ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία μπάσκετ Μ. Σαββάτου

Ακτινογραφία μπάσκετ Μ. Σαββάτου

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι-οφ του ΝΒΑ και στην ACB. Πηγή: Betblog.gr

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι-οφ του ΝΒΑ και στην ACB.

759. ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ - ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Πρεμιέρα στα πλέι-οφ του ΝΒΑ με μεγάλο ματς που έχει και παρασκήνιο αφού οι Νets επέλεξαν τους Raptors στον 1ο γύρο. Πολύ καλά τοποθετημένα τα όρια σε αυτό το ματς, αν έπρεπε να πάρουμε κάτι θα ήταν το under περιμένοντας μεγάλες μάχες σε ένα έτσι κι αλλιώς πρωινό ματς (ώρα έναρξης Αμερικής 12.30). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

736. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ - ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ

Αδιάφορη εντελώς η Φουενλαμπράδα που δεν προλαβαίνει ούτε την 8άδα αλλά ούτε και να πέσει. Η Χιμπουσκόα προέρχεται από 3 σερί νίκες και τελευταία δείχνει διάθεση να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για 8άδα. Θα πάμε με το +3,5, έχει νόημα και το καθαρό διπλό.

760. Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ - ΓΚ. ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Οι μεταξύ τους μονομαχίες αναμένονται να μας καθηλώσουν αφού Clippers και Warriors σχεδόν πάντα όταν αναμετρώνται μεταξύ τους προσφέρουν σκορ και θέαμα και άκρως τηλεοπτικά παιχνίδια. 108 και 107,3 πόντους πέτυχαν αντίστοιχα στα φετινά matchup τους και σίγουρα στο Staples Center που οι Clippers παίζουν σε γρήγορο τέμπο και με μπόλικο transition game το σκορ αναμένεται να είναι υψηλό, πρώτη επιλογή το over 210,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

761. ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Σπάνια παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον μια μονομαχία του νο1 με το νο8 όμως οι Pacers έδειξαν άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο στο φινάλε της κανονικής περιόδου και έδωσαν πίστη στους Hawks οι οποίοι με την σειρά τους κέρδισαν τόσο τους Pacers όσο και τους Heat. Θα πάμε με το τσιμπημένο +7,5 για πρώτο και αγχωτικό ματς της σειράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

762. ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ - ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Γνωστοί αντίπαλοι Thunder και Grizzlies στη φάση των πλέι-οφ αφού θα κοντραριστούν για 3η φορά τα 4 τελευταία χρόνια. Φέτος νικητές ήταν οι Thunder με 3-1 ρεκόρ αφού κέρδισαν στην πρώτη μονομαχία τους στο Μέμφις, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια οι αναμετρήσεις τους χαρακτηρίζονται από τις σκληρές μονομαχίες, ειδικά κάτω από τη ρακέτα με Gasol, Randolph από τη μία και Ibaka, Perkins, Adams από την άλλη. Θα πάμε με το under 192. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ