BIG GAMES BET

Αυστραλία - Περού: Προγνωστικά για τον αγώνα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γιοσιμάρα Γιοτούν του Περού πανηγυρίζει γκολ στη Λίμα κόντρα στην Παραγουάη
Ο Γιοσιμάρα Γιοτούν του Περού © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Στη Ντόχα η Αυστραλία και το Περού κοντράρονται σε μονό ματς για την τελικη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ποντάρισμα στο 2.00.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Απόψε η Αυστραλία κοντράρεται με το Περού στο ουδέτερο Αχμάντ μπιν Αλί των 43.000 θέσεων της Ντόχα με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ομίλους. Η Αυστραλία ψάχνει την πέμπτη διαδοχική παρουσία της, ενώ το Περού από το 1986 και έπειτα έχει συμμετάσχει μόνο σε μια έκδοση, σ’ αυτή της Ρωσίας το 2018 και κατά σύμπτωση το τελευταίο ματς ήταν αυτό απέναντι στην Αυστραλία που επικράτησε 2-0. Το παιχνίδι είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Η Αυστραλία έκανε το χρέος της πριν μια εβδομάδα απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κέρδισε 2-1 με σκόρερ τους Ιρβάιν της Ζανκτ Πάουλι στο 53’ και τον Χρούστιτς της Άιντραχτ στο 84’ , ενώ τα ΗΑΕ ισοφάρισαν στο 57’ το ματς με τον Κάιο, αλλά δεν άντεξαν. Οι Socceroos απέδειξαν πως είναι ανώτερη ομάδα και είναι μαθημένοι σε μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου, βέβαια το ματς αυτή τη φορά είναι σαφέστατα πιο δύσκολο.

Αυστραλία - Περού: Προγνωστικά και ανάλυση

Το Περού ήταν αξιοπρεπές στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και τερμάτισε στην πέμπτη θέση αφήνοντας από κάτω Κολομβία και Χιλή. Την τελευταία αγωνιστική έπρεπε να κερδίσει στη Λίμα την αδιάφορη Παραγουάη και το έκανε εύκολα, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο με 2-0 (5’ και 42’). Μπήκε κάπως νωθρά στα προκριματικά, αλλά βρήκε το ρυθμό της και έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές, με τον Γκαρέκα να ξεπερνάει τις μίνι-κρίσεις κατά καιρούς.

Έχει στήσει μια καλοδουλεμένη ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε φιλικό στην Καταλωνία κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και επικράτησε 1–0, πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, είχε τον έλεγχο, έκανε φάσεις, αλλά δεν σκόρπισε την αντίπαλο. Αρέσκεται στο να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ και να πληγώνει στην κόντρα τους αντιπάλους, έχει μαχητικό πνεύμα, τρέχει όλο το 90λεπτο και εάν χρειαστεί θα παίξει και σκληρά.

Δεν αντιμετωπίζει φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα ο Γκρέιχαμ Άρνολντ πέραν της γνωστής απουσίας του χαφ-σταρ Ρόγκιτς της Σέλτικ, που είχε τεθεί εκτός αποστολής από το προηγούμενο ματς. Με ό,τι καλύτερο θα πάει ο Γκαρέκα στο ματς. Σε πολύ καλή κατάσταση ο γκολτζής Λαπαντούλα, που θα έχει στο πλευρό του τον Καρίγιο της Αλ Χιλάλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αυστραλία είναι μαθημένη από μπαράζ, αλλά και το Περού στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω μπαράζ πέρασε. Οι Περουβιανοί είναι ζόρικοι, πιο σκληροί, αλλά διαθέτουν και ποιοτικές μονάδες από τη μέση και μπροστά, που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από ματς υψηλού επιπέδου και must win.

Ο Γκαρέκα είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος εκλέκτορας και στη μάχη τον πάγκων δείχνει να υπερτερεί. Δείχνει πιο ικανό το Περού να επικρατήσει στα mind games, είναι ένα κλικ καλύτερο, αφού είναι μια ομάδα που πέρασε κρίσεις και ντεφορμέ καταστάσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στο τέλος έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και πήρε την πέμπτη θέση. Μας εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά το Περού, στο 2.00 υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς με την απόδοση, χαμηλότερα όχι ιδιαίτερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστραλία - Περού: 2 (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ