BIG GAMES BET

Αμβούργο - Σαν Πάουλι: Προγνωστικά και Ανάλυση στο μεγάλο ντέρμπι

Οι παίκτες της Σαν Πάουλι πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στο κύπελλο Γερμανίας επί της Ντόρτμουντ στο Μίλερντορ
Οι παίκτες της Σαν Πάουλι πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στο κύπελλο Γερμανίας επί της Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται απόψε ο γερμανικός βορράς, αφού το Αμβούργο αντιμετωπίζει τη Σαν Πάουλι στο μεγάλο ματς της πόλης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Bundesliga 2.

Την τελευταία τετραετία, όπου το Αμβούργο δεν βρίσκεται πλέον στην Bundesliga, το ντέρμπι με τη Σαν Πάουλι (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στο καλεντάρι της Β' Γερμανίας και ειδικά φέτος έχει τεράστια σημασία, διότι και οι δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο.

Η Σαν Πάουλι έχει κάνει εκπληκτική πορεία μέχρι στιγμής. Οδηγεί την κούρσα με 37 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από το πέμπτο Αμβούργο, το οποίο ωστόσο έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα, μόλις δύο. Από αυτές τις δύο, η μία ήρθε στον πρώτο γύρο από τη Σαν Πάουλι στο Μίλερντορ, με 3-2.

Προγνωστικά Γερμανία: Αμβούργο - Σαν Πάουλι

Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι οι "δεινόσαυροι" εκτός από αυξημένο βαθμολογικό κίνητρο, θέλουν να πάρουν και ρεβάνς για το γεγονός ότι είχαν χάσει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τη Σαν Πάουλι.

Η αναμέτρηση θα γίνει παρουσία μόλις 2.000 θεατών, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Γερμανία για τον κορονοϊό. Φυσικά, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι περιορισμοί, στο 57.000 θέσεων Φολκσπαρκστάντιον δεν θα έπεφτε καρφίτσα.

Ακόμη κι έτσι, το συγκεκριμένο ντέρμπι αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, διότι και οι δύο ομάδες φέτος δείχνουν ικανές να χτυπήσουν την πόρτα της Bundesliga. Το απέδειξαν αμφότερες περίτρανα την Τρίτη, στο κύπελλο Γερμανίας, όπου απέκλεισαν αντιπάλους της πρώτης κατηγορίας.

Το Αμβούργο έπαιξε στα ίσα την Κολωνία εκτός έδρας και την απέκλεισε στα πέναλτι, έχοντας ισοφαριστεί στην παράταση, στο 121' (1-1)! Από την πλευρά της, η Σαν Πάουλι έκανε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, αφού πέταξε εκτός την κάτοχο του κυπέλλου, Ντόρτμουντ, κερδίζοντας πανάξια με 2-1 μέσα στο Μίλερντορ.

Η ψυχολογία λοιπόν και των δύο βρίσκεται στα ύψη, επομένως όλα δείχνουν ότι πάμε για μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Σημειώνεται ότι παραδοσιακά, το Αμβούργο θεωρείται η μεγάλη και κραταιά ομάδα της πόλης. Παρόλα αυτά, από τότε που υποβιβάστηκε στην Τσβάιτε, η Σαν Πάουλι έχει εξελιχθεί σε αφεντικό του μεγάλου λιμανιού της Γερμανίας.

Σε επτά μεταξύ τους ντέρμπι σε επίπεδο Β' κατηγορίας, το ρεκόρ είναι 4-2-1 υπέρ της Σαν Πάουλι, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στο Αμβούργο, καθώς έχει να χάσει από το 2019.

Αμβούργο - Σαν Πάουλι: Στοιχηματική Πρόταση

Το Αμβούργο μετράει φέτος 14 αμφίσκορα σε 19 αγωνιστικές, έχει δηλαδή τα περισσότερα Goal/Goal στην κατηγορία μετά την Καρλσρούη (15). Η Σαν Πάουλι εκτός έδρας, συνήθως δεν είναι τόσο δυνατή όσο όταν παίζει στο Μίλερντορ και δέχεται γκολ εννιά σερί ματς. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τίμο Σουλτς έχει σκοράρει φέτος από δύο γκολ και πάνω 12 φορές, αφού διαθέτει μία εξαιρετική επιθετική γραμμή, στην οποία πρωτοστατεί ο πολύπειρος Αυστριακός φορ Γκουίντο Μπουργκστάλερ με 14 τέρματα.

Η ανάγκη λοιπόν του Αμβούργου να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τη νίκη για να ψαλιδίσει τη διαφορά από την τριάδα και η ευκολία με την οποία σκοράρει η Σαν Πάουλι, αναμένεται να μας προσφέρουν ένα χορταστικό ντέρμπι, όπως αυτό του πρώτου γύρου, όπου σημειώθηκαν πέντε γκολ. Στο 1.78 το combo Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο - Σαν Πάουλι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.78), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ