ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. (10/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

138. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του δανέζικου κυπέλλου, 1-0 κέρδισε το πρώτο παιχνίδι η Κοπεγχάγη, που φέτος δεν θαμπώνει είναι η αλήθεια. Δεν μας πείθει το διπλό σε τιμές φαβορί, μάλλον προτιμότερη επιλογή τοunder.

139. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Μπορεί να μην έφτασε σε 7η σερί νίκη η Γουόκινγκ (10-4-6 εντός) στη Γκρίμσμπι αλλά πήρε το βαθμό, σε ένα ματς μάλιστα που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Σε φουλ φόρμα και η Κέμπριτζ (4-3-0 αήττητο), εκτός έδρας μετράει φέτος 6-9-4, πολύ πιθανό και οι δύο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.

140. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Καθαρό φαβορί το διπλό, για μια Γκρίμσμπι που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες εκτός (όλες με 0-1) μετρώντας συνολικά 11-3-6 αλλά είχε ματς της Τρίτη, στο οποίο μάλιστα δεν έπεισε παραχωρώντας 2-2 στη Γουόκινγκ. Αξιόμαχη η Ντάρτφορντ (7-3-10 εντός), παλεύει για την παραμονή και είναι πιο ξεκούραστη, θα πάμε με το 1Χ.

141.ΒΑΛΕΝΘΙΑΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της Βασιλείας και φέτος, είναι ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί σεζόν, έχοντας αποκλείσει μέχρι τώρα τις Μακάμπι και Σάλτσμπουργκ και κερδίζοντας με 3-0 τη Βαλένθια στο πρώτο ματς. Η Βαλένθια πρέπει να ανοιχτεί αργά ή γρήγορα και ενδεχομένως να το πληρώσει. Οι «νυχτερίδες» ψάχνουν οπωσδήποτε νίκη με πολλά γκολ και οι μπουκ κοστολογούν για το λόγο αυτό τη νίκη τους μόλις στο 1,61. Για μια ομάδα, όμως, όπως η Βασιλεία που μετράει 25-20-3 φέτος στα επίσημα παιχνίδια της, η αξία είναι στο 1,825 του +1 ασιατικού διπλού ( Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

142. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΥΩΝ

Η Γιουβέντους πήρε σκορ πρόκρισης στη Γαλλία και φέτος είναι πολύ κυνική, ώστε να διαχειριστεί άψογα αυτό το σκορ. Τόσο σε πρωτάθλημα όσο και Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζει να κερδίζει οριακά και… επαγγελματικά, με τις περισσότερες (κυρίως πρόσφατες) νίκες της να είναι με 1-0 ή 2-0. Η Λυών γνωρίζει ότι πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα όσο πιο πολύ ώρα μπορεί, ώστε να ελπίζει σε πρόκριση. Σε τιμές αουτσάιντερ δίνεται το under και δεν μπορεί να αγνοηθεί (1,975/ Bet365), με τους γηπεδούχους να μετράνε 12/13 under στα τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις (στα 10/13 κέρδισαν με 1-0 ή 2-0) και δέκα συνεχόμενα στο Γιουρόπα Λιγκ. Τον άσο σε δυάδα προτίμησε ο Δάσκαλος στο 1,30 της ίδιας εταιρείας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

143. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Αν και το πρώτο ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο, η εμπειρία της Μπενφίκα έκανε τη διαφορά, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι δυνάμεις των Πορτογάλων, που σε αντίθεση με την Άλκμααρ, έχουν επιλέξει την τακτική του συνεχόμενου ροτέισον εντός και εκτός συνόρων. Πολύ ισχυρή έδρα το «Ντα Λουζ», στο να καθαρίσουν οι «αετοί» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος πόνταρε ο Δάσκαλος , προλαβαίνοντας το συγκεκριμένο ενδεχόμενο στο 2,08 στην Bet365(πλέον στο 1,90). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

144. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΠΟΡΤΟ

1-0 κέρδισε η Πόρτο στο πρώτο ματς, καλή ομάδα και με δυνατή έδρα η Σεβίλλη αλλά τα 2,00+ του Χ2 φαντάζουν υπερβολικάγια μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

145. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΖΑΜΟΡΑ

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες,περασμένη ήδη η Ατλέτικο Μινέιρο, στη Ζαμόρα κάνει και το Χ υπό προϋποθέσεις (διαβάστε όλα τα σενάρια εδώ ). Αποφεύγουμε τον άσο και προχωράμε.

146. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Με ισοπαλία μένουν αμφότερες εκτός, αν χάσει η Ζαμόρα (στη Σάντα Φε κάνει και το Χ) η νικήτρια προκρίνεται. Για μεγάλοlategoalσε αυτή την περίπτωση αν το ματς είναι Χ στο τέλος, σενάριο καθόλου απίθανο.

147. Ν. ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Με 1Χ προκρίνεται η Νιούελς, μόνο διπλό θέλει η Ατλέτικο Νασιονάλ, δύσκολα τα πράγματα γι αυτήν.

---. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά, πρώτη σίγουρα η Σάντος, δεύτερη σίγουρα η Άρσεναλ.

---. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αδιάφορο βαθμολογικά και αυτό, σαφές φαβορί η ποιοτικότερη Γκρέμιο.

---. ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΝΤΕΠ. ΑΝΖΟΑΤΕΓΚΟΥΙ

ΝοBet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ