BIG GAMES BET

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση για το ματς του ΓΣΠ

Ο Αγκιμπού Καμαρά σε αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά του Europa League
Ο Αγκιμπού Καμαρά σε αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ΙΝΤΙΜΕ

Απόλλων Λεμεσού και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Europa League. Από αλλαγή τεχνικού προέρχονται οι δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο 2.70.

Απόλλων Λεμεσού και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΓΣΠ απόψε (20:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24) με φόντο την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Ο πρωταθλητής Κύπρου και ο πρωταθλητής Ελλάδος έχουν ένα κοινό στοιχείο στο αποψινό ματς, καθώς αμφότεροι προέρχονται από αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οι αποκλεισμοί στα προκριματικά του Champions League έφεραν ανακατατάξεις. Τσόρνιγκερ και Μαρτίνς αποτέλεσαν παρελθόν και αντικαταστάθηκαν από Καταλά και Κορμπεράν αντίστοιχα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα μάλιστα παρουσιάστηκε μόλις χθες, αλλά έχει γνώση της κυπριακής πραγματικότητας, καθώς είχε έντονη παρουσία ως παίκτης, ενώ αυτή είναι η δεύτερη προπονητική απόπειρά του στη Μεγαλόνησο, καθώς πέρσι έκατσε στον πάγκο της πάντα φιλόδοξης ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο συμπατριώτης του, Κορμπεράν, αναλαμβάνει έναν απαιτητικό πάγκο, αλλά έχει αφήσει καλές εντυπώσεις από την πορεία του με τη Χάντερσφιλντ, ενώ είναι ένας κόουτς που έχει δουλέψει δίπλα στον Μπιέλσα.

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν τα κατάφερε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ο Απόλλων Λεμεσού, την ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης. Έχασε εκτός έδρας στο πρώτο ματς 4-0, ήταν πιο αξιοπρεπής στη ρεβάνς, προηγήθηκε 2-0 στο 26’, αλλά ως εκεί, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και μοιραία αποκλείστηκε. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε για το κυπριακό Σούπερ Καπ την Ομόνοια. Έκανε γεμάτη εμφάνιση, πιο πειστική η ομάδα του λιμανιού και επικράτησε 2-0 χάρη σε γκολ του Νταμπό στο 12’ και του Βα στο 73’, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο Καταλά δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση, έχει την ομάδα και ο ίδιος την εμπειρία για να διαχειριστεί τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Μοναδικός απόντας είναι ο Μπακαλί Νταμπό, γι΄ αυτό άλλωστε και έγινε η απαραίτητη αλλαγή στη λίστα, με τον Χέντι να παίρνει τη θέση του 29χρονου επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι ώστε να συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League. Ήρωας της διαδικασίας ο Βατσλίκ. 1-1 έληξε το ματς στο Φάληρο (Αραμπί 86’ - Γκριν 63’). Η ρεβάνς οδηγήθηκε στην παράταση, αφού το ίδιο σκορ έκανε την εμφάνισή του και στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Κορμπεράν προηγήθηκαν στο 54’ με τον Ζίνγκερνάγκελ, αλλά στο 91’ δέχτηκαν την ισοφάριση. Στον έξτρα χρόνο έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα προηγήθηκαν στο 101’ με τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Γκριν ισοφάρισε σε 2-2.

Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς χαφ Χουάνγκ, και ο Αμερικανός εξτρέμ Ντε Λα Φουέντε. Τραυματίες Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαντί Καμαρά. Εκτός επίσης ο μπακ Βρσάλικο και ο εξτρέμ Ροντρίγκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καταλά και Κορμπεράν είναι οι δύο τεχνικοί που αρέσκονται στο high tempo και στο ανοιχτό παιχνίδι, ενώ ο Απόλλων σ’ όλη την προετοιμασία, πριν αναλάβει ο Ισπανός, έδειξε αδυναμίες στην οπισθοφυλακή. Ακόμα και στο 2-0 με τη Μακάμπι Χάιφα, κάλλιστα θα μπορούσε και εκεί να δεχτεί γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κρατήσει σε κανένα ματς το μηδέν στην άμυνα, κάνει φάσεις, αλλά δέχεται κιόλας. Αμφότεροι θα προσπαθήσουν κιόλας να χτυπήσουν το ματς μέσα από στημένες φάσεις. Δεν αναμένεται τόσο σφιχτό ματς με βάση τη φιλοσοφία των δύο τεχνικών και την ποιότητα των δύο ομάδων. Στο 2.70 το Goal/Goal & over 2,5, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.70), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ