ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Άρσεναλ - Άστον Βίλα: Παράδοση για γκολ στο 1.80

Ο άσος της Αστον Βίλα Ντάνι Ινγκς
Ο Ντάνι Ινγκς Ⓒ 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Αρσεναλ φιλοξενεί την Αστον Βίλα για την 9η αγωνιστική της Premier League και η παράδοση δείχνει στοιχηματική επιλογή.

Η Αρσεναλ ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν με τρεις ήττες, ωστόσο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει μαζέψει 11 βαθμούς και διορθώνει σταδιακά την εικόνα της στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, σε ένα ματς που κινδύνευσε σοβαρά με την ήττα, αλλά τελικά διέσωσε το βαθμό με γκολ του Λακαζέτ στο 95’!

Στον αντίποδα, η Αστον Βίλα έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Τότεναμ και Γουλβς και θα προσπαθήσει να ρεφάρει απόψε στο Έμιρεϊτς (22:00 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24). Ειδικά το ντέρμπι με τη Γουλβς πλήγωσε τον εγωισμό της, διότι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 80’ και τελικά ηττήθηκε 2-3, δεχόμενη τη χαριστική βολή στο 95’ από το φάουλ του Ρούμπεν Νέβες (η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ξεγέλασε τον γκολκίπερ Μαρτίνες).

Αρσεναλ – Αστον Βίλα 22/10: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Αρσεναλ προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 2.10, ωστόσο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, για ακόμη μία σεζόν οι "κανονιέρηδες" δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Το γεγονός ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει κρατήσει τρεις φορές το μηδέν φέτος, κρίνεται μάλλον συγκυριακό.

Οι δύο από τις τρεις "καθαρές" εστίες της Αρσεναλ ήρθαν απέναντι σε Νόριτς και Μπέρνλι, δηλαδή απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επίσης, στο 0-0 με την Μπράιτον, η Αρσεναλ ήταν φανερά σε δεύτερο ρόλο στο ματς και τα xGoals (1,12-0,36) μαρτυρούν ότι οι "πελαργοί" άξιζαν ένα τέρμα.

Η Αστον Βίλα με επιθετικό δίδυμο τους Ινγκς και Γουάτκινς (έβαλε πέρυσι τρία γκολ στα δύο ματς με την Αρσεναλ), μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων και να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το παιχνίδι. Αλλωστε, η ομάδα του Ντιν Σμιθ, προσφέρει συνήθως γεμάτα ματς και μετράει 4/5 over 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αν λοιπόν συνυπολογίσουμε και την εκπληκτική παράδοση με τα δέκα συνεχόμενα over 2,5 όταν παίζει η Βίλα στο Λονδίνο, απέναντι στην Αρσεναλ σε επίπεδο Premier League, τότε σε τιμές στο 1.80 το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από δύο γκολ μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ - Αστον Βίλα: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ