ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία μπάσκετ Παρασκευής

Ακτινογραφία μπάσκετ Παρασκευής

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια. Ελλάδα, Ισπανία, Ευρωλίγκα και NBA περνούν από το μικροσκόπιο του BetBlog (4/4). Βetblog.gr.

726. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η ΤΣΣΚΑ θέλει όχι απλά νίκη αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, η Γαλατάσαραϊ θα είναι πιο άνετη από τη στιγμή κιόλας που η Μπάγερν δεν κέρδισε τη Μακάμπι και εύκολα ή δύσκολα θα υποκύψει μπροστά στο κίνητρο των Ρώσων. Υπό πίεση το χάντικαπ το οποίο έχει ανέβει στο -13,5, από 3,90 στο 3,10 και η νίκη των Ρώσων με 21+ πόντους διαφοράς, ένα ενδεχόμενο που πρόλαβε έγκαιρα στον Stoiximan ο eb00f. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

727. ΕΦΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουραγός και αποκλεισμένη η Εφές (2-10 ρεκόρ), παίζει μόνο για το γόητρο, κάτι που σε μεγάλο βαθμό ισχύει και για τον Ολυμπιακό, αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προκριθεί για ένατη διαδοχική χρονιά στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν τώρα τη νίκη για να τους αρκεί κόντρα στον Παναθηναϊκό μια απλή νίκη την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσουν την 3η θέση (αλλιώς θα χρειάζονται νίκη με τέσσερις πόντους). Χωρίς Πρίντεζη και Περπέρογλου ξανά, ωστόσο οι 7,5 πόντοι δείχνουν να εξαρτώνται από τους ίδιους. Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο άγχος δεν θα λέγαμε όχι ούτε στο over 146,5 (1,90) – τόσο είναι και οι μέσοι όροι των δύο ομάδων (146,0 της Εφές, 146,7 του Ολυμπιακού).

Πάμε Στοίχημα LIVE

728. ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς για δύο αποκλεισμένες ομάδες, 3-9 το ρεκόρ της Παρτιζάν, 1-11 της ουραγού Ζαλγκίρις. Αμφότερες αναμένεται να παλέψουν για μια νίκη γοήτρου, κάπως τσιμπημένο το -7,5 της Παρτιζάν, από τη στιγμή που με 67,7 πόντους ανά παιχνίδι είναι η χειρότερη επίθεση του Top-16 και δεν θα έχει ξανά τον Κίνσεϊ (18,3 πόντους κατά μ.ο. στο Top-16), καθώς ο Αμερικανός θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

729. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΚΟΥΜΠΑΝ

Η Ρεάλ θα έχει την τύχη να γνωρίζει το αποτέλεσμα της ΤΣΣΚΑ και αν αυτό είναι νικηφόρo να ξέρει επίσης με πόσους πόντους θα πρέπει να κερδίσει για να πάρει κεφάλι στην ισοβαθμία. Είναι βέβαιο ότι οι παίκτες του Λάσο θα κυνηγήσουν το μάξιμουμ από αυτό το ματς με το χάντικαπ να βρίσκεται δικαίως στο ελκυστικό -13,5 και το 21+ στο 3,70 να αποτελεί σίγουρα στοιχηματική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ