BIG GAMES BET

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση - Εφικτό το 2.06

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν το αυτογκόλ του Σιμόν μετά την κεφαλιά του Φέλιξ στον ημιτελικό του Supercopa με την Αθλέτικ Μπιλμπάο
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν το αυτογκόλ του Σιμόν μετά την κεφαλιά του Φέλιξ στον ημιτελικό του Supercopa με την Αθλέτικ Μπιλμπάο © 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Η προβληματική το τελευταίο διάστημα Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Βαλένθια στο Μετροπολιτάνο σε μια αναμέτρηση που αναμένεται για γερά νεύρα. Ποντάρισμα στο 2.06.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι στα καλά της, είναι δεδομένο αυτό και πλέον αποτυπώνεται έντονα και στον αγωνιστικό χώρο. Απόψε η Ατλέτι κοντράρεται με τη Βαλένθια (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) του Μπορδαλάς σε μια αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι.

Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι η Ατλέτικο Μαδρίτης που μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά στο Σούπερ Καπ από την Μπιλμπάο με ανατροπή, σε μια διοργάνωση που έγινε στο Ριάντ, μια άλλη βάσκικη ομάδα την έθεσε εκτός διεκδίκησης ενός άλλου τίτλου, αυτή τη φορά η Ρεάλ Σοθιεδάδ την απέκλεισε στο Κύπελλο Ισπανίας. Δίκαιο το εκτός έδρας 2-0, αφού όλη και όλη μια επικίνδυνη στιγμή είχε σε όλο το ματς.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 2-2 στο Θεράμικα κόντρα σε ένα ματς που στάθηκε τυχερή και η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίζει ο Κοντογκμπιά λόγω τιμωρίας. Πάγια εκτός Γιορέντε και Γκριεζμάν. Θα πάει με 3-5-2 ή 5-3-2 αναλόγως την εξέλιξη του αγώνα, λογικά στο ματς και τους Κορέα - Σουάρες δίδυμο στην κορυφή, αν και ο δεύτερος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ο Σιμεόνε, που έτσι και αλλιώς δεν περνάει τις καλύτερες μέρες στη Μαδρίτη, δεν παρέλειψε όμως να επισημάνει στον κόσμο πως μ’ αυτούς τους παίκτες κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση

Προσπαθεί να ρολάρει και να ανεβάσει τις στροφές η Βαλένθια παρά το γεγονός πως φέτος την έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τα αγωνιστικά προβλήματα. Το πάλεψε κόντρα στη Σεβίλλη στο Μεστάγια παρότι είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, έμεινε όρθια και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Με αυτογκόλ μπροστά στο σκορ η Σεβίλλη με τον Ντιακαμπί, στο 44’ ο Γκέντες έφερε την ισορροπία. Έχει ανάγκη από ενίσχυση πάντως εάν θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Ο Μπορδαλάς προσπαθεί να στήσει μια καλοδουλεμένη ομάδα πάντως, ενώ ως τώρα παίζει ιδιαίτερα επιθετικά. Δεν παίζει ο μπακ Γκαγιά λόγω τιμωρίας. Έξω ο Γκαμπριέλ Παουλίστα λόγω τραυματισμού. Θα τσεκαριστεί ο Σολέρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος τσιμπάει λίγο προς τα πάνω, αλλά το 1.42 του άσου δεν λέει τίποτα. Το ματς είναι πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Η Βαλένθια δεν πετάει μεν, αλλά ο Μπορδαλάς το παλεύει και η ομάδα δείχνει να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, ενώ παίζει σχετικά ελκυστικό ποδόσφαιρο και αρκετά επιθετικά. Στον διπλασιασμό το Goal/Goal, αξίζει το ποντάρισμα, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει δικαιώματα με την αμυντική λειτουργία της. Το ματς του πρώτου γύρου θυμίζουμε έληξε 3-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 2.06), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ