XGOALS BET

Αλλάζει αγωνιστικό στιλ η Νιούκαστλ και δίνει το 1.75 στο Έμιρεϊτς

Ο νέος προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι
Ο νέος προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι @2020 POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Εντι Χάουι με την έλευσή του στη Νιούκαστλ αναμένεται να αλλάξει δραστικά το αγωνιστικό της στιλ και αυτό αποτυπώθηκε με το καλημέρα στα xGoals.

Η Αρσεναλ υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο Έμιρεϊτς (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Premier League και θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρίες το απόλυτο φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.45.

Κάτι απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι η Νιούκαστλ είναι η μοναδική ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος χωρίς νίκη ακόμη, μετρώντας μάλιστα εννιά σερί ήττες στο Λονδίνο απέναντι στους "κανονιέρηδες". Τα xGoals πάντως μαρτυρούν ότι το αποψινό παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι τόσο απλό για την Άρσεναλ, η οποία μάλιστα έρχεται από τη συντριβή με 4-0 στο Ανφιλντ, κόντρα στη Λίβερπουλ.

Αλλαγή φιλοσοφίας με τον Χάουι

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα ο Εντι Χάουι να μην κάθισε στον πάγκο της Νιούκαστλ, αφού βρισκόταν σε αυτοαπομόνωση, ωστόσο η αλλαγή στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας έγινε με το καλημέρα εμφανής. Στο 3-3 με την Μπρέντφορντ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι θέλει να δώσει έναν σαφώς πιο επιθετικό τόνο στο παιχνίδι της Νιούκαστλ, συγκριτικά με το ακραία συντηρητικό στιλ του Στιβ Μπρους.

Πέρα από τα τρία γκολ, είναι ενδεικτικό ότι η Νιούκαστλ απέναντι στην Μπρέντφορντ είχε 23 τελικές (ρεκόρ συλλόγου για φέτος), εκ των οποίων οι εννιά εντός στόχου. Συνολικά έκανε 17 τελικές μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ολοκλήρωσε το 90λεπτο με τέσσερις μεγάλες φάσεις και xGoals 2,18-1,23.

Το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν μόλις το δεύτερο φέτος που ξεπερνάει τα δύο xG και ασφαλώς μαρτυράει την πολύ πιο θαρραλέα στάση που αναμένεται να επιδεικνύει στο εξής με τον Χάουι στον πάγκο. Το προηγούμενο ήταν με τη Γουότφορντ εκτός έδρας (xGoals 0,90-2,52), τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου είχε κάνει 20 τελικές.

Μπορούσε να δεχθεί γκολ η Άρσεναλ με Μπράιτον και Λέστερ

Στην πλευρά της Αρσεναλ, αν δούμε τα τελευταία έξι παιχνίδια της στην Premier League, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν τρεις φορές. Στο 0-0 όμως με την Μπράιτον, έπρεπε να δεχθεί γκολ αφού τα xGoals ήταν 1,12-0,36 υπέρ της αντιπάλου, όπως επίσης έπρεπε να δεχθεί γκολ και στο 2-0 επί της Λέστερ, καθώς τα xGoals ήταν 1,99-1,10 υπέρ των «αλεπούδων».

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Χάουι βγήκε από την καραντίνα και θα κάτσει πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας, άρα αναμένεται να μεταδώσει και έξτρα ενθουσιασμό, έχει λογική η επιλογή του G/G στο 1.75, αφού η Νιούκαστλ στο εξής αναμένεται να εγκαταλείψει το… ξεπερασμένο ποδόσφαιρο του Στιβ Μπρους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Νιούκαστλ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 14:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ