ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης (ποδόσφαιρο & μπάσκετ)

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης (ποδόσφαιρο & μπάσκετ)

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(22/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(22/4).

100. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΧΟΝΚΑ

Με 2-0-1 και χλιαρές εμφανίσεις ξεκίνησε η Ελσίνκι το πρωτάθλημα, 1-0-2 η Χόνκα σκοράροντας σε όλα ως τώρα, και ο άσος στο χάντικαπ αλλά και το over είναι οριακά.

101. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΒΑΡΝΑΜΟ

2/2 ήττες στο ξεκίνημα της Σουπερέταν για τη Γιόνσεπινγκ, η Βάρναμο αντίθετα μπήκε με το δεξί μετρώντας μια νίκη (1-3 την Έστερσουντ) και μια ισοπαλία (1-1 με ΓΚΑΪΣ). +0,25 ασιατικό διπλό ή πάσο.

102. ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Σίγουρα πριν μερικούς μήνες κανείς δεν θα περίμενε ότι θα προσφερόταν το διπλό της Τσέλσι στη Μαδρίτη σε τιμές ανώτερες του 5,00, ωστόσο είναι τέτοια η αγωνιστική εικόνα και η σταθερότητα της Ατλέτικο φέτος, που με το σπαθί της έχει κερδίσει τον σεβασμό όλη της Ευρώπης, έχοντας φτάσει στο κατώφλι δύο πολύ μεγάλων επιτυχιών σε Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματικό οχυρό φέτος το «Βιθέντε Καλντερόν», έχει προβάδισμα ο άσος, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 (μέση απόδοση 2,07), με κάλυψη στο 1-1 επέλεξε ο Δάσκαλος στον Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα και στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Πάμε στοίχημα LIVE

103. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΕΪΡ

Το βαθμολογικό κίνητρο το έχει η Έιρ (6-4-6 εκτός) που μάχεται να κρατήσει την 4η θέση και το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, οι Ρέιντζερς όμως (31-2-0 ρεκόρ) ίσως κυνηγήσουν εδώ που έφτασαν τους 100 βαθμούς, άλλωστε δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία.

104. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ

Η λογική λέει ότι θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, μιας και δεν υφίσταται μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο η ανάκαμψη της Μπόλτον έχει γίνει με βάση την άμυνά της και δεν περιμένουμε αυτό να αλλάξει απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η Λέστερ, ακόμη κι αν δεν χρειάζεται τρίποντο, είναι ένα επίπεδο ανώτερη ποιοτικά και από τη στιγμή που δεν δείχνει να χαλαρώνει, έχει προβάδισμα για τη νίκη. Στο 1,925 προσφέρει η Bet365 το ασιατικό διπλό -0,25.

105. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της η Ρέντινγκ, που ειδικά εντός έδρας έχει καιρό να κάνει καλή εμφάνιση, ωστόσο το κίνητρο είναι αποκλειστικά στην δική της μεριά, με τις ελπίδες για την εξάδα να παραμένουν ζωντανές. Απογοητευμένη, από την πλευρά της, η Μίντλεσμπρο, έδειξε λίγη σε όλα τα κρίσιμα ματς της σεζόν και απλά περιμένει τη λήξη της. Στο 1,97 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan.

106. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ

Επαναληπτικός για τη φάση των 16 του Λιμπερταδόρες με την Μπολίβαρ να έχει θεωρητικά το προβάδισμα μετά την ισοπαλία με γκολ που πήρε στο Μεξικό (2-2). Χωρίς νίκη η Λεόν στα τρία φετινά με τους Βολιβιανούς (0-2-1) όμως στο ματς του ομίλου στη Λα Παζ δεν ηττήθηκε (1-1). Από νωρίς θα αναγκαστεί να ψάξει το γκολ αφού οι πιθανότητες της μειώνονται στο δεύτρο ημίχρονο λόγω του υψομέτρου (3,600μ.). Πιθανό το αμφίσκορο, αντί για το 1,61 όμως θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-1/2-1/1-2 με κάλυψη στα 2-2/0-0 που δίνουν συνδυαστικά 2,53 στον Stoiximan.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

761. ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Δεν πατάνε καλά στα πόδια τους οι Pacers εδώ και αρκετό καιρό και αυτό φάνηκε περίτρανα και στο 1ο ματς όπου οι Hawks έσπασαν την έδρα. Όσο και αν είναι δύσκολο να κάνει το 2/2 η Ατλάντα άλλο τόσο δύσκολο φαντάζει οι γηπεδούχοι να κερδίσουν πιο άνετα απ' ότι φανερώνει το +7,5 για τους φιλοξενούμενους.

762. ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ-ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Χάλασαν το πάρτι των Raptors με το καλημέρα οι Nets που ήταν σωστά προετοιμασμένοι στην πρεμιέρα και κέρδισαν με 87-94 χάρη και στην εμπειρία των παικτών τους. Αν οι Raptors αποβάλλουν το άγχος, καθώς με ήττα θα τεθούν πρόωρα εκτός, μπορούν να ισοφαρίσουν τη σειρά, 2,52 μέση απόδοση δίνει στον Stoiximan η νίκη τους με 1-10 πόντους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

763. ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΟΥΑΣ.ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ

Δεδομένες οι φωνές του Thibodeau προς τους παίκτες του που κυρίως στα τελευταία λεπτά έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους στην άμυνα και μπλόκαραν στην επίθεση με αποτέλεσμα να ηττηθούν (93-102) και να χάσουν το προβάδισμα της έδρας. Ωστόσο αν περιορίσουν τους Nene και Gortat, που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στο πρώτο ματς, και συνεχίσουν την καλή δουλειά πάνω στο μαρκάρισμα των Wall και Beal με τις περισσότερες λύσεις και βάθος που διαθέτουν στον πάγκο (είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) μπορούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Το -5 χάντικαπ μπορεί να αποτελέσει επιλογή στο 1,90 της Bet365. Καμία αξία επίσης στο χαμηλό όριο για under, άλλωστε στα 3/4 φετινά τους είδαμε 195+ πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ