ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(5/7). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(5/7)

108. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Ξεκινάει ξανά η Τιπελίγκεν με την πρωτοπόρο Μόλντε (5-1-0 εντός) να επιθυμεί να διατηρήσει τη φόρμα που την έφερε στο +6 από τους διώκτες της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Με σερί 4-2-0 πήγε στη διακοπή η Σόγκνταλ (1-2-3 εκτός) αλλά αποκλείστηκε στο κύπελλο χάνοντας με 4-1 από τη Βίκινγκ και περιμένουμε να γονατίσει στην έδρα των επίδοξων πρωταθλητών.

109. ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΚΕΝ

Επιστρέφει μετά από διακοπή ενός μήνα η Αλσβένσκαν, πριν από αυτή η Χάκεν (2-1-3 εκτός) είχε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και μια πολύ μέτρια άμυνα μετρώντας 9/12 GG. Πολύ συχνό σκορ το 1-1 και στα ματς της Γκέφλε, θα πάμε με το αμφίσκορο.

110. ΚΑΛΜΑΡ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Λογικό φαβορί ο άσος, αλλά η Κάλμαρ του 3-3-0 εντός και 6-5-1 συνολικά όταν κερδίζει το κάνει στο όριο. Καλύτερη επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

111. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Ντερμπάκι, 2-2-2 εντός η Φάλκενμπεργκ, 6/6 ήττες εκτός η Χάλμσταντ, η ομίχλη της διακοπής όμως μας κάνει διστακτικούς.

Πάμε στοίχημα LIVE

410. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ

Η Αργεντινή έχει το όνομα, τη φανέλα και τον Μέσι, αλλά το Βέλγιο υπερέχει σχεδόν σε όλες τις άλλες θέσεις. Η Αργεντινή ψάχνει την πρώτη της πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 1990 και το Βέλγιο την πρώτη του μετά το 1986 και δεύτερη συνολικά. Αμφότερες έβγαλαν τους ομίλους με 3/3 νίκες (όλες με ένα γκολ διαφορά) και προκρίθηκαν από τους «16» στην παράταση, επίσης με ένα γκολ διαφορά. Πολύ οριακό το ματς βάσει εικόνας των δύο ομάδων και στατιστικών, πρώτο σημείο το Χ που πληρώνει 3,35 στον Stoiximan.

112. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της συμπαγέστατης πίσω Σάμροκ, η Σεντ Πάτρικς είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στη λίγκα (2-5-1 ρεκόρ). Πολύ πιθανό να φέρει ακόμα μια, άλλωστε το σετ είναι κομμένο ακριβώς στη μέση.

411. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Με στόχο τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της η Ολλανδία, που πολύ δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να χάσει την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού οι διασταυρώσεις την έφεραν πάνω στην πιο αδύναμη ομάδα των προημιτελικών. Πιο ψυλλιασμένοι από κάθε άλλη ομάδα θα παρουσιαστούν οι Ολλανδοί, που γνωρίζουν πλέον πολύ καλά τις δυνατότητες της Κόστα Ρίκα, η οποία συνεχίζει να ζει το όνειρό της, αλλά λογικά «άδειασε» μετά την ιστορική πρόκριση επί της Ελλάδας. Αν σημειωθεί το πρώτο γκολ, εύκολα οι Ολλανδοί μπορούν να σκοράρουν και περισσότερα, εξάλλου είναι η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 12 γκολ ενεργητικό και 7 διαφορετικούς σκόρερ! Δύσκολα ο Νάβας να ξελασπώσει ξανά την ομάδα του, από νωρίς ο Δάσκαλος… ακούμπησε 80 units στο 1,90 του -1 ασιατικού άσου (Bet365), απόδοση που έχει ανέβει πάντως στο 1,95.

114. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Μέτριες αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους, για το Τορόντο (4-0-2 εντός) επιστρέφει ο Μπράντλεϊ αλλά όχι και ο Ζούλιο Σέζαρ, η Ουάσινγκτον (2-1-3 εκτός) θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον καλύτερο παίχτη της Εσπινόλα (7 γκολ, 8 ασίστ σε 15 ματς). Κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

115. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΣΙΑΤΛ

Τρίτη σερί νίκη για το Σιάτλ (5-2-1 εκτός) το 0-1 στην πρωτεύουσα, γεμάτο το ρεπορτάζ του, έξω οι βασικοί μέσοι Πινέδα/Αλόνσο, επιστρέφει ο Μάρτινς (15 αγ./8 γκολ), αμφίβολος ο Ντέμπσεϊ που γύρισε από το Μουντιάλ. 3-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ του Βανκούβερ, πολύ ισορροπημένη αναμέτρηση όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

116. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Κακές ομάδες, αμφότερες όμως έρχονται από σημαντικές νίκες (0-1 στο Σαν Χοσέ η Σίβας, 3-0 το Χιούστον το Μόντρεαλ). Αδύναμο παραδοσιακά εκτός του Μόντρεαλ, 0-3-4 μετράει φέτος, ένα μόλις πόντο παραπάνω δίνουμε στην έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ