ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία μπάσκετ Πέμπτης

Ακτινογραφία μπάσκετ Πέμπτης

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Πηγή: BetBlog (10/4).

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στους αγώνες της Ευρωλίγκα.

722. ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Κούμπαν ψάχνει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική του Top-16 για να πάρει την πρόκριση αλλά παράλληλα και ήττα της Γαλατάσαραϊ (παίζει αύριο εντός με την Παρτιζάν). Σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων (νίκες για αμφότερες) η Κούμπαν θα πρέπει να καλύψει και συνολική διαφορά 24 πόντων συν τους πόντους που θα κερδίσει η Γαλατάσαραϊ. Η Μπάγερν – για την οποία και εδώ που έφτασε είναι μεγάλη επιτυχία – είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Στο BetBlog υπάρχουν δύο στοιχήματα, το βασικό να καλύψει η Λοκομοτίβ τους 8,0 πόντους του χάντικαπ και ένα μικρό ποντάρισμα στη νίκη της με 21+ πόντους σε απόδοση 6,50, καθώς οι Ρώσοι ψάχνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη νίκη.

723. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ

Αμφότερες αποκλεισμένες. Η Εφές θα τερματίσει και στην τελευταία θέση (2-11 ρεκόρ, χειρότερη επίθεση του Top-16 με 69,3 πόντους κατά μ.ο.), η Φενέρ απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική ότι δεν άξιζε να πάει παραπέρα, χάνοντας από την αποκλεισμένη Κούτσα Λαμποράλ με 95-73! Κανένας λόγος να μπλέξουμε με το αδιάφορο βαθμολογικά ματς, για στατιστικούς λόγους αναφέρουμε ότι φέτος η ομάδα του Ομπράντοβιτς κέρδισε τρεις φορές τα μεταξύ τους ματς σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

724. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Αμφότερες έρχονται από… συγκλονιστικά ματς, 92-94 στο Μόναχο η Μακάμπι, 86-85 τη Γαλατάσαραϊ στην παράταση η ΤΣΣΚΑ, με τους Ισραηλινούς να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση, ενώ οι Ρώσοι με ρεκόρ 11-2 ισοβαθμούν με τη Ρεάλ (παίζει αύριο εκτός έδρας με την Ζαλγκίρις) αλλά υπολείπονται πλέον 23 πόντους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουν 2οι. Το ματς μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, αλλά οι παίκτες του Μπλατ οφείλουν απαντήσεις για την ήττα του πρώτου γύρου με 100-65, που ήταν η δεύτερη πιο βαριά στην ιστορία της Μακάμπι. Από την άλλη μεριά ο Ετόρε Μεσίνα γνωρίζει ότι πιθανότατα δεν προλαβαίνει πλέον την 1η θέση και δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τεόντοσιτς. Νίκη της Μακάμπι από 1-10 πόντους σε μέση απόδοση 3,16το στοίχημα που υπάρχει στο BetBlog για το συγκεκριμένο ματς.

725. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, όμως δεν θέλει και να γνωρίσει τρίτη σερί ήττα σε μια εβδομάδα. Η Λαμποράλ γενικά είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στην επίθεση, όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να τα καταφέρει σε ένα τέτοιο ματς. Θα πάμε με το over 155,5 περιμένοντας εξαρχής ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να ανεβάσουν εύκολα τον πήχη του σκορ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ