ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Aκτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Aκτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(17/7). betlog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(17/7)

133. ΑΣΤΑΝΑ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Λίγα χρόνια ζωής μετράει η Αστάνα ως ομάδα, συμμετέχει με συνέπεια τελευταία χρόνια σε προκριματικά αλλά μόνο μια φορά προκρίθηκε απέναντι σε ομάδα της Γεωργίας πέρα από τη φετινή άνετη πρόκριση της απέναντι στη Πιούνικ. Ομάδα γεμάτη ξένους παίκτες, είναι σε φουλ ρυθμό καθώς έχουν διεξαχθεί 20 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα (9-8-3) όπου είναι τρίτη (6-3-1 εντός). Σταθερά πτωτική η πορεία της Χάποελ τελευταία χρόνια, πέρυσι τερμάτισε τέταρτη και λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχει υψηλές βλέψεις για φέτος, ενώ λόγω της τεταμένης κατάστασης στο Ισραήλ ο επαναληπτικός ίσως γίνει στην Κύπρο. Μπορούν να μην χάσουν οι Καζάκοι, παίζονται 1Χ και +0,25.

134. ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Καζακστάν η Καϊράτ, βρίσκει τα πατήματα της σιγά-σιγά μετά την πτώχευση του 2009, πέρσυ ήρθε τρίτη, φέτος είναι δεύτερη μετά από 20 ματς έχοντας 7-1-2 εντός ενώ στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός την Κουκέσι της Αλβανίας (1-0, 0-0). Από τις εκπλήξεις της περσινής διοργάνωσης η Έσμπιεργκ, είχε αφήσει εκτός τη Σεντ Ετιέν, προκρίθηκε από όμιλο με Σταντάρ, Σάλτσμπουργκ και Έλφσμποργκ για να αποκλειστεί από τη Φιορεντίνα. Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα της, εμφανίζεται κάπως αποδυναμωμένη από τις μεταγραφές. Δύσκολο για κάθε ομάδα ένα ταξίδι στο Καζακστάν, η Καϊράτ είναι πολύ πιο έτοιμη και μπορεί να μη χάσει.

135. ΚΟΖΙΤΣΕ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Μέσω κυπέλλου βγήκε στην Ευρώπη η Κόζιτσε, νεανική ομάδα σχεδόν απαράλλακτη σε σχέση με πέρσυ, δεν ξεκίνησε πάντως καλά τη σεζόν καθώς έχασε το Σούπερ Καπ ενώ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντός έδρας. Τέταρτη πέρσυ η Λίμπερετς που έκανε όμως εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα και γενικά δείχνει ότι η Ευρώπη της πάει, σε δέκα μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της και οι μεταγραφές τη δείχνουν ενισχυμένη. Καλύτερη ομάδα οι Τσέχοι, στο 1,75 το DNB τους, επίφοβο το ξερό διπλό καθώς υπάρχει και ρεβάνς.

Πάμε στοίχημα LIVE

136. ΛΑΤΣΙ-ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

Τρίτη τερμάτισε πέρσυ η Λάτσι στην Αλβανία και παρά τη χαμηλή δυναμικότητα της και σχεδόν τα ερασιτεχνικά πρότυπα πάνω στα οποία λειτουργεί κατάφερε να περάσει τη Ρούνταρ της Σλοβενίας στα πέναλτι. Η Ζόρια τερμάτισε πέρσυ 7η στην Ουκρανία αλλά λόγω τιμωρίας της Μέταλουργκ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Σε δέκα μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα με μειωμένες ομάδες λόγω του πολέμου, η ίδια έχει αναγκαστεί να μετακομίσει 800 χλμ μακριά, στο Κίεβο. Αποδυναμωμένη το καλοκαίρι, δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της (4-5-5). Αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα η Ζόρια, αν είναι σοβαρή θα πάρει το διπλό αλλά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε χωρίς επίσημο ματς και με την προετοιμασία της να γίνεται εν μέσω πολέμου.

137. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ-ΚΟΠΕΡ

Μετά από τρία σερί πρωταθλήματα η Νέφτσι βγήκε στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου φέτος και θέλει να βρεθεί και πάλι στους ομίλους όπως το 2013. Δυνατή εντός, έχει χάσει μόνο 2/12 τελευταία ευρωπαϊκά στην Αρμενία ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν πολλοί ξένοι, κυρίως Βραζιλιάνοι. Στη δεύτερη θέση στη Σλοβενία πέρσυ η Κόπερ, πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Τσέλικ με συνολικό σκορ 9-0, 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της σε προκριματικά της διοργάνωσης, 4/5 ήταν over. Έχει το πάνω χέρι η Νέφτσι αλλά δεν θα μπλέξουμε καθώς έχει και πολύ Χ μέσα.

138. ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Τέταρτη πέρσυ στο Μαυροβούνιο η Μπούντουτσνοστ, επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από μη αδειοδότηση της την προηγούμενη χρονιά. Πέρασε με δύο νίκες τη Φόλγκορε, η εντός έδρας ήταν η πρώτη στην ευρωπαϊκή της πορεία, εξέτισε και ποινή που κουβαλούσε και θα αγωνιστεί με κόσμο αλλά 30 χλμ μακριά από την Ποντγκόριτσα, ενώ στο ρόστερ της δεν υπάρχουν ξένοι. Τραγική η περσινή σεζόν για την Ομόνοια, δεν στάθηκε αντάξια του ονόματος της και αυτό οδήγησε σε ολική αναδόμηση του ρόστερ, τα αποτελέσματα της οποίας δεν μπορούν να κριθούν εκ των προτέρων, μεγάλη η δίψα της να βρεθεί στους ομίλους καθώς δεν το έχει καταφέρει στη σύγχρονη ιστορία της. Αδύναμοι οι γηπεδούχοι, νέα ομάδα που δεν έχει τον αέρα για εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες η Ομόνοια, ίσως ισοπαλία, πιθανό under.

139. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ-ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

Παραδοσιακή δύναμη της Λευκορωσίας η Ντιναμό, προελαύνει στο εγχώριο πρωτάθλημα όντας πρώτη μετά από 17 αγωνιστικές, μετράει επτά σερί νίκες ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία έξι. Δύο ματς παραπάνω έχει παίξει η Μιλικόσκι στη Φινλανδία και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας στο -6 από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ προέρχεται από νίκη μετά από οκτώ ματς (0-3-5). Στον προηγούμενο γύρο απέδειξε ότι δεν είναι για πολλά και πέρασε με το ζόρι (1-0, 0-0) τη Φουγκλαφιόρντουρ από τα Νησιά Φερόε. Κερδίζει λογικα η Ντιναμό αλλά δεν υπάρχει αξία κάπου.

140. ΤΡΕΝΤΣΙΝ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ

Ανερχόμενη δύναμη στη Σλοβακία η Τρέντσιν, το 2007 πέρασε σε ολλανδικά χέρια και έκτοτε τα πηγαίνει περίφημα, πέρσυ τερμάτισε δεύτερη και φημίζεται για το επιθετικό της ποδόσφαιρο ενώ για πρώτη φορά φέτος δεν αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και φαίνεται έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Τέταρτη πέρσυ η Βοϊβοντίνα που πήρε όμως το κύπελλο, βρίσκεται σε άσχημη οικονομική φάση και αποδυναμώθηκε λίγο στις μεταγραφές. Με εξαιρετική ψυχολογία οι Σλοβάκοι, είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση και θα πάμε με το DNB τους στο 1,80.

141. ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΛΑΪΠΕΝΤ-ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ

Πέμπτη στη Λιθουανία η Ατλάντας (7-6-6), πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της από ευρωπαϊκή φάση αφήνοντας έξω τη Ντιφερντάνζ, ενώ έχει να δώσει πάνω από ένα μήνα ματς για το πρωτάθλημα λόγω διακοπής. Θετική ήταν η πορεία της Σαχτιόρ πέρσυ στην Ευρώπη αλλά αυτό της στοίχισε το πρωτάθλημα, τέταρτη και στο -4 από την κορυφή είναι φέτος μετά από 20 αγωνιστικές ενώ στον προηγούμενο γύρο άφησε έξω τη Σιράκ. Καλύτεροι οι Καζάκοι αλλά δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, με ένα Χ λογικά θα περάσουν έχοντας τον επαναληπτικό εντός.

142. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ

Στην τέταρτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ (7-4-3), θέλει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα και να βρεθεί και πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα ενώ γενικά τα πηγαίνει καλά στην Ευρώπη. Δεύτερη πέρσυ στην Αρμενία η Ίντερ Μπακού, απέκλεισε την Τίρασπολ με δύο νίκες προβληματίζοντας όμως πολύ με την απόδοση της. Δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα της ενώ έχει και δύο καλές απουσίες. Πιο έτοιμοι οι δυνατοί εντός Σουηδοί, δύσκολα θα γκελάρουν και το ασιατικό -1 παίζεται.

143. ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Από τις ανερχόμενες δυνάμεις στη Γεωργία, τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και βγαίνει τακτικά στην Ευρώπη χωρίς ακόμα πάντως να έχει πετύχει κάτι το αξιοσημείωτο, στηρίζεται αποκλειστικά σε γηγενείς παίκτες. Τρίτη πέρσυ στη Σλοβακία η Σπαρτάκ Τρνάβα, ενώ ξεκίνησε με νίκη και τη φετινή σεζόν. Στην προηγούμενη φάση πέρασε εύκολα τη Χιμπέρνιανς της Μάλτας ενώ το καλοκαίρι προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. ΝΟ ΒΕΤ.

144. ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Με το ζόρι πέρασε το εμπόδιο της Ισλανδικής Φραμ η Νόμε Κάλιου (0-1, 2-2) προβληματίζοντας με την απόδοση της, δεν έχει καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη καθώς σε επτά ματς στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο το ένα (1-2-4). Μετά από 19 αγωνιστικές στην Εσθονία είναι τρίτη με ρεκόρ 13-3-3. Δεύτερη πέρσυ στην Πολωνία η Λεχ, την Κυριακή ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα όμως δεν ενισχύθηκε καθώς δεν υπάρχουν λεφτά. Της πάει η Ευρώπη, τελευταία χρόνια δύο φορές έφτασε μέχρι τους "32" αν και την προηγούμενη σεζόν αυτοκτόνησε μένοντας έξω από τη Ζαλγκίρις. Έχουν το προβάδισμα οι Πολωνοί, ίσως έχουμε και γκολ εδώ.

145. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για πρώτη φορά φέτος η Ροβανιέμι είναι αήττητη για πέντε σερί ματς και θα υποδεχτεί τον Αστέρα σε πολύ καλή κατάσταση και με ψυχολογία. Αξιοσημείωτα για τους Φινλανδούς τα 16/19 under που έχουν στο πρωτάθλημα. Ανώτερος φυσικά ο Αστέρας, αλλά το ματς για την ελληνική ομάδα έρχεται πολύ νωρίς συγκριτικά με τη Ροβανιέμι που το πρωτάθλημά της είναι σε πλήρη εξέλιξη. 0-5-1 (5/6 under, 5/6 goal-goal) το ρεκόρ του Αστέρα στην Ευρώπη, πρώτο σημείο η ισοπαλία στο 3,65 του Stoiximan , σε πολύ καλή απόδοση και το under (1,75). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΒΑΝΤΟΥΖ

Έκανε την έκπληξη η Ρουχ και πήρε την τρίτη θέση επιστρέφοντας μετά από χρόνια στην Ευρώπη, την Κυριακή αρχίζει το πολωνικό πρωτάθλημα. Δεν κινήθηκε ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας προβλημάτισε. Κάθε χρόνο στην Ευρώπη η Βαντούζ ως εκπρόσωπος του Λιχτενστάιν αν και παίζει στην Ελβετία και φέτος επέστρεψε στα σαλόνια καθώς έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία εδώ και μερικά χρόνια. Ενισχύθηκε μεταγραφικά και θα παλέψει για το βαθμό όμως οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι ως ομάδα.

147. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ-ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ

Για δύο σερί χρονιές καταλήγει τρίτη στη Ρουμανία, σε δέκα μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα και το μεταγραφικό παζάρι τη βγάζει στην ίδια περίπου δυναμικότητα. Μικρή η ευρωπαϊκή εμπειρία της, πέρσυ έφτασε ως τα πλέι-οφ του Γιουρόπα όμως η προηγούμενη συμμετοχή της ήρθε πριν 18 χρόνια. Μέσω κυπέλλου βγήκε Ευρώπη η Φλαμουρτάρι καθώς πλασαρίστηκε μόλις στην 7η θέση, στα τελευταία πέντε εκτός συνόρων ταξίδια της μετράει 4/5 over. Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον.

148. ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ-ΣΤ. ΠΟΛΤΕΝ

170 χλμ μακριά από το Πλόβντιβ το ματς. Τέταρτη η Μπότεφ πέρσυ εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη σερί σεζόν και ελπίζει να είναι πιο τυχερή σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά όταν αποκλείστηκε από την Στουτγκάρδη με δύο ισοπαλίες. Κάπως αποδυναμωμένη μεταγραφικά, δεν συνάντησε αντίσταση στον προηγούμενο γύρο από ομάδα του Σαν Μαρίνο. Πρωτάρα στην Ευρώπη η Σεν Πόλτεν, εξασφάλισε ένα εισιτήριο μέσω κυπέλλου αν και αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στη Β΄Αυστρίας. Δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία για νίκη η Μπότεφ.

149. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ-ΣΙΡΟΚΙ ΜΠΡΙΓΙΕΓΚ

Τρίτη στην Τσεχία πέρσυ η Μλάντα επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια στην Ευρώπη, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα μεταγραφικά ενώ σε δέκα μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της. Έθελξε με το επιθετικό της ποδόσφαιρο την προηγούμενη σεζόν η Σιρόκι, σκόραρε πάνω από 2 γκολ κατά μ.ο για το πρωτάθλημα αλλά κατέληξε δεύτερη ενώ στην προηγούμενη φάση άφησε έξω την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν. Παραπλανητικές οι αποδόσεις, η Σιρόκι μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική.

Πάμε στοίχημα LIVE

150. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ -ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ

Η Μπρομαποϊκάρνα παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα και απειλείται άμεσα με υποβιβασμό, ωστόσο συνεχίζει στην Ευρώπη και μετά τη Βάασα αντιμετωπίζει την Κρουσέιντερς. Οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν την Εκράνας (3-1 εντός έδρας, 1-2 εκτός έδρας) και δεν φαίνεται τόσο δύσκολο να πάρουν αποτέλεσμα και στη Σουηδία. Υπερβολικές κρίνονται οι αποδόσεις για το Χ2, που πληρώνει 2,65 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

151. ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ-ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Μέσω κυπέλλου στο Γιουρόπα οι Λευκορώσοι της Νέμαν, φέτος δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά και μετά από 17 αγωνιστικές είναι όγδοοι στο -5 από τα πλέι-οφ έχοντας ρεκόρ 2-3-4 εντός, ενώ δεν έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη από το 2005. 11η σερί συμμετοχή στην Ευρώπη για τη Χαφναφιόρντουρ που τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος στο πρωτάθλημα (7-4-0) όντας στην κορυφή, τελευταία χρόνια συνηθίζει να περνάει από τη συγκεκριμένη φάση ενώ στην προηγούμενη άφησαν έξω τους Βορειοιρλανδούς της Γκλέναβον. Πιθανώς δεν θα χάσουν οι Ισλανδοί, ενώ λογικά θα υπερισχύσει το κλειστό στυλ της Νέμαν που φέρνει πολλά under εντός.

152. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Μονόδρομος η είσοδος στους ομίλους φέτος για τη Ρόζενμποργκ μετά το περσινό φιάσκο με τη Σεντ Τζόνσον, τέταρτη μετά από 15 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ στα τελευταία έξι έχει ρεκόρ 5-1-0, μεταξύ αυτών δύο νίκες απέναντι στη Γιέλγκαβα για την προηγούμενη φάση του θεσμού. Μέσω κυπέλλου στην Ευρώπη η Σλίγκο, διεκδίκησε και το πρωτάθλημα σε αντίθεση με φέτος που είναι πέμπτη αλλά στο -17 από την κορυφή (7-5-7). Σε καλό φεγγάρι η Ρόζενμποργκ που θέλει διακαώς μια καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος, μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.

153. ΚΛΟΥΖ-ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ

Πιστή στις αρχές της η Κλουζ προχώρησε το καλοκαίρι σε αλλαγή μεγάλου μέρους του ρόστερ της καθώς πέρσυ είχε μια μέτρια σεζόν και τερμάτισε 6η, μοιάζει αποδυναμωμένη ενώ τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Τρίτη σερί ευρωπαϊκή έξοδος για τη Γιαγκόντινα που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Σερβίας, ακόμα πάντως δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ή πρόκριση. Θα πάμε με το ασιατικό +1 των φιλοξενούμενων.

154. ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Χρόνο παρά χρόνο βγαίνει η Λουκέρνη στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αυτή θα είναι η τρίτη της συμμετοχή χωρίς να έχει πανηγυρίσει πρόκριση. Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και η ετοιμότητα της αποτελεί ερωτηματικό, αυτή τη βδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της. Ακόμα πιο ανέτοιμη η Σεντ Τζόνσον που κατέκτησε το κύπελλο Σκωτίας πέρυσι ενώ αγωνίζεται για τρίτη σερί σεζόν στην Ευρώπη έχοντας αποκλείσει τη Ρόζενμποργκ την προηγούμενη χρονιά. Αποδυναμώθηκε κάπως μεταγραφικά, έχασε ένα βασικό και μερικούς παγκίτες και δεν πήρε κανέναν. Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά το 1,45 πολύ χαμηλό, σκέψεις για το +1 της Σεντ Τζόνσον.

155. ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ-ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ

Αισθητά πιο αδύναμη σε σχέση με το παρελθόν η ΤΣΣΚΑ, έχει να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη από το 2010 ενώ το πρωτάθλημα της αρχίζει αυτή τη βδομάδα. Νικώντας 2-0 εντός η Ζίμπρου ανέτρεψε το 2-1 με το οποίο είχε χάσει στα Σκόπια από τη Σκέντιγια και εξασφάλισε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Συνήθως σε αυτό το γύρο γνωρίζει τον αποκλεισμό ενώ εκτός έδρας συχνά μένει στο μηδέν, γι' αυτό το λόγο θα πάμε στο under 2,75.

156. ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ-ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Τρίτη τερμάτισε πέρσυ η Λίτεξ που απέκλεισε τη Βέρις στη προηγούμενη φάση (0-0, 3-0), έχασε όμως μερικούς βασικούς το καλοκαίρι. Μέσω παραθύρου βρέθηκε στην Ευρώπη μετά από 35 χρόνια η Ντιόσγκιορι που άφησε εκτός την Μπικίρκαρα με δύο νίκες (2-1, 1-4), ομάδα μέτριου βεληνεκούς χωρίς ιδιαίτερη οικονομική άνεση. Η Λίτεξ έχει το πάνω χέρι.

157. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ-ΤΡΟΜΣΟ

Σε πλήρη εξέλιξη τα πρωταθλήματα και των δύο ομάδων, η Βίκινγκουρ (Ν. Φερόε) έρχεται από τη δεύτερη πρόκριση στην ιστορία της κόντρα στη Νταουγκάβα, ενώ η Τρόμσο έκανε… προπονήσεις κόντρα στην Ταρτού Σάντος (0-7, 6-1). Ανώτεροι οι Νορβηγοί (αν και ομάδα 2ης κατηγορίας), στα 6/10 ευρωπαϊκά της παιχνίδια η Βίκινγκουρ ηττήθηκε σε συνδυασμό με over και αυτό περιμένουμε να συμβεί και σε αυτό το ματς, με το 2 & over να πληρώνει 2,22 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

158. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΖΑΒΙΣΑ

Σταθερά με καλές πορείες τα τελευταία χρόνια στο Βέλγιο η Ζούλτε που συμμετείχε και σε όμιλο στην περσινή διοργάνωση, αποδυναμώθηκε όμως το καλοκαίρι πουλώντας βασικούς παίκτες αν και πάντα βγάζει νέους αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσει η Ζάβιτσα, μόλις πέρσυ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία Πολωνίας έχοντας ισχυρή διοίκηση, στη μεταγραφική περίοδο πάντως δεν έφερε κάποιο ηχηρό όνομα. Άσος αλλά δεν αξίζει να εμπιστευτούμε τα πιτσιρίκια των Βέλγων σε τέτοια απόδοση.

166. ΓΚΙΟΡ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Δεύτερη σερί σεζόν στην Ευρώπη για τη Γκιόρι που ήταν για χρόνια στην αφάνεια στην Ουγγαρία και ακόμα δεν έχει επίσημο ματς στα πόδια της. Στην 6η θέση μετά από 14 αγωνιστικές στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ, στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Φόλα Ες (0-0, 0-2) με την εικόνα της να είναι απογοητευτική. Ανέτοιμοι οι γηπεδούχοι, σε μέτρια κατάσταση και χωρίς άνεση στα ευρωπαϊκά διπλά η Γκέτεμποργκ, πιθανή ισοπαλία.

159. ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.-ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ

Παρά την αποδυνάμωση της το καλοκαίρι η Μέταλουργκ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σάντα Κολόμα, με το ζόρι τα κατάφερε η Ζελέζνιτσαρ απέναντι στη Λόβτσεν (0-0, 0-1) αποδεικνύοντας ότι έχει επιθετικό πρόβλημα, στο 1,75 το under 2,5.

160. ΜΟΛΝΤΕ-ΓΚΟΡΙΤΣΑ

Τρένο πάει η Μόλντε στο πρωτάθλημα όπου μετά από 15 αγωνιστικές είναι πρώτη με έξι πόντους διαφορά και ρεκόρ 11-3-1 δείχνοντας ότι μόνο με αυτοκτονία θα χάσει τον τίτλο. Ανέτοιμη και αποδυναμωμένη εμφανίζεται η Γκόριτσα που έχασε το καλοκαίρι τους καλύτερους της παίκτες, μπορεί να καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα η Μόλντε.

161. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΣΑΚΙΡ

Από το παράθυρο βρέθηκε στη Ευρώπη η Μπούρσα που έχει νέα διοίκηση, νέο κόουτς ενώ είναι εμφανώς ανέτοιμη και αποδυναμωμένη μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Την Τούρνοβο από τα Σκόπια άφησε εκτός η Σακίρ από τη Γεωργία που και αυτή δεν έχει πέρα απ' αυτά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ομάδα χαμηλής δυναμικότητας με μηδαμινή ευρωπαϊκή εμπειρία. Ανέτοιμοι οι Τούρκοι, θα κλειστούν οι Γεωργιανοί, under 2,75.

162. ΡΙΕΚΑ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Σταθερά βήματα προόδου κάνει η Ριέκα, αγωνίστηκε στους ομίλους πέρσυ, ήρθε δεύτερη στο πρωτάθλημα ενώ πριν λίγες μέρες πήρε το Σούπερ Καπ Κροατίας, δύναμη της η καυτή έδρα που διαθέτει. Χρόνια εκτός Ευρώπης η Φερεντσβάρος, δυσκολεύτηκε αρκετά με τη Σλιέμα από τη Μάλτα και δεν δείχνει έτοιμη να κοιτάξει στα μάτια τους πιο έτοιμους Κροάτες, άσος.

163. ΣΙΛΛΑΜΑΕ ΚΑΛΕΒ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Πέμπτη μετά από 19 αγώνες στην Εσθονία η Σιλάμαε (10-4-5) είναι μια μικρομεσαία ομάδα της χώρας που αγωνίζεται μεταξύ συγγενών και φίλων και στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Χόνκα στην παράταση. Από τις ανερχόμενες δυνάμεις στη Ρωσία η Κράσνονταρ, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ενισχύθηκε σημαντικά και κάνει όνειρα για φέτος, αστείες οι αποδόσεις όμως.

164. ΣΠΛΙΤ-ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ

Με αρκετή δυσκολία πέρασε το εμπόδιο της Μίκα η Σπλιτ επικρατώντας με 2-0 εντός όμως ιδρώνοντας στην Αρμενία (1-1 με την ισοφάριση στο 88'), τη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος. Μεγάλη αναστάτωση στη Χάποελ καθώς οι εχθροπραξίες που συμβαίνουν στη Γάζα επηρέασαν την ομάδα με τους ξένους της να αρνούνται να μεταβούν στο Ισραήλ μετά την προετοιμασία, τον καλύτερο της φορ πέρσυ να φεύγει ενώ χάλασε και μια μεταγραφή. Θα πάμε με τον DNB άσο.

165. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Εξαιρετικά τα πήγε η Αμπερντίν την προηγούμενη σεζόν και βρέθηκε στην Ευρώπη, στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός την Νταουγκάβα με συνολικό σκορ 8-0. Έπρεπε να κάνει πράγματα και θαύματα στο τελείωμα της σεζόν για να βγει στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια η Γκρόνινγκεν και τα κατάφερε, δεν έχει όμως επίσημο ματς στα πόδια της. Ανοιχτό ματς αναμένεται, παίζεται το αμφίσκορο.

167. ΛΙΝΦΙΛΝΤ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τα τελευταία 50 χρόνια η Λίνφιλντ ελάχιστες φορές έμεινε εκτός Ευρώπης, μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού όμως οι προκρίσεις της κάτι που κατάφερε φέτος αφήνοντας έξω την Τόρσαβν. Το πρωτάθλημα της αρχίζει σε 20 μέρες. Δεύτερη στη Σουηδία η ΑΪΚ (8-4-2), είναι σε καλό φεγγάρι έχοντας ρεκόρ 5-1-0 στα τελευταία έξι. Καλύτερη ομάδα και με ρυθμό οι Σουηδοί, διπλό.

168. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ

Για δεύτερη σερί σεζόν τερματίζει στη δεύτερη θέση η Μάδεργουελ που κάνει σταθερά βήματα προόδου, στην Ευρώπη πάντως δεν τα πάει και τόσο καλά έχοντας 0-0-6 χωρίς να σκοράρει τα τελευταία δύο χρόνια. Δεύτερη στην Ισλανδία η Στιάρναν (6-5-0), αν και πρωτάρα στην Ευρώπη πέρασε την Μπανγκόρ Σίτι με δύο πειστικές νίκες και λόγω ρυθμού μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Σκωτσέζους που έχουν δώσει μόνο ένα φιλικό μέχρι τώρα.

169. ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΧΑΪΝΤΟΥΚ

Κάθε χρόνο και καλύτερα η Ντάνταλκ, φέτος μετά από 19 αγωνιστικές είναι πρώτη (13-4-2) με γκολ 45-16, στην προηγούμενη φάση πέρασε εύκολα τη Ζενές Ες. Σταθερή η παρουσία της Χάιντουκ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν καταφέρνει να φτάσει σε ομίλους όμως συχνά, ενώ έχασε και δύο βασικούς χωρίς να αναπληρώσει το κενό τους. Καλύτερη ομάδα οι Κροάτες όμως παίζουν εκτός και σε ομάδα με καλό ρυθμό, καλύτερη επιλογή το GG.

170. ΝΤΕΡΙ-ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ

Άσχημη σεζόν για την Ντέρι που μετά από 19 αγωνιστικές είναι έκτη (5-9-5), στην προηγούμενη πάντως φάση πέρασε εύκολα την άσημη Αμπεριστγουίθ όντας αήττητη εδώ και επτά αγώνες (5-2-0). Τρίτη φέτος στη Λευκορωσία η Σαχτιόρ μετά από 17 αγώνες (8-5-4), διάστημα στο οποίο σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη δυσκολία (16-11 τέρματα), τις τελευταίες τρεις χρονιές αποκλείστηκε σε αυτή τη φάση. Δύσκολα θα προκύψει νικητής, πιθανή ισοπαλία αλλά και under.

171. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Τρίτη στο πρωτάθλημα και κυπελλούχος η Σαράγιεβο συμμετέχει τακτικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη χωρίς ακόμα να έχει καταφέρει να φτάσει στους ομίλους, στην έδρα της πάντως είναι ισχυρή έχοντας 9-2-2 από το 2006 και έπειτα. Δύσκολη σεζόν η φετινή για τη Χάουγκεσουντ, μετά από 15 αγωνιστικές είναι τρίτη από το τέλος (3-4-8) και ψάχνει ενίσχυση για να καλύψει τα κενά της αλλά και τις πολλές απουσίες που έχει. Δεν έχουν μυαλό για Ευρώπη στη Χάουγκεσουντ, προβάδισμα στην καυτή έδρα της Σαράγιεβο.

172. ΚΟΥΚΑΡΙΣΚΙ-ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Έκανε την έκπληξη πέρσυ η Τσουκαρίτσκι καθώς αν και νεοφώτιστη πήρε την πέμπτη θέση μαζί με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην προηγούμενη φάση είχε εύκολο έργο με ομάδα από την Ανδόρα, απαράλλακτο το ρόστερ της. Στο ίδιο μοτίβο και η Γκρόντιγκ, νεοφώτιστη που τερμάτισε τρίτη στην Αυστρία παίζοντας τρελά επιθετικό ποδόσφαιρο. Αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι χάνοντας 5-6 βασικούς και τον προπονητή, άγνωστο το αν θα της βγουν οι αντικαταστάτες. ΝΟ ΒΕΤ.

173. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Οι δύο ομάδες πήγαν στη διακοπή των 40 ημερών από τη δεύτερη θέση και το -3 από την κορυφή. Σχεδόν ισοδύναμες και ισόβαθμες μέχρι τώρα, αμφότερες έχουν ρεκόρ 4-4-1, με την Ιντερνασιονάλ μάλιστα να έχει μόνο ισοπαλίες εκτός έδρας. Μοιρασμένη και η παράδοση (3-4-2 με 9/9 under), Χ (3,30/ Stoiximan ) και under 2,25 (1,775/ Bet365) έχουν το προβάδισμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

174. ΣΑΝΤΟΣ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα. Mόλις μια ήττα σε εννιά ματς (3-5-1) και πέντε γκολ παθητικό (9-5 τέρματα) όμως η Σάντος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με τον κόσμο να δυσανασχετεί για τις επιεικώς μέτριες εμφανίσεις που δείχνουν πως δεν είναι ικανή ούτε φέτος να κυνηγήσει κάτι καλό. Έχασε ένα σημαντικό παίκτη, πήρε έναν αρκετά καλό αντικαταστάτη ενώ εντός έχει 1-3-1 με 4/5 under. Ανάμικτα τα συναισθήματα για την Παλμέιρας στο κομμάτι που διανύσαμε ήδη, έχει πλασαριστεί στο μέσο της βαθμολογίας (4-1-4), καλή επίδοση για νεοφώτιστη, κακή για το μέγεθος της σαν ομάδα. Έφερε πριν τη διακοπή τον πολύπειρο κόουτς Γκαρέκα και η δουλειά του δεν θα αργήσει να φανεί. Μοιρασμένο παιχνίδι αναμένεται, έχει πολύ Χ μέσα, από κοντά και το under.

175. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Γεμάτη ταλέντο και εμπειρία η ομάδα της Κρουζέιρο, δείχνει ένα σκαλί πάνω ποιοτικά από τις υπόλοιπες και η διακοπή τη βοήθησε να ξεπεράσει το σοκ του Λιμπερταδόρες. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (6-1-2), εντός είναι πανίσχυρη (3-1-0, 9-3 γκολ) ενώ ενισχύθηκε περαιτέρω μεταγραφικά στη διακοπή και μπαίνει με ρυθμό στη μάχη έχοντας κάνει το 5/5 σε φιλικά στις ΗΠΑ με ανταγωνιστικές ομάδες. Στην τελευταία θέση πλέον η Βιτόρια (1-4-4) προβλημάτισε πολύ με την απόδοση της και η μεταγραφική ενίσχυση που έμοιαζε αναγκαία ήρθε, με τους παίκτες που αποκτήθηκαν να έχουν καλά ονόματα αλλά να βρίσκουν την καριέρα τους σε καθοδική τροχιά. Το παράδοξο είναι ότι εκτός (1-3-1) τα πάει καλύτερα απ' ότι εντός (0-1-3). Με καλό ρυθμό η Κρουζέιρο που αρέσκεται να μπαίνει δυνατά όταν παίζει εντός, θα πάμε με το 1/1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ