BIG GAMES BET

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση για το derbi madrileno

Ο Βινίσιους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ματς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για τη La Liga
Ο Βινίσιους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι πάει το Γουάντα Μετροπολιτάνο για το derbi madrileno με στόχο να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό της ισπανικής πρωτεύουσας. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές σε αποδόσεις 1.77 και 4.10.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga ολοκληρώνεται στο Γουάντα Μετροπολιτάνο και με το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Οι Μερένγκες κατέκτησαν μαθηματικά το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο το ματς απόψε είναι μια άλλη ιστορία, ενώ η κόντρα των δύο πλευρών έχει γιγαντωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες των Κολτσονέρος ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Μόλις μια νίκη μετράει η Ατλέτι ως γηπεδούχος στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τα τρία ματς έληξαν ισόπαλα, τα δύο 0-0. Στον πρώτο γύρο επικράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης 2-0.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από θρίαμβο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που συνδυάστηκε με επικό τρόπο. Βρέθηκε να χάνει 1-0, αλλά στο 90’ και 91’ με δύο γκολ του Ροντρίγκο έστειλε τη ρεβάνς του Μπερναμπέου στον έξτρα χρόνο, με τον Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με πέναλτι στο 5ο λεπτό της παράτασης. Δεν αλλάζει η τριπλέτα στην επίθεση με Βινίσιους - Μπενζεμά - Ροντρίγκο. Ανάσες θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Κουρτουά, θα τον αντικαταστήσει ο Λούνιν. Αυτή θα είναι η μόνη διαφοροποίηση για τον Κάρλο Αντσελότι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τέταρτη, κυνηγάει το Champions League, έχει ξεκάθαρο κίνητρο, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βρίσκεται στο +3 από την Μπέτις, με ματς λιγότερο, το αποψινό, αλλά έχει και ζόρικο πρόγραμμα. Μετά τη Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός την αδιάφορη όπως όλα δείχνουν Έλτσε, στη συνέχεια θα φιλοξενήσει στη Μαδρίτη τη Σεβίλλη και την τελευταία αγωνιστική θα πάει στη Χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Καθόλου εύκολα λοιπόν τα πράγματα, ειδικά μετά την ήττα από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ τελείωσε το ματς με 0,5 xG έναντι 1,25 της Μπιλμπάο. Έξω ο στόπερ Ερμόσο λόγω τιμωρίας, τραυματίας ο Λεμάρ, όπως και ο Φέλιξ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ - Ρεϊνίλντο, Χιμένες, Σάβιτς, Βρσάλκο - Κόκε, Κοντογκμπιά- Καράσκο, Γιορέντε - Κούνια, Κορέα

Ρεάλ Μαδρίτης (4-1-2-3): Λούνιν - Μεντί, Νάτσο, Μιλιτάο, Βάθκεθ - Κρόος, Μόντριτς - Βινίσιους, Ροντρίγκο ,Μπενζεμά

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στο ματς, είναι ταλαιπωρημένη από το ματς με τη Σίτι, αλλά θα θέλει να αποδώσει πειστικά κόντρα στην ομάδα του Σιμεόνε. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους Κολτσονέρος, αναμένεται ματς για γερά νεύρα.

Εύκολα μπορεί να ξεφύγει ο έλεγχος, ενώ ρέφερι του αγώνα ο Θέσαρ Σότο, που είναι από τους πιο επιρρεπείς διαιτητές στο πρωτάθλημα στο να βγάζουν την κάρτα από το τσεπάκι, μετρώντας μέσο όρο 5,32 κίτρινες ανά ματς. Στη Ρεάλ έχει βγάλει σε τέσσερα ματς 7 κίτρινες φέτος, ενώ στην Ατλέτικο σε τρία παιχνίδια 9. Στο 1.77 το over 5,5 κάρτες στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα το 4.10 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Βινίσιους αξίζει. Είναι ταχύτατος, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ζει για τα μεγάλα ματς και μπορεί να βάλει ζόρια στα βαριά κορμιά της Ατλέτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 1.77), 22:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Βινίσιους (απόδοση 4.10), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ