INTERWETTEN BET

Χτυπούν καμπάνες... πρόκρισης!

Χτυπούν καμπάνες... πρόκρισης!
UNSPLASH

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σφραγίζουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League, με την Interwetten.gr να προσφέρει ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Ο ΠΑΟΚ, με την ιστορική του πρόκριση στους «16» του Europa Conference League, έδειξε τον δρόμο, τον οποίο καλούνται να ακολουθήσουν την Πέμπτη (14/12) ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μέσω των πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης.

Και οι τρεις εκπρόσωποι μας πρέπει να μην χάσουν για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση στον όμιλό τους, προκειμένου να συνεχίσουν στους «32» του Europa Conference League. Η ΑΕΚ στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ, ο Ολυμπιακός στον Πειραιά με την Μπάτσκα Τόπολα και ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο με την Μακάμπι Χάιφα.

Η Interwetten.gr, είναι η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+ πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγαλύτερο (μέχρι το επόμενο), με ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σούπερ αποδόσεις!

Στο 1.77 από την Interwetten.gr η διπλή ευκαιρία (X2) που δίνει στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα την πρόκριση μέσα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί του Αίαντα, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί επί ημερών του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Η Interwetten.gr αξιόπιστη και ασφαλής 21+, προσφέρει σε απόδοση 2.00 να σημειώσει ο Ολυμπιακός πάνω από 2,5 γκολ στο καθοριστικό του ραντεβού με τους Σέρβους, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των Ερυθρολεύκων.

Και στο 2.30 από την Interwetten.gr να προηγείται ο Παναθηναϊκός από το ημίχρονο κόντρα στους Ισραηλινούς, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κρατάει την τύχη στα χέρια της, όπως συμβαίνει και με τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες.

Δεν ξεχνάμε, βεβαίως, και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δώσει αγώνα - γιορτή κόντρα στην Ελσίνκι στην κατάμεστη Τούμπα, για να πανηγυρίσει την πρωτιά του ομίλου, με την Interwetten.gr την κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+ να προσφέρει στο 9.00 να ανοίξει το σκορ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Το τελευταίο ευρωπαϊκό πάρτι στην φάση ομίλων και μάλιστα όπως την γνωρίζαμε μέχρι φέτος, αφού από του χρόνου αλλάζει το φορμάτ, ανοίγει απόψε Τρίτη (12/12) με το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει τα ρέστα της κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (22:00), αφού χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ισοπαλία στο ματς της Κοπεγχάγης με την Γαλατάσαραϊ για να ακολουθήσει τους Βαυαρούς στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+ και η Interwetten.gr προσφέρει τις δύο ματσάρες του πρώτου ομίλου με 0% γκανιότα*, κάτι που κάνει και με το Αϊντχόφεν - Άρσεναλ (19:45), ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ματς όπως το Σέλτικ - Φέγενορντ (Τετάρτη 13/12, 22:00), το Σεν Ζιλουά - Λίβερπουλ (Πέμπτη 14/12, 19:45) και το Άγιαξ - ΑΕΚ (22:00), μεταξύ άλλων.

Μεσοβδόμαδα, βεβαίως, την τιμητική του έχει και το μπάσκετ με την Ευρωλίγκα. Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (14/12, 22:00) και Ολυμπιακός - Βαλένθια (Παρασκευή 15/12, 21:15), με την Interwetten.gr να προσφέρει δεκάδες, ελκυστικές αγορές παικτών.

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS INTERWETTEN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ