουτ. Εκτός ο Πούγγουρας, επιστρέφει ο Κουρμπέλης.

Το Πανθεσσαλικό θα θυμίζει Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος με μια απίστευτη επίδοση. Καταφέρνει παίρνει νίκες ακόμα και στα δύσκολα. Ο Βόλος μπορεί να τον πιέσει, έχει τον τρόπο, ωστόσο το μομέντουμ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, με οριακές νίκες ή γεμάτες εμφανίσεις το τρίποντο έρχεται. Στο 1.92 το διπλό στο Πάμε Στοίχημα .

(1147) ΚΥΡΙΑΚΗ 19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Μάχη Δικεφάλων στην OPAP Arena. Έξι σερί νίκες μετράει η ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτή τη φορά φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που έχει ουκ ολίγα σκαμπανεβάσματα πρόσφατα, μια ομάδα όμως κόντρα στην οποία δεινοπαθεί πάντως τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ δεν κερδίζει συγκεκριμένα εδώ και 13 παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, σ’ όλες τις διοργανώσεις την τελευταία διετία, ανεξαρτήτως έδρας (0-6-7).

Η Ένωση δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, αλλά ανέβασε την απόδοσή της μετά από την ανάπαυλα και με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 50’ και στο 70’ (πέναλτι) πήρε τη νίκη. Μ’ αυτό τον τρόπο παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ανεβάζουν τον ρυθμό στις προπονήσεις Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ.

Ο ΠΑΟΚ για άλλη μια αγωνιστική δέχτηκε γκολ, για άλλη μια αγωνιστική σκόραρε και αυτός, αλλά αυτή τη φορά η άμυνά του εκτέθηκε και με το παραπάνω. Ο Αστέρας είχε εννιά απουσίες, με πολλούς κομβικούς παίκτες off, αλλά ήταν αυτός που προηγήθηκε στην Τούμπα με 2-0 κιόλας (45’+2 Στάνκο, 54’ Τιλικα με πέναλτι), ο Κούριτς μείωσε στο 81’ και ο Ολιβέιρα ισοφάρισε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεδομένες τις ελλείψεις των τραυματιών Βιεϊρίνια, Τόμας, Τσαούση και Λύρατζη και του ανέτοιμου Μιχαηλίδη, ενώ Ζίβκοβιτς και Καντουρί θα τσεκαριστούν.

Η ΑΕΚ έχει τη φόρμα, τη φόρα και τη δυναμική της OPAP Arena, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, απουσίες, αλλά την παράδοση με το μέρος του. Γεγονός που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η OPAP Arena θα κοχλάζει και οι συνθήκες οδηγούν προς τα αριστερά, αλλά η προσοχή στρέφεται περισσότερο προς τα γκολ. Το Goal στο 2.12 στο Πάμε Στοίχημα έχει αξία. Πέντε σερί μετράει ο Δικέφαλος του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ