ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (24/2). Πηγή: Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

338. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ένα γκολ στα πέντε τελευταία έχει σημειώσει η Καλλονή (5-2-6 εντός, 9/13 NG), 1-3-9 με 7-19 γκολ μετράει εκτός έδρας ο Παναιτωλικός. Κρατάμε το NG.

339. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Επανέναρξη στη Δανία, η Έσμπιεργκ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της το 2014 με ήττα στο Γιουρόπα από τη Φιορεντίνα (1-3), 1-1-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Νόρντζελαντ, δεν θα μπλέξουμε πριν το live.

340. ΠΑΡΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Πάρμα διανύει το καλύτερο αήττητο ρεκόρ της ιστορίας της στο πρωτάθλημα έχοντας να χάσει δώδεκα παιχνίδια (6-6-0) και μετρώντας 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα. Τόσο η Πάρμα όσο και η Φιορεντίνα είναι από τις ομάδες που χάνουν δύσκολα φέτος. Οι «βιόλα» μπορεί να έχουν κούραση από τα συνεχή ματς (αυτό θα είναι το δέκατό τους μέσα σε 35 μέρες!), αλλά έχουν και σημαντικές επιστροφές. Δεν περιμένουμε να δούμε νικητή στο ματς, το ίδιο δείχνει και η προϊστορία (2-6-2), στο 3,20 το Χ στην Bet365, σημείο που βρίσκεται και στις επιλογές του DSuker (3,25/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

341. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Επικίνδυνη έξοδος για την Φενέρ (6-0-4 εκτός), από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία έρχεται η Ελάζιγκσπορ (5-1-5 εντός). Έχει αρκετό GG μέσα, 8/10 μετράει εκτός η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος.

342. ΣΕΡΚΛ ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΠΡΕΣΤ

Εξάποντο παραμονής, μόνο νίκες χρειάζεται η ουραγός Σερκλ Μπαστιά για να πλησιάσει τη σωτηρία, η Μπρεστ (2-4-6 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Οσέρ. Αντιστοιχηματικό.

Πάμε στοίχημα LIVE

343. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Καλύτερη ομάδα η Κολωνία, αλλά με 5-3-2 εντός δεν είναι ακριβώς η πλέον αξιόπιστη στην έδρα της. Χαμηλά ο άσος, από τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για ντέρμπι ανόδου.

344. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΛΑΝΣ

Με την άνεση που σκοράρει η Κρετέιγ (δεν βρήκε δίχτυα μόλις σε 3 από τα 24 φετινά της ματς) το Goal/Goal μοιάζει μονόδρομος, από 9/10 έρχονται οι γηπεδούχοι (8/12 εντός), 7/12 μετράει εκτός η Λανς.

345. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Νο Βet.

346. ΧΑΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Σημαντικός παράγοντας το γεγονός ότι το ματς διεξάγεται μόλις δύο ημέρες μετά τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τη Χαλ να καθαρίζει γρήγορα στο Κάρντιφ και να κάνει συντήρηση, την ώρα που διαθέτει σαφέστατα περισσότερες λύσεις από τη Μπράιτον. Ελκυστικό το 1,85 ( Bet365) του άσου, αν αναλογιστεί κανείς ότι τις δύο ομάδες χωρίζει και μια κατηγορία, αποτελεί επιλογή του Δασκάλου . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

347. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

2-0-1 η Γοδόι, 2-1-0 η Ροζάριο, έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους ως τώρα. Αρκετά ισορροπημένο, πιθανό το αμφίσκορο.

Πάμε στοίχημα LIVE

348. ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Η Νάπολι θα κυνηγήσει τη νίκη χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις, αφού σε τρεις μέρες έχει και επαναληπτικό στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Τζένοα, πάντως, είναι πολύ άνετη βαθμολογικά και θα παίξει ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Ένα γρήγορο γκολ σίγουρα θα ανοίξει το ματς, με την Τζένοα που είναι κατά βάση ομάδα του under να έχει… ξεσφίξει τελευταία. Στο 1,70 προσφέρεται το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

349. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Επαγγελματικές νίκες κάνει φέτος η Μπενφίκα (7-2-0 εντός), μόλις μια φορά κέρδισε στο πρωτάθλημα με πάνω από δύο γκολ διαφορά (και αυτή εκτός). Με ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα οι “αετοί”, σκληροτράχηλη η Γκιμαράες (5-1-4 εκτός), 1-0/2-0/2-1/3-1 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

350. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Το μομέντουμ δείχνει άσο, ωστόσο η γενικότερη εικόνα των δύο ομάδων φέτος καθιστά ελκυστικές τις αποδόσεις της Βιγιαρεάλ, που είναι πιο ποιοτικό σύνολο και έχει δημιουργήσει καλή προϊστορία στην έδρα της Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί έρχονται από νίκες αλλά δεν αποτελούν υπόδειγμα σταθερότητας και η επιλογή μας θα είναι το ασιατικό διπλό +0,25, στο 1,725 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

351. ΤΙΓΚΡΕ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

1-2-0 χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα γκολ η Τίγκρε, από δύο σερί ήττες έρχεται η Αρχεντίνος, λογικός ο φαβοριτισμός του άσου.

352. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

2/3 over 2,5 ως τώρα η Χιμνάσια, 3/3 GG και 2/3 over 3,5 η Μπελγράνο, οι φιλοξενούμενοι δίνουν τον τόνο για over 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ