ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης(12/2). Πηγή: Betblog.gr.

---. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαναληπτικός του 4-0 της Λεωφόρου, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς άγχος και σκοπιμότητες αλλά και με πολλές αλλαγές. Αμφότερες έχουν επιθετική φιλοσοφία αγωνιστικά και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς αν δεν το δουν ως αγγαρεία, με το GG και το over να πληρώνουν 1,75 και 2,02 αντίστοιχα στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

138. ΟΣΕΡ – ΡΕΝ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» στο κύπελλο Γαλλίας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μια κατηγορία κάτω και να έχουν επικρατήσει σε μόλις 1/6 τελευταία τους ματς και αυτό κατά τύχη απέναντι στην Ιστρ που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 50 λεπτά. Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεν, μπορεί να ηττήθηκε το Σάββατο αλλά προερχόταν από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων και βλέπει στο κύπελλο μια διέξοδο για να σώσει την χρονιά. Πολύ καλύτεροι ποιοτικά ως ομάδα οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα χάσουν, με το ασιατικό 0.0 διπλό να πληρώνει 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

139. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Αρκετά ύπουλο ματς, αν και το 8-1-1 εντός της Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα διαλύει τις όποιες σκέψεις για κόντρα.

140. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ αλλά μετά τη διακοπή οι γηπεδούχοι έδειξαν να βελτιώνονται κάπως αμυντικά, κυρίως στα δύο πιο πρόσφατα, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μην έχουν βρει επιθετικά τα πατήματα τους, καθώς ακόμα και στο τελευταίο που επικράτησαν με 3-0 επί της Μάιντζ, δεν άξιζαν να σκοράρουν πάνω από μία φορά. Επίσης ο χαρακτήρας μιας νοκ-άουτ αναμέτρησης για τα προημιτελικά αναμένεται να παίξει το ρόλο του, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές στο πρώτο μέρος. 1,80 (Βet365) πληρώνει το ασιατικό under 1,25 στο πρώτο ημίχρονο.

Πάμε στοίχημα LIVE

141. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη συνταγή να κρατάει μακριά από την εστία του τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει βρει ο Ατρόμητος που διαθέτει άλλωστε μετά τους ερυθρόλευκους την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα με 17 τέρματα παθητικό. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη θα κάνει τουλάχιστον στην αρχή επιφυλακτικές τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους μόνο με νίκη να παίρνουν την πρόκριση και τον Ολυμπιακό να ευνοείται από όλες τις ισοπαλίες με σκορ. Πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε το 3ο συνεχόμενο under σε μεταξύ τους ματς, τα δύο προηγούμενα έληξαν μάλιστα χωρίς τέρματα. Στο 1,75 βρίσκουμε τα λίγα γκολ και το under στον Stoiximan.

142. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του τουρκικού κυπέλλου, και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, η φορμαρισμένη Γαλατά θα προσπαθήσει να διατηρήσει το μομέντουμ της.

143. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, εκτός νυμφώνος η Σίβασπορ, η Εσκισεχίρ θέλει μόνο νίκη και παράλληλα μη νίκης Ακισάρ για να προκριθεί στην επόμενη φάση, περιμένουμε να τα καταφέρει.

144. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Και εδώ μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αφού η Μπούρσασπορ έχει ήδη προκριθεί, η Ακισάρ αν κερδίσει η Εσκισεχίρ θα πρέπει και η ίδια να κάνει διπλό. Μετά από καλό σερί η Μπούρσα έρχεται από συνεχόμενες ήττες, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με τη δεύτερη μόλις εκτός έδρας νίκη τους φέτος άλωσαν με 2-4 μέχρι πρότινος το απόρθητο “Αβνί Ακέρ”, έδρα της Τράμπζονσπορ, πιάνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Καθαρό φαβορί δίνεται ο άσος, το +1,25 ασιατικό διπλό υποχωρεί ραγδαία, αποτελεί επιλογή αλλά το σοβαρό παιχνίδι θα γίνει στο live.

145. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ

Εξ αναβολής παιχνίδι για το ολλανδικό πρωτάθλημα, με την Γκρόνινγκεν (5-3-2 εντός) να έρχεται από τρεις σερί ήττες και συνολικά 0-1-3 το 2014, η Τβέντε έχασε με 3-2 στο Αϊντχόφεν αλλά παραμένει στο κυνήγι του Άγιαξ, με νίκη πλησιάζει στο -2. GG βασικά (7/10,7/11 αντίστοιχα), πριν 3 εβδομάδες που ήταν να λάβει χώρα ήμασταν με το 1Χ, τώρα όμως η Γκρόνινγκεν δεν πατάει καλά.

Πάμε στοίχημα LIVE

146. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε φάση διάλυσης το Αμβούργο, μετράει τρεις ήττες με 3-0 το 2014 με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη στη Μπουντεσλίγκα, τραγικές οι επιδόσεις του τα τελευταία χρόνια κόντρα στην υπερπρωταθλήτρια Μπάγερν, 0-1-6 ανεξαρτήτως έδρας μετράει στα πιο πρόσφατα με όλες τις ήττες να έρχονται με τρία γκολ και πάνω διαφορά.

147. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Άρσεναλ έχει εξαιρετικές επιδόσεις μέσα στο Emirates αλλά μετά το χαστούκι από την Λίβερπουλ θα ψάξει τη νίκη ψυχολογίας δίνοντας βάρος στην επίθεση και οι κόκκινοι διάβολοι, που σκοράρουν εδώ και 10 σερί ματς, είναι ικανοί τουλάχιστον να σκοράρουν. Ξεκάθαρη επιλογή το GG του 1,61, από κοντά και το over του 1,825 που έχει επιβεβαιωθεί στα 7/9 τελευταία ματς με γηπεδούχο την Άρσεναλ.

148. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Έβερτον δεν είναι στα καλύτερά της τελευταία και λογικά δεν θα έχει ξανά τον Λουκάκου στην επίθεσή της. Παραμένει ωστόσο πολύ δυνατή εντός έδρας (8-3-1, η ήττα σε ματς που έπαιζε από το 23’ με δέκα παίκτες) και υποδέχεται την πολύ βελτιωμένη επί Πούλις Κρίσταλ Πάλας, που όμως τα δύσκολα ματς εκτός έδρας τα έχασε, αν και ζόρισε κάθε αντίπαλο. Δεν βλέπουμε λόγο να πονταριστεί το 1,44 του άσου, ωστόσο υπάρχει αξία στο 2,45 που βγάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 στον Stoiximan (υπάρχει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0), έτσι δηλαδή όμως έληξαν τα 9/12 εκτός έδρας ματς της Πάλας.

149. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Δύο ματς χωρίς νίκη και κυρίως χωρίς γκολ για την Σίτι είναι πολλά και η Σάντερλαντ μοιάζει να βρίσκεται στην λάθος θέση την λάθος στιγμή. Ξεκάθαρη επιλογή τόσο τα most goals των πολιτών στο 3,25 όσο και ο συνδυασμός άσου και over 3,5 στο 2,20 στην Bet365.

Πάμε στοίχημα LIVE

150. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε εντελώς αντίθετη κατάσταση οι δύο ομάδες, η Νιούκασλ μετράει 1-1-5 στα εφτά τελευταία, χωρίς να σκοράρει στα 6/7, έχει πολλές απουσίες επιθετικά και πολύ κακό κλίμα μεταξύ οπαδών και διοίκησης-προπονητή. Η Τότεναμ, από την άλλη, μπορεί να μην εντυπωσιάζει πάντα, αλλά με τον Σέργουντ στον πάγκο έχει ρεκόρ 6-1-2, έχει ανέβει στην 5η θέση και κοιτάζει ψηλότερα, ενώ διαθέτει και τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό (8-2-2), έχοντας χάσει μόνο από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Στο 2,05 προσφέρεται το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365.

151. ΣΤΟΟΥΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Στόουκ έρχεται από θετικά αποτελέσματα και απέκτησε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ παραδοσιακά εντός έδρας χάνει πολύ δύσκολα (5-5-2). Η Σουόνσι άλλαξε προπονητή και πορεύεται με υπηρεσιακό, παίρνοντας σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Κάρντιφ, αλλά σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Θεωρούμε το σημερινό πολύ πιο δύσκολο και δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον 0:0 ασιατικό άσο να πληρώνει 2,00 στην Bet365.

152. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ο φονέας των γιγάντων του φετινού κυπέλλου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (6-5-3 εντός) υποδέχεται την πρωτοπόρο της Λιγκ 1 και αήττητη στα 18 τελευταία (15-3-0!) Μπρέντφορντ, με την αγορά να πηγαίνει στο 1Χ, κίνηση που έχει να κάνει με τη φανέλα των γηπεδούχων, που θέλουν βαθμούς για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν θα μπλέξουμε.

153. ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών, τα δύο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια και γενικότερα η (επιθετική) φιλοσοφία των δύο ομάδων οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα δούμε άλλη μία πλούσια σε θέαμα και γκολ αναμέτρηση όπου κρίνεται και το εισιτήριο στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Πιθανό τόσο το over όσο και το GG όμως αξίζει το ρίσκο στα ακριβή σκορ 1-1/2-1/1-2/2-2 που βγάζουν συνδυαστικά 2,46 απόδοση στον Stoiximan αφού δύσκολα θα υπάρξει σκοπιμότητα και αν μπει γκολ από νωρίς το ματς θα ανοίξει και άλλο.

154. ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟ

Για τη Νις το ματς αυτό είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει, καθώς πέρα από το κύπελλο δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις σε κάτι άλλο. Ντέρμπι του γαλλικού νότου είναι με τους Νικαιώτες να ψάχνουν και εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα (0-3) και τη Μονακό να αφήνει πολλές δυνάμεις στο ντέρμπι με την Παρί. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις του διπλού (1,85), πρώτη επιλογή το Χ στο 3,30 της Bet365, που θα οδηγήσει τις ομάδες στην παράταση.

155. ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Όσο και αν αναμετρώνται μία από τις πιο εντυπωσιακές επιθετικά ομάδες της φετινής Πρέμιερ με την ουραγό της βαθμολογίας το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους κόκκινους. Η Φούλαμ καίγεται για βαθμούς και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, δεν υπάρχει διπλό του 1,35 και σίγουρα η αξία βρίσκεται στην κόντρα των φιλοξενούμενων με την ισοπαλία, που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε κανένα από τα 9 τελευταία παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο, να πληρώνει 5,25 στην Bet365και να συμπεριλαμβάνεται ήδη στο παιχνίδι του Δάσκαλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

156. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεύτερος ημιτελικός του Κόπα Ντελ Ρέι, στην Καταλονία η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει με 2-0. Και Χ και άσο έχει τα ματς, αλλά (7-3-1 εντός στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Σοσοεδάδ) αλλά η πρόκριση δύσκολα θα ξεφύγει από τα χέρια των “μπλαουγκράνα”.

157. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΝΖΟΑΤΕΓΚΟΥΙ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε τόσο νωρίς σε μια διοργάνωση που παραδοσιακά έχει πολλές εκπλήξεις.

158. ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ομάδα έδρας η Λεόν, θα στηριχτούμε πάνω της σε αυτή την αναμέτρηση.

159. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Με σύμμαχο το υψόμετρο η Ρεάλ Γκαρσιλάσο θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή της σαφώς ποιοτικότερης Κρουζέιρο, που δείχνει να συνεχίζει ακάθεκτη από την περσινή εξαιρετική χρονιά της που της χάρισε το πρωτάθλημα στην Βραζιλία. Διπλό.

160. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Νο Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ