ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (6/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

295. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΣΙΜΙΖΟΥ

Τέσσερα 1-1 και δύο νίκες με 1-0 μετράει στα πιο πρόσφατα η πολύ σφιχτή Κόφου, και η Σιμίζου εκτός έδρας δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα.Under.

296. ΚΑΣΙΒΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Σκληρό καρύδι η Κασίβα (1-3-1), ειδικά στην έδρα της, η Τσερέζο Οσάκα (3-1-1) είναι σαφώς ποιοτικότερη αλλά έχει έξτρα κούραση λόγω Τσάμπιονς Λιγκ. Προχωράμε.

297. ΟΜΙΓΙΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Πολύ πιο στρωτή ομάδα η Βίσσελ Κόμπε (2-2-1 ρεκόρ), η Ομίγια σκοράρει αλλά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Περισσότερο προς το Χ2 κοιτάμε.

298. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Δύσκολο τεστ για την πρωτοπόρο Κασίμα (4-0-1) μέσα στην έδρα μιας ιστορικής ομάδας της Ιαπωνίας, που επέστρεψε στη J-League και δείχνει έτοιμη να δώσει απαντήσεις, στη μέση μοιρασμένο το σετ, δεν μας εμπνέει κάτι.

299. ΤΟΚΥΟ – ΤΟΣΟΥ

1-2-2 το ως τώρα ρεκόρ του Τόκυο, 3-0-2 εκείνο της Σαγκάν Τόσου, δεν θα μπλέξουμε.

300. ΖΕΝΙΤ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Πολύ μεγάλο διπλό στο απόρθητο μέχρι πρότινος Περμ (1-2) για τη Ζενίτ, 2/2 μετράει με τον Βίλας Μπόας στον πάγκο, στον πόντο η απόσταση της από την πρωτοπόρο Λοκομοτίβ Μόσχας. Του χεριού της η Ρουμπίν, ακόμα και αν δεν παίξει ούτε τώρα καλό ποδόσφαιρο.

301. ΟΥΡΑΒΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Από κάπου πρέπει αν αρχίσει το ανέβασμα της η Ουράβα (2-1-2, 0-1-1 εντός), η τραγική ως τώρα Σεντάι (0-2-3) είναι μπόσικος αντίπαλος.

302. ΜΑΛΑΓΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Μεγάλο διπλό στη Μπέτις (1-2) έκανε τη Δευτέρα η Μάλαγα (5-2-8 εντός), παίρνοντας απόσταση 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, την ίδια μέρα η Γρανάδα (4-3-8 εκτός) έχασε ματς-μπολ εντός κόντρα στη Λεβάντε (0-2) και παραμένει σε αναμμένα κάρβουνα (+4 από τη ζώνη). Τριπλή.

303. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Άλλαξε προπονητή αλλά νίκη δεν σταυρώνει η Σαραγόσα (0-4-5), φαβορί δίνεται κόντρα στην πρωτοπόρο Εϊμπάρ που τρέχει 6-5-0, +0,25 ασιατικό διπλό ή πάσο.

304. ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Αδιάφορη η Σαμπντόρια, μόνο νίκη θέλει η Λάτσιο να εξαντλήσει τις ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη. Η λογική λέει άσσο – ειδικά αφού στον πάγκο της αδιάφορης φιλοξενούμενης κάθεται ένας προπονητής που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία σαν παίκτης με την φανέλα της Λάτσιο – αλλά η φετινή Σαμπντόρια δεν έχει δείξει αδιαφορία πουθενά και το 1,70 στον άσσο φαντάζει αποτρεπτικό. Καλύτερη επιλογή δείχνει το GG (1,95 / Stoiximan ) αφού η Λάτσιο έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα και η Σαμπντόρια παίζει ιδιαίτερα επιθετικά στα τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

305. ΜΠΑΡΙ – ΕΜΠΟΛΙ

Δύσκολο ματς κα για τις δύο, 8-5-3 εντός η γεμάτη προβλήματα Μπάρι που πάντως κάνει ντεμαράζ για τη σωτηρία, η Έμπολι (7-4-5 εκτός) είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα αλλά της λείπει σε πολλά σημεία το φονικό ένστικτο. Πολύ πιθανό να κάτσει στο Χ.

306. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Αμφότερες κοιτάνε πλέον κυρίως προς τα κάτω, αφού η ζώνη είναι στο +4 και +5 αντίστοιχα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, σε καλή κατάσταση η Ντεν Χάαγκ (6-4-5 εντός) που τρέχει 3-5-0, αυτό το ματς όπως πρέπει να το πάρει καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, η Ουτρέχτη έχει ρεκόρ εκτός 1-4-10 αλλά στα τρία τελευταία μετράει 1-2-0. Έχει σίγουρα αρκετό GG (11/15 & 9/15, από 6 σερί έρχονται οι γηπεδούχοι), θα στηρίξουμε όμως και τον άσο.

307. ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣ. – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ

Εξάποντο για την παραμονή, αίμα και άμμος. Μένουμε μακριά.

308. ΑΟΥΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Με το 2-0 επί της Κότμπους η Ουνιόν Βερολίνου διατήρησε κάποιες ελπίδες για την 3 θέση, θα πρέπει όμως να συνεχίσει με νίκες και εκτός, όπου μετράει μέχρι στιγμής 4-5-5. Δυνατή πάντα στην έδρα της η Άουε (7-3-4), δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με την παραμονή, θα γίνει μάχη.

309. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Για κόντρα ο χαμηλός άσος, τι και αν η Καϊζερσλάουτερν είναι ποιοτικότατη, βγάζει φάσεις και έχει τη υπεροχή σε κάθε παιχνίδι της, αποτελεσματική δεν είναι, στα οκτώ τελευταία ίδρωσε για να κερδίσει –στο γκολ- Σαντχάουζεν και Μόναχο 1860, στην έδρα της μετράει 7-4-3 και απέναντι της τώρα βρίσκει μια ομάδα που παίζει για τη ζωή της μετρώντας 6-2-6 εκτός.

310. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες της Μόναχο 1860 (6-3-5 εντός) για την άνοδο μετά το 0-1 από την Κολωνία, ελάχιστες και εκείνες της Καρλσρούης (4-4-5 εκτός) που είναι ντεφορμέ (τέσσερα χωρίς νίκη). Αντιστοιχηματικό.

311. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ

Αποτελεσματική η Βασιλεία (8-4-1 εντός), παίζει όσο χρειάζεται για να φτάνει σε νίκες που την κρατάμε μέσα στους στόχους τους, αθόρυβα εντελώς την Πέμπτη έβαλε τρία γκολ στη Βαλένθια εξασφαλίζοντας κατά μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. 2-3-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τουν, δεν δείχνει να έχει τύχη, 9/13 GG μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, καθώς και 8/13 over 2,5, οπότε καλοβλέπουμε και τα γκολ.

312. ΛΩΖΑΝΝΗ- ΣΙΟΝ

Τεράστιο διπλό, σε έκταση και σημασία, στη Ζυρίχη (0-3) για την ουραγό Λωζάννη (3-1-9 εντός) και πλέον οι ελπίδες της για παραμονή παίρνουν σάρκα και οστά. Στο -4 από τη Σιόν (1-2-11 εκτός), οπότε μιλάμε για τον απόλυτο τελικό σωτηρίας, το μομέντουμ δείχνει έδρα.

313. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΣ

Τεράστιο διπλό στην έδρα της μισητής Λυών (1-2) σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Σεντ Ετιέν (10-3-2 εντός), θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους για να εκθρονίσει τη Λιλ από την 3 θέση. Στο μέσο της βαθμολογίας χωρίς στόχους η Νις (2-3-10 εκτός), ο άσος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

314. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Νο Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

315. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Έβερτον (11-3-1 εντός), μοιάζει δίκαιο φαβορί απέναντι στην πιεσμένη τελευταία Άρσεναλ (9-2-5 εντός). Άσος με κάλυψη στο Χ.

316. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ

Επιστρέφει ο Πελέ (24 αγ./20 γκολ) για τη Φέγενορντ (10-2-3 εντός) που και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της σημείωσε 4/4 νίκες ανεβαίνοντας στη 2 θέση και παίρνοντας απόσταση από τους ανταγωνιστές της (+4), η Βααλβάικ (2-5-8 εκτός) παλεύει για την παραμονή αλλά στο Ρότερνταμ αναμένεται να προσκυνήσει.

317. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ

Στο +8 από τη 2 Φέγενορντ ο Άγιαξ (7-6-2 εκτός) και ο 4 σερί τίτλος πλέον δεν χάνεται, η Φίτεσε (8-4-3 εντός) θα παίξει τα ρέστα της στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το έργο της κόντρα στον κυνικότατο φέτος Αίαντα θα είναι δύσκολο. Μόνο για live betting.

318. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Ο άσος έχει τν πρώτο λόγο.

319. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ντέρμπι στη Βιέννη, σημαντικό για την ευρωπαϊκή έξοδο, αμφότερες σε καλή κατάσταση (4 σερί νίκες η Ραπίντ, 4-4-0 αήττητο η Αούστρια), δεν θα μπλέξουμε.

320. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Έξι σερί νίκες συμπλήρωσε η Αταλάντα, στην έδρα της είναι πανίσχυρη (10-2-3) και με νίκη επί της αδύναμης Σασουόλο (1-5-9 εκτός)θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό όνειρο. Άσος.

321. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΡΟΜΑ

Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα η Ρόμα (9-4-2 εκτός), 7-4-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, εκεί που έχει να χάσει κόντρα στους Ρωμαίους από το 1995.

322. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Τελικός για την ουραγό Κατάνια (4-6-5 εντός), άνετη η Τορίνο (4-4-7 εκτός) στους 42 βαθμούς, κρατάμε τον άσο.

323. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Δεν πείθει τελευταία η Φιορεντίνα, βγάζει επιθετικό πρόβλημα ξανά, θα το προσπεράσουμε.

324. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Πρεμιέρα στη 2 κατηγορία της Νορβηγίας, όπως είναι λογικό θα περιμένουμε 4-5 αγωνιστικές για να δούμε πρώτα τι καπνό φουμάρουν οι ομάδες. Ντέρμπι ονομάτων με το καλημέρα, αμφότερες στοχεύουν ψηλά, μόνο για συμπεράσματα.

325. ΓΚΕΦΛΕ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Νο Bet.

326. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, άλλωστε το ματς της Χέλσινγκμποργκ στην πρεμιέρα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

327. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές η Σίβασπορ (2-4-7 εκτός) σκαρφαλώνοντας ξανά στις θέσεις της Ευρώπης, η Μπούρσασπορ (5-5-3 εντός) βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας και έρχεται από τρεις σερί ήττες. Χ2.

328. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΓΙΑΡΟ

Πρεμιέρα στο φινλανδικό πρωτάθλημα, ισόβια πρωταθλήτρια η Ελσίνκι, άσος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

329. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΧΟΝΚΑ

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινά τη χρονιά η Μιλικόσκι, με τον πολύ επιτυχημένο τεχνικό Μούρινεν στο τιμόνι και δυνατές προσθήκες, ο άσος της κόντρα στην Χόνκα έχει παιχτεί ήδη αρκετά κα μοιάζει από το πιο ενδιαφέρον σημείο στην πρεμιέρα της Φινλανδίας.

330. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΒΑΑΣΑ

Δυνατή παραδοσιακά εντός η Ροβανιέμι, έκπληξη της περσινής σεζόν η Βάασα (τερμάτισε 3η), και φέτος δείχνει δυνατή, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ. Τριπλή.

331. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Το ανέβασμα της Μπραουνσβάιγκ (4-3-7 εντός) τη νέα χρονιά επιβεβαιώθηκε με τη νίκη επί της Μάιντζ (3-1) και το 1-1 στο Λεβερκούζεν, must win για την ίδια το ματς κόντρα στο αναιμικό εκτός Αννόβερο (2-1-11), θα πάμε με τον άσο.

332. ΣΤΑΡΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Ποντάρεται ο άσος, εμείς δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε.

333. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Εξάποντο για την Ευρώπη, 7-1-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Γιούνγκ Μπόις που με 0-1-4 στα πέντε τελευταία έμεινε εκτός τίτλου και Τσάμπιονς Λιγκ, από δύο ήττες χωρίς γκολ έρχεται όμως και η Λουκέρνη (4-3-6 εκτός), οπότε δεν βγαίνει σημείο.

Πάμε στοίχημα LIVE

334. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΓΚΑΪΣ

Πρεμιέρα στη 2 κατηγορία της Σουηδίας, θα πρέπει να περάσουν πρώτα 4-5 αγωνιστικές για να ασχοληθούμε σοβαρά. Η ΓΚΑΪΣ είναι τα μεγάλο όνομα του ζευγαριού, το διπλό ποντάρεται, περιμένουμε να δούμε αν φέτος είναι η χρονιά της.

335. ΡΟΝΤΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Αδικείται από το 0-1 κόντρα στη Βααλβάικ η ουραγός της Ερεντιβίζιε Ρόντα (4-3-8 εντός), σπατάλησε πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να δώσουν σε εκείνη τους τρεις βαθμούς. Τελικός των τελικών κόντρα στην Άλκμααρ (3-2-10 εκτός), που βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-οφ και αυτό δύσκολα θα αλλάξει, ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε ευρωπαϊκά ματς. Υποχωρεί το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων, θα τους στηρίξουμε, ίσως υπάρχει αξία και στον ξερό άσο αφού έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

336. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό η Γουέστ Χαμ (6-3-7 εντός), έρχεται από διπλό παραμονής στο Στάδιο του Φωτός (1-2 τη Σάντερλαντ), κόντρα όμως στην αφηνιασμένη Λίβερπουλ έχει σίγουρα την τρίτη τύχη στο ματς.

337. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΥΩΝ

Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η Λυών (7-2-6 εκτός με 11/15 over 2,5 και 10/15 GG), στο -5 από τη σωτηρία η Βαλενσιέν (4-5-6 εντός με 10/15 GG), πολλοί οι “άγνωστοι X” στην αναμέτρηση, αμφίβολος ο καλύτερος φορ των γηπεδούχων Γουαρίς (11 αγ./8 γκολ), άγνωστο τι 11άδα θα παρατάξει ο Γκαρντ, υπό κανονικές συνθήκες GG/over έχουν καλές τύχες.

338. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Απογοητευτική φέτος η ομάδα του Σολμπάκεν, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη στο 2-1 από την Άαλμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική κα η κορυφή απομακρύνθηκε στο -9. 6-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, 2-3-7 το εκτός της ουραγού Σοντερίσκε που στα τρία πιο πρόσφατα είναι αήττητη. Πολύ χαμηλός ο άσος για να μπλέξουμε.

339. ΕΛΤΣΕ – ΧΕΤΑΦΕ

Σημαντικός πόντος στο “Ελ Μαδριγάλ” (1-1) για την Έλτσε (5-6-5 εντός), η πρώτη νίκη μετά από 15 ματς για τη Χετάφε ήρθε με διπλό στη Βαλένθια (1-3). Εξάποντο παραμονής, 13/16 και 11/15 τα under των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, πάμε με τα λίγα γκολ.

340. ΛΟΥΓΚΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Νο Bet.

341. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

3-2-0 τρέχει η μικρή Μπαρτσελόνα (8-2-6 εντός), πάλι κόλλησε επιθετικά η Νουμάνθια (3-11-2 εκτός), συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς γκολ. Προχωράμε.

342. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Ο άσος έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.

343. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ

Νο Bet.

344. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Εξάποντο παραμονής, που αν πάρει η Ζιλ Βιθέντε (5-3-4 εντός) ουσιαστικά καθαρίζει, σε πιο δεινή θέση η Μπελενένσες (-5 από τη ζώνη) αλλά με 0-3-9 ρεκόρ εκτός και 10 σερί εξόδους χωρίς να σκοράρει δεν γίνεται να σωθεί. Δεν ακουμπιέται.

345. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΑΡΟΥΚΑ

Πολύ σημαντικό τρίποντο για την Αρούκα (2-5-5 εκτός) το 1-0 επί της Σετούμπαλ την προηγούμενη αγωνιστική, η Μαρίτιμο (6-3-3 εντός) αν πρέπει να κερδίσει για να μπει ξανά στη κούρσα της Ευρώπης, δεν θα είναι εύκολο…

346. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Νο Bet.

347. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Υποβιβάσθηκε από την Αλσβένσκαν η Συριάνσκα, προβιβάσθηκε από την 3 κατηγορία η Σίριους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πολλά προβλήματα, αλλαγές στον πάγκο και άσχημα αποτελέσματα στο κύπελλο, οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν με πολλές φιλοδοξίες στη σεζόν και ήδη αποτελούν την απόλυτη έκπληξη του κυπέλλου. Το διπλό έχει καταρρεύσει στο 1,80.

348. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Τελικός του Τσάλεντζ Καπ, εμφανές το προφανές.

349. ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Κοιλία κάνει η Χέρτα (4 σερί ήττες, έξι χωρίς νίκη), η Χόφενχαϊμ λογικά θα σκοράρει στο Βερολίνο και θα βάλει δύσκολα στους πρωτευουσιάνους. Το over 3 φυσικά θα κρατήσουμε.

350. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρώτη Μπαρτσελόνα της προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερλιγκ η Καλλονή, εύκολα ή δύσκολα ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του στο τέλος.

351. ΑΠΟΛ. ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μπαρτσελόνα –βάσει αποδόσεων- και ο Απόλλωνας, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πάντως ότι ο Εργοτέλης θα του χαριστεί. Το κρατάμε για το live ώστε να δούμε πρώτα διαθέσεις.

352. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ

Θα το παλέψει ο Άρης, όπως πάλεψε το ματς και στο Φάληρο (1-0 από τον ΟΣΦΠ), ο Αστέρας όμως θέλει τους βαθμούς για τα πλέι-οφ και στην έδρα του είναι πανίσχυρος (12-5-0). Άσος.

353. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεύτερη Μπαρτσελόνα της ημέρας η Βέροια, από τα σημεία που δεν σπάνε ούτε με κομπρεσέρ. 1,15 άσος και πολύ είναι, μαζί με εκείνους της Καλλονής και του Πλατανιά τριάδα κοντά στο 1,80.

Πάμε στοίχημα LIVE

354. ΟΦΗ – ΞΑΝΘΗ

Έμπλεξε σοβαρά η Ξάνθη και τους βαθμούς που έχασε στο 2-3 από τον Πλατανιά πρέπει κάπου να τους βρει. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί το διπλό, δεν πιστεύουμε ότι θα έρθει τόσο εύκολα, θα στήσουμε καραούλι στο live.

355. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σώθηκε κατά 99,99% ο Λεβαδειακός με τη νίκη επί του ΟΦΗ, 0-1-15 μετράει φέτος εκτός έδρας, ο ΠΑΟ θέλει τους βαθμούς για τα πλέι-οφ. Καμία αξία πάντως δεν έχει το 1,15 του άσου, οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για βόλτα στην Αθήνα, ίσως βρεθεί αξία σε κάποιο over στο live.

356. ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εξάποντο για την κατάταξη των πλέι-οφ, 15-1-0 το ρεκόρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σίγουρα θα κουβαλάει κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Καραϊσκάκης (όπου την Τετάρτη αγωνίστηκε για μια ώρα με παίχτη λιγότερο). Από επτά σερί GG έρχεται ο “Δικέφαλος”, ο Ατρόμητος (6-4-5 εκτός) αναμένεται να βγάλει φάσεις απέναντι στην προβληματική αμυντική του γραμμή. Πρώτο σημείο το GG.

357. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πείθει τελευταία ο Ολυμπιακός και χρειάζεται μια νίκη-ξέσπασμα, ίσως την κάνει στους Ζωσιμάδες.

358. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η τριάδα των ακλόνητων άσων κλείνει με αυτό εδώ το ζευγάρι.

359. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΛΑΒΕΣ

No Βet.

360. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Σαφώς καλύτερα δείγματα έδωσε στην πρεμιέρα η Μπόντο Γκλιμτ (1-1 με την Άαλεσουντ), το Χ2 θα προτιμήσουμε.

361. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Νο Bet.

362. ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

3-0 έχασε από τη Στάμπαεκ στην πρεμιέρα η Σόγκνταλ, 3-0 επιβλήθηκε της Μπραν η Σάρπσμποργκ. Χ2.

363. ΑΛΤΑ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Πρεμιέρα στη 2 κατηγορία της Νορβηγίας, όπως είναι λογικό θα περιμένουμε 4-5 αγωνιστικές για να δούμε πρώτα τι καπνό φουμάρουν οι ομάδες. Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στην κατηγορία η Άλτα, δεύτερη χρονιά της Κρίστιανσουντ, πέρυσι τα πήγε πολύ καλά, αυτά…

364. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ

Δυνατή παραδοσιακά στην έδρα της η Μιόνταλεν, ένα κλικ παραπάνω το έχει ο άσος.

365. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Εντελώς άλλη ομάδα η φετινή Χόνεφος, 14 παίχτες αποδεσμεύτηκαν το καλοκαίρι, η Μπάερουμ αποτελεί ασανσέρ τα τελευταία χρονιά, φέτος θέλει να παραμείνει στην Αντέκολιγκεν.

366. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Πάντα επικίνδυνη ομάδα η Ουλενσάκερ.

367. ΡΑΝΧΑΪΜ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Νo Bet.

368. ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Πιο φιλόδοξη δείχνει η Τρομσντάλεν , ο άσος παίρνει ελαφρύ ποντάρισμα.

369. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Δεν είναι φαβορί το διπλό, πρόκειται για τριπλή με αρκετό GG μέσα.

370. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας φέτος έχει μόνο χαρακτήρα γοήτρου, αφού η Γαλατά (10-2-1 εντός) του Μαντσίνι δεν βλέπεται, ειδικά εκτός έδρας (3-9-2 ρεκόρ!). Οι αστέρες των γηπεδούχων ίσως ηλεκτριστούν από τη σημασία της αναμέτρησης και τον κόσμο, σε αυτά τα ματς η φόρμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα γι αυτό θα προτιμήσουμε τον άσο, άλλωστε η Φενέρ από το +10 είναι άνετη.

371. ΟΥΕΛΒΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Δεν γεμίζει το μάτι σαν φαβορί η Ουέλβα (6-5-5 εντός), η Πονφεραδίνα (1-7-7 εκτός) μπορεί να τσιμπήσει το βαθμό.

372. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΕΣΤΕΡ

Νο Bet.

373. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η Σεβίλλη (8-3-4 εντός), που πάντως έχει στόχους και στη Λα Λίγκα, άνετη βαθμολογικά η Εσπανιόλ (4-4-7 εκτός), θα παίξει υο γνωστό τσούκου-τσούκου μπολ της για να κυνηγήσει το βαθμό, ίσως τα καταφέρει κιόλας.

Πάμε Στοίχημα LIVE

374. ΠΟΥΜΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥ. ΤΣΙΑΠΑΣ

Νο Bet.

375. ΜΠΡΑΝ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Νο Bet.

376. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ντέρμπι Ευρώπης, η Μπρόντμπι (4-4-3 εντός) έχει τη φανέλα αλλά η Έσμπιεργκ (4-2-0 το 2014, 4-1-6 ρεκόρ εκτός) τη χάρη. Χ2.

377. Ν. ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Clasico στο Ροζάριο, πολύ περισσότερο πείθει τελευταία η φιλοξενούμενη, Χ2 ή πασο.

378. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Αποφασισμένη να κυνηγήσει με πείσμα τον τίτλο έδειξε η Κλαμπ Μπριζ στην πρεμιέρα της για τα πλέι-οφ (5-1 τη Λόκερεν), αντίθετα η Άντερλεχτ έχασε με 1-0 από την πρωτοπόρο Σταντάρ και έμεινε πίσω. Μιλάμε φυσικά για το μεγαλύτερο ντέρμπι στο Βέλγιο, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, δεν θα τους κοντράρουμε.

379. ΠΟΡΤΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Πιο πολύ από κάτω της κοιτάει πλέον στο πρωτάθλημα η 3 της βαθμολογίας Πόρτο (10-1-1 εντός), αφού η Εστορίλ πλησίασε στο -6. Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων οι “δράκοι”, δεν αποκλείεται να κολλήσουν. 9/10 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

380. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Το Superclasico της Χιλής, μια ζέστη-μια κρύο φέτος η Ουν. Ντε Τσίλε (3-1-2 εντός), μεσοβδόμαδα ηττήθηκε για το Κόπα Λιμπερταδόρες με 0-2 από την Κρουζέιρο, πρώτη ήττα της Κόλο Κόλο (5-1-0 εκτός, 10-2-1 συνολικά) το 1-2 κόντρα στην Ουν. Κονσεπσιόν, το πρωτάθλημα όμως δεν χάνεται (στο +7 από τους διώκτες της). Συμφωνούμε ότι το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σε ματς τέτοιων συνθηκών δεν θα μπλέξουμε.

381. ΠΑΡΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ

Ματς για γκολ, από 5 σερί GG (4/5 over 2,5) έρχεται η Πάρμα (6-7-2 εντός με 9/15 GG), 9/15 over και 8/15 GG μετράει εκτός η Νάπολι (9-3-3 εκτός), 5/5 GG και 4/5 over 2,5 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

382. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ντέρμπι στην πόλη των Αγγέλων, σίγουρα φαβορί οι Γκάλαξι αλλά η Σίβας ΗΠΑ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα (4/4 GG). Δεν θα είναι τόσο εύκολο…

383. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΚΙΛΜΕΣ

Αξίζει μια νίκη βάσει των εμφανίσεων της τελευταία η Ατλέτικο Ραφαέλα (2-2-1 εντός), αλλά κόντρα στη μαχητική Κίλμες μπορεί να κολλήσει ξανά.

384. ΜΟΝΑΚΟ – ΝΑΝΤ

Δεν μας τα λέει καλά τελευταία η Μονακό (10-4-1 εντός), στα δύο πιο πρόσφατα ήταν μέτρια και δεν κέρδισε κανένα, η Ναντ (4-4-7 εκτός) είναι αήττητη (1-3-0) στα τέσσερα τελευταία. Δεν αξίζει ο μικρός άσος.

385. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Δεν μας γεμίζει το μάτι η Βαλένθια (3-4-8 εκτός), έχει και ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, η μαχόμενη για την παραμονή Βαγιαδολίδ μετράει 5-7-3 εντός έδρας. +0,25 ασιατικός άσος.

386. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ

Νο Bet.

387. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Νο Bet.

388. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΤΙΓΚΡΕ

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, θα πάμε με τον άσο.

389. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Νο Bet.

390. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Για κόντρα πάντα και παντού είναι αυτή η Μπόκα (τέσσερα ματς χωρίς νίκη), η μαχόμενη για την παραμονή Γοδόι τρέχει 2-4-0 αήττητο. Χ2.

391. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

To Κόπα Λιμπερταδόρες απασχολεί τον τελευταίο καιρό την Ουνιόν Εσπανιόλα (2-2-2 εκτός), από μεγάλο διπλό στη Ουν. Ντε Τσίλε έρχεται η Ουνιόν λα Καλέρα, αλλά με 1-0-5 ρεκόρ εντός το χέρι δεν πάει εύκολα στον άσο.

392. ΑΤΛΑΝΤΕ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Δεν τα κατάφερε στο Μοντερέι (3-2) η Ατλάντε (2-3-1 εντός) και η απόσταση της από τη σωτηρία αυξήθηκε στους τέσσερις πόντους. Μια κρύο-μια ζέστη φέτος η Τίγκρες, δεν είναι ομάδα που κοντράρεις εύκολα, ειδικά σε μοιρασμένο σετ.

393. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ρίβερ Πλέιτ (κόντρα μάλιστα σε Λανούς, Μπόκα και Νιούελς), από τρία ματς χωρίς γκολ και έξι χωρίς νίκη (0-3-3) η Μπελγράνο. 0:0 ασιατικό διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ