ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(27/2) . Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(27/2)

147. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΜΠΕΤΙΣ

Χωρίς να είναι καλύτερη και αγωνιζόμενη με 10 παίχτες για μια ώρα η Ρούμπιν ισοφάρισε με –ανύπαρκτο- πέναλτι στο 74’ τη Μπέτις στο πρώτο ματς, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες δυνάμεων στο Γιουρόπα αν θέλουν να σωθούν (πλέον στο -11 από τη ζώνη), πιθανό το ροτέισον, λογική η υποχώρηση του άσου.

148. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΠΟΡΤΟ

Μεγάλη επιστροφή (ισοφάρισε από 2-0 πίσω και ενώ μέχρι το 70’ δεν υπήρχε στο γήπεδο) η Άιντραχτ στο Οπόρτο, πλέον έχει την πρόκριση στα χέρια της, η Πόρτο έχουμε γράψει πολλάκις ότι φέτος έχει χάσει το lethal touch της, την Κυριακή ηττήθηκε από την Εστορίλ με 0-1 μένοντας ουσιαστικά εκτός κούρσας στο πρωτάθλημα. Η φανέλα σε αυτά τα ματς έχει τη σημασία της, και οι “δράκοι” πλέον δεν έχουν άλλο σημαντικό στόχο πλην του Γιουρόπα να κυνηγήσουν, αλλά στο διπλό δύσκολα πάει το χέρι. Θα περιμένουμε το Live, αν η Πόρτο είναι καλύτερη ίσως δοκιμάσουμε την ξερή νίκη της, αφού με τα πιο λογικά Χ (0-0/1-1) μένει εκτός.

149. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

0-0 το πρώτο μεταξύ τους ματς, η Βασιλεία έχουμε πει φέτος ότι σπάνια εντυπωσιάζει με την απόδοση της αλλά είναι αποτελεσματική. Λογικά θα κινηθεί στα “γνωστά” σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

150. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάθε άποψη (αγωνιστικά, ψυχολογικά) η Λουντογκόρετς, δεν βλέπουμε να χάνει. 0:0 ασιατικός άσος στο 1,90.

151. ΝΑΠΟΛΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αδικεί τη Σουόνσι, που έρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση στο Άνφιλντ (4-3). Υψηλά τα 1,80+ που βρίσκουμε για GG και over.

152. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΓΙΑΞ

Αναγκαστικά με ανοιχτή διάταξη θα παραταχθεί ο Άγιαξ και φυσικά αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των Αυστριακών που δείχνουν ικανοί φέτος να διαλύσουν κάθε άμυνα. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με το over στο 2,10, πολύ υψηλό το 2,70 του Stoiximan για 4-6 γκολ στο παιχνίδι.

153. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Συναρπαστικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, που έληξε 1-1 αλλά θα μπορούσε να έχει πολλά περισσότερα τέρματα, η Πλζεν είναι ομάδα που ζει και πεθαίνει με την επίθεση της και το σκορ του πρώτου ματς ευνοεί για αναμέτρηση με πολλά γκολ. Over.

Πάμε στοίχημα LIVE

154. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα ξεχειλίζει, η έλλειψη ποιότητας όμως είναι φανερή για τη Μάριμπορ που κοίταξε ναι μεν στα μάτια τη Σεβίλλη αλλά το 2-2 της Σλοβενίας δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια. Χωρίς σκοπιμότητα αναμένεται να παίξουν αμφότερες αφού οι Σλοβένοι θέλουν μόνο νίκη για το θαύμα και οι Ανδαλουσιάνοι αναμένεται να δημιουργήσουν πολλά ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, στο 1,75 παίζεται ο συνδυασμός 1 & over στον Stoiximan.

155. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Οριακό 0-1 (με γκολ στο 89’) σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι η Άλκμααρ, με τον Άντβοκαατ στον πάγκο είναι αρκούντος σοβαρή ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

156. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ματς (0-2) η Βαλένθια, πιθανότατα το μομέντουμ που έχει βρει επί Πίτσι να την οδηγήσει και σε μια δεύτερη νίκη.

157. ΓΚΕΝΚ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Η Γκενκ θα παραταχθεί με νέο προπονητή, τον Εμίλιο Φερέρα και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση (ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη μετά το 0-0 του πρώτου ματς) για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από την πολύ κακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ανζί είναι ουραγός στη Ρωσία χωρίς νίκη (0-8-11) και μεγάλο της πρόβλημα φέτος είναι το γκολ, έχοντας βρει δίχτυα μόνο 16 φορές σε 26 επίσημα παιχνίδια! Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, ο άσος πληρώνει 1,70 (Bet365) και ο άσος με μηδέν παθητικό 2,45 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

158. ΛΥΩΝ – ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ

Με τα δεύτερα η Λυών πήρε σχετικά εύκολο 0-0 στην Οδησσό, με βασικούς αναμένεται να καθαρίσει την αδύναμη εκτός Τσερνομόρετς.

159. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΟΚ

Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα έχει βρει ρυθμό (τελευταία ήττα της το 1-0 στο Καραϊσκάκης), φέτος είναι συμπαγής αμυντικά και σκοράροντας ένα-δύο γκολ καθαρίζει τα ματς της. 1-0/2-0/2-1/(1-1)/(0-0) οι επιλογές μας.

160. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Η Ντνιέπρ θα πάει να υπερασπιστεί το 1-0 στο Λονδίνο γνωρίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση με αυτή την άμυνα χωρίς να σκοράρει. Οι πετεινοί έτσι κι αλλιώς δεν φημίζονται με τον Σέργουντ για την σταθερότητα στα μετόπισθεν, κρίνοντας και από τις άπειρες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο ματς θα πάμε με την επιλογή του GG στο καλοπληρωμένο 1,90 στην Bet365.

161. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κολακεύει το 2-0 του πρώτου αγώνα τη Γιουβέντους, οι Τούρκοι στο 1-0 είχαν πολλές φάσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση καθώς και γκολ που σκανδαλωδώς ακυρώθηκε. Στο “Αβνί Ακέρ” η Τράμπζον έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο και το +1 ασιατικό της κρίνεται υπερβολικό.

Πάμε στοίχημα LIVE

162. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

1-3 έληξε το πρώτο ματς, η Έσμπιεργκ παίζει φουλ επίθεση και αυτό θα επιδιώξει και στη ρεβάνς γι αυτό και πάλι θα κρατήσουμε τα γκολ.

163. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΧΟΣΕ ΤΕΡΑΝ

Μετά από τις ήττες κόντρα σε Ολίμπο και Μποταφόγκο (2-0 αμφότερες) η Σαν Λορέντζο έκανε τρεις σερί νίκες στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, όλες με μηδέν παθητικό. Περιμένουμε ακόμα μια κόντρα στην Χοσέ Τεράν, λογικά με καθαρά δίχτυα.

164. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Νο Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ