ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(11/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(11/7).

101. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ

Με ρεκόρ 1-5-6 είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Άαλεσουντ, αλλά κέρδισε τα δύο τελευταία με 3-0 και 0-2, εντός έδρας πάντως παραμένει ακόμα με μόνο μία νίκη (1-3-3) και είναι στο +3 από τον υποβιβασμό. Στο +6 από τη δεύτερη θέση η πρωτοπόρος Μόλντε (10-3-1, καλύτερη επίθεση και άμυνα, η ήττα τη δεύτερη αγωνιστική), αν και με κάποια ζόρια εκτός έδρας (4-2-1, 5/7 goal-goal, σκόραρε σε όλα). Πρώτη επιλογή το GG (1,66), υπερβολικό και το Χ στο 3,80.

***. ΑΘΛΟΟΥΝ-ΛΙΜΕΡΙΚ

Έκανε δύο σερί θετικά αποτελέσματα η ουραγός Άθλοουν, αλλά επέστρεψε ξανά στις ήττες και τώρα υποδέχεται τη Λίμερικ, που επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά άλλαξε τεχνικό και σε αυτήν την έδρα έχει εξαιρετική παράδοση. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-1-10 στα δώδεκα τελευταία που ταξίδεψαν στο γήπεδο της Άθλοουν, έχοντας και εφτά σερί διπλά, με τα τρία τελευταία να είναι με σκορ 0-1. Στο 2,10 προσφέρεται το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

102. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΚΟΡΚ

Μπορεί η Ντροχέντα να κέρδισε το τελευταίο της ματς, αλλά έχοντας ρεκόρ 2-0-11 στα 13 τελευταία παραμένει ακόμα σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση και κόντρα στην πρωτοπόρο και εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων, Κορκ, το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το 1,72 που υπάρχει στο διπλό στον Stoiximan λογικά θα έχει πτώση μέχρι την έναρξη του ματς, 6-1-0 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων στα εφτά τελευταία, εξάλλου στο ματς συγκρούεται η χειρότερη κόντρα στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Η Μποέμιαν είναι ανεβασμένη στα τελευταία της παιχνίδια, αλλά έχει μόνιμο βραχνά τα εντός έδρας της ματς, καθώς είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει βγάλει άσο μετρώντας 0-5-4. Απέναντί της βρίσκεται η Σεντ Πάτρικς, που πολύ δύσκολα βγάζει διπλά φέτος (2-5-2) και έχει να σκέφτεται και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις (στις 16 Ιουλίου παίζει στην Πολωνία). Προκλητική η απόδοση του Χ στο 3,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Stoiximan.gr: Περιβάλλον σχεδιασμένο (όχι μεταφρασμένο) αποκλειστικά για τις ανάγκες του Έλληνα παίχτη. Live streaming. μπόνους 100% και παιχνίδια με 0% γκανιότα!

104. ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ουραγός στη Δύση το Σαν Χοσέ και με τη χειρότερη επίθεση, εντός έδρας μετράει 3-3-3, ενώ έχει τρεις σερί ήττες, όλες με 1-0 ή 0-1. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Ουάσινγκτον (3-1-1 στα πέντε τελευταία, πρώτη στην Ανατολή), εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-3. Πολύ υψηλές οι τιμές του διπλού (3,30), στο 1,70 προσφέρεται το λιγότερο ρισκαδόρικο Χ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ